5.7 ставили на катери , воухал , опельluav писав:5,7 мотори ставили на австралійській Холден-караван.Катери йшли 3літрові.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
5.7 ставили на катери , воухал , опельluav писав:5,7 мотори ставили на австралійській Холден-караван.Катери йшли 3літрові.
дякую , старавсяnazarok1990 писав:жирно виглядає!
от перебору не хочу|JAGUAR| писав:налєпочку ксенон [цензура] і аерографію на капот
Який зміст колхозити машину?|JAGUAR| писав:налєпочку ксенон [цензура] і аерографію на капот
Не було катер з 5,7rybkaandrew писав:5.7 ставили на катери , воухал , опельluav писав:5,7 мотори ставили на австралійській Холден-караван.Катери йшли 3літрові.3-ри варінти моторів є.....
ДЕ обшивали карти?І який бюджет.Цікавить низ картrybkaandrew писав:і так трошки підмарафетив авто: видалив нікель весь із молдингів і бамперів + пофарбував у чорний , поставив банку басисту![]()
, обшив дверні карти шкірою із сірою ниткою (дякую за пораду із ЛТК забув хто саме радив сіру нитку
![]()
![]()
)
обясни в чому тут колхоз???luav писав:Який зміст колхозити машину?
Де ви бачили машини бізнес-класу з аерографією? :)|JAGUAR| писав:обясни в чому тут колхоз???luav писав:Який зміст колхозити машину?
мій знайомий обшивав --250 грн. 4-ри карти сама робота + 100 з. за матеріалluav писав:ДЕ обшивали карти?І який бюджет.Цікавить низ карт
Якістю роботи задоволені?rybkaandrew писав:мій знайомий обшивав --250 грн. 4-ри карти сама робота + 100 з. за матеріалluav писав:ДЕ обшивали карти?І який бюджет.Цікавить низ карт
на 4-ри -потрібно мені було дороблятиluav писав:Якістю роботи задоволені?
ось всі 3-ри різні мотори --катера , воухал і опель , всі V8 5.7 кубовіluav писав:Не було катер з 5,7
Тільки холдени і корвети.Чи я пропустив якийсь малий тираж катер?![]()
Як зазвичай.Тому я і брав готові карти.І сідушки краще готові брати,бо занадто в нас вже виражений людський фактор,який може зіпсути роботуrybkaandrew писав:на 4-ри -потрібно мені було дороблятиluav писав:Якістю роботи задоволені?
я так і зробив , бо знав шо найкраще це оригінал.luav писав:І сідушки краще готові брати,бо занадто в нас вже виражений людський фактор,який може зіпсути роботу
Я б на свою точно не зробив аерографію.Але в мене немає прямотока.Задня банка-Steinmetz,резонато-Ernst,каталізатор-оригінал замінений :)|JAGUAR| писав:luav, де ви бачили машини бізнес класу з прямоточним глушаком??
rybkaandrew писав:я так і зробив , бо знав шо найкраще це оригінал.luav писав:І сідушки краще готові брати,бо занадто в нас вже виражений людський фактор,який може зіпсути роботу![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей