.Де карточка??????????Жульєн писав:, я виношу карточку включаючи за такі слова: [цензура], [цензура], [цензура], [цензура], [цензура], [цензура] і т.д..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
.Де карточка??????????Жульєн писав:, я виношу карточку включаючи за такі слова: [цензура], [цензура], [цензура], [цензура], [цензура], [цензура] і т.д..
Обом картки?2.2. Забороняється вживати ненормативну лексику чи приховувати її у словах з заміною букв, а також цитувати її.
Деколи гнуть і ніхто нічо не отримуєЖульєн писав:Недопустимо, щоб тут нагло гнули матом
Є автоматична цензура, але я можу мати написати кількома способами, що візуально не відрізниш, а передбачити всі буквенні варіантами нереально.HiGH_ZeRO писав:Якщо непомиляюсь phpbb має автоцезор, то б чому б не добавити відповідні слова в цезуру!
А де той словник найти?weber писав:Я час відчасу поповнюю "словник".
ага, так і виклав тут, щоб його оминалиПетро писав:А де той словник найти?
ну це зрозуміло, що все передбачити не можливо, але думаю слова, котрі написані в пості Жульєна, та процитовані Omega, вартувало б добавити в цей словник.weber писав:Є автоматична цензура, але я можу мати написати кількома способами, що візуально не відрізниш, а передбачити всі буквенні варіантами нереально.
Я час відчасу поповнюю "словник".
pikach00 писав:Скоро за слово "пукнув" і "какашка" будуть банити я так бачу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей