Автор, машинка - просто сєкас... Кожного разу, як бачу - слюні пускаю

Нехай вона тебе тільки радує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
потому и говорю, палец, и красиво и практично.antik писав:но не практично же нихрена )
Я думаю йому не цікаво слухати ваші мислі вслух про заниження пальці і т.дDevid писав:Вона і так низько стоіть бампера можна загубити!!!
знач треба арки подоварювати донизуWheelmann писав:Автор ше на першій сторінці сказав що Devid написав:Вона і так низько стоіть бампера можна загубити!!!Я думаю йому не цікаво слухати ваші мислі вслух про заниження пальці і т.д
Причому тут заниження моєї машини, мене такі фрази вже починають дратувати я може взагалі на позашлаховику зараз їжджу, мова йде про дане авто і мені не в'яжеться установка гарного обвісу і відстань між арками і колесом в 10см в інетренті є купа прикладів, тут обговрюєм не для того щоб обісрати. а щоб підказати без всіляких підколок.Wheelmann писав:Fobos, Якшо не важко викинь фотку свого красивого и практичного заніженія
треа було або не самому робити, або якшо вже самому то хоча б покликати когось шоб розяснив як правильно малювати. ну і в неті почитати - подивитись. і попробувати перше на якійсь старій деталі, а потім вже до машини підходити. просто коли кузов неякісно зроблений то потім його дуже важко переробляти.. а якшо ти залишиш так як є то машина ніколи не буде виглядати на всі 100.Devid писав:покраска мені самому не подобається перший раз пульвік в руках тримав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей