Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такс... шифруємось...weber писав: Звичайно я![]()
+1 Підтримую. :)weber писав:Вам нечесним незрозуміти![]()
weber писав:Питались чи я не знаю pikach00 і цікавились його бобіком, а ще питали де астра і коли він до них зайде![]()
![]()
бугага))))weber писав:Питались чи я не знаю pikach00 і цікавились його бобіком, а ще питали де астра і коли він до них зайде
Это там тебе такое сказали?weber писав:Раніше можна було продавати тачки через біржі або нотаріуса.
У випадку першого, ти повинен сплатити податок 15% з продажі рухомого майна.
У випадку другого, 1% і це по закону.
Оскільки зараз перше відмінили, то залишились нотаріуси і вони хочуть на всьо провсьо 1% і це по закону і нормально.
Ну проведе. І далі що? Провідник, блін, Іван сусанін. Видно непуганий ще. Це підприємцю з ними важко говорити, бо реально перевірками заіпуть, а фізичній особі значно простішеweber писав:ли ми говорили про форум в податковій, чувак каже, давай мені список, я їх по базі проведу
azakharchuk, здається так, бо я їм ще казав, що то моя перша тачка була, а вони - що це при умові вчасно(!) заповненої декларації. Щось таке... Хз...azakharchuk писав:Если не ошибаюсь, то до запрета бирж правила были следующие. При продаже через биржу ставка налога была 1% - если ты продаешь первый автомобиль за год, и ставка 15% - за каждый последующий.
AndrewK, про що я і писав вище.AndrewK писав:Це підприємцю з ними важко говорити, бо реально перевірками заіпуть, а фізичній особі значно простіше
от це мене і найбільше вку*влює, якого милого ми маємо подвійно платити податок в державі, де з нас і так доять на кожному кроці?azakharchuk писав:Хотя идиотизм и то и другое, так как является двойным налогообложением. Сначала ты заплатил все налоги с ЗП (ПП), на эти деньги купил машину (дополнительно заплатив все сборы), а при ее продаже это снова считается твоим доходом.
Така держава. Ми не одні, "за дротами" майже так само.hrdrive писав:хтось може чітко пояснити?
В мене давно всьо оплаченоweber писав:Питались чи я не знаю pikach00 і цікавились його бобіком, а ще питали де астра і коли він до них зайде![]()
![]()
"Майже" означает, что есть небольшая разница. Так? Так вот "небольшая" разница заключается в том, что там подоходный налог платится с разницы между ценой продажи и ценой покупки, т.е. только в случае если ты таки получил прибыль. Так что не надо лишнего сарказма по поводу Европы.Pier писав:Ми не одні, "за дротами" майже так само.
Хто там хотів у Європу?
а шо робити тим хто купив по дорученню а потім сам знімав і ставив на облік???AndrewK писав:Ну ти як маленький. Банально забити і не ходити. Ну і звісно ніяких "запрошень" особисто, та під підпис не приймати. І як вже було сказано будьякий папірчик, що валяється в поштовому ящику автоматично вважається загубленимCAT писав:а шо робити тим хто продав тачки по дорученні а потім з обліку її знімав новий власник і на біржі новий власник фігурував?
Нічого. Це вже проблеми попереднього власника.Flesh09 писав:сам знімав і ставив на облік???
а якщо я продав стару машину по довіреності.... бачив тіпок ще на моїх номерах, і він надумається в 2010-2011 році зняти з обліку то я тоже буду платив податок?Pier писав:Нічого. Це вже проблеми попереднього власника.Flesh09 писав:сам знімав і ставив на облік???
Flesh09, тепер все робиться через нотаріуса і теперішній власник буде змушений заплатити той 1% на всьо-провсьо (далі з цим всім париться нотаріус кому скільки віддати, податок і т.п.), бо це в його інтересах продати машину. Тому думаю ти можеш не хвилюватись :)Flesh09 писав:а якщо я продав стару машину по довіреності.... бачив тіпок ще на моїх номерах, і він надумається в 2010-2011 році зняти з обліку то я тоже буду платив податок?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість