А хто їм дасть в руки телефонManiak716 писав:) насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А хто їм дасть в руки телефонManiak716 писав:) насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв
Maniak716 писав:2) насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв
Ну то вже смішно, це ще одна причина безпідставно зупинити машину.насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв
Думаю, що це фраза внутрішнього користування, щоб були обережнішими з мобіло-операторами...Maniak716 писав:насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв
нехай попробує перевіритиManiak716 писав:насторожило що їм дали вказівку перевіряти IMEI телефонів водіїв
по саме нємогуMyself писав:палец инспектору Государственной автомобильной инспекции
Дуже подібно, що це таки якийсь шифр.mastergid писав:нехай попробує перевірити![]()
Ніхто ж не думає, що ДАІшники знають а) де подивитись той ІМЕЙ; б) список всіх десятків тисяч вкрадених по Україні телефонів; в) будуть шукати серед тих десятків тисяч Ваш ІМЕЙ.andriy_zab писав:Думаю, що це фраза внутрішнього користування, щоб були обережнішими з мобіло-операторами...
ну про ДАІшників я хз знають чи не знають, вміють чи не вміють, будуть робити це чи ні, а от ППСники і дільничий які тиждень тому зупинили сусіда студента і його друзів легко все провірили і не пожаліли на це пів години свого патрулюванняIgor_Lviv писав:Ніхто ж не думає, що ДАІшники знають а) де подивитись той ІМЕЙ; б) список всіх десятків тисяч вкрадених по Україні телефонів; в) будуть шукати серед тих десятків тисяч Ваш ІМЕЙ.Туфта це все.
Ще раз:Igor_Lviv писав:Туфта це все.
pikach00 писав:Ну ви собі смійтесь, а у Києві були раніше випадки як ЖПС нафігатори дайци відбирали
Якщо я не помиляюсь то, там водій буса підписав добровільну здачуpikach00 писав:Ну ви собі смійтесь, а у Києві були раніше випадки як ЖПС нафігатори дайци відбирали
+1. Якщо бачите що вас знімають, то вимагайте провірку імеі.Igor_Lviv писав:Дуже подібно, що це таки якийсь шифр.
Більше того, інспектор не має права цього категорично вимагати.psk писав:В обовязки водія не входить предявлення імеі, такщо в разі такої ситуації сміло відмовляйтесь від такої провірки
Прийдеться тоді ідучи кудись двіжувати завжди брати з собою техпаспорт і ключі від машини. Після таких нововведень автозлодіям буде простіше обчистити квартиру і взяти техпаспорт з ключами шоб не паритись з перебиванням номерів і т.д.Demyan писав:плюс до того скасування довіреностей
ну так полюбому перебивати треба буде - як вкрадуть ти ж повідомиш і вони будуть знати що така машина з такими номерами в розшуку.pikach00 писав:і взяти техпаспорт з ключами шоб не паритись з перебиванням номерів і т.д.
Fokysnik писав:Як на мене, то це набагато краще за ту систему, що зараз є в нас.
Breaker писав:питає як звільнити цього інспектора
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей