Оскільки за мій гараж дали завдаток - потрібно терміново забрати речі, а головне ЗАЗік

Має приїхати евакуатор по машинку, але всерівно бажано руль розглючити...
Світла в гаражі нема, тому болгарка відпадає

Буду вдячний за допомогу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тоже таке чув шо можна сильним ривком блок виламати!Denzzzil писав:наскільки я знаю в ЗАЗіка можна ривком зламати блок руля!
тому дідку треба заплатити більше чим коштує цілий зазік! Ламай і не думай поставиш новий замок з ключами і всьо!Myself писав:Є один дідок, колись мені сейф в офісі відкривав, коли ключ провтикали... Як треба, кину контакти..
ну не зовсім цілий зазік, але рація в твоїх словах є:-)Opelevod писав:тому дідку треба заплатити більше чим коштує цілий зазік
ми раз семеро ламали... коли я в класі 7 вчився... погнули руль але зламали...mister_X писав:Правда не знаю, скільки людей треба, щоб зламати
Він мені Фабію за 400 грн відкривавMyself писав:ну не зовсім цілий зазік, але рація в твоїх словах є:-)Opelevod писав:тому дідку треба заплатити більше чим коштує цілий зазік
Він буде реставруватися і літатиjetros писав: Якщо цей зазік ще буде їздити, краще зламати тільки силуміновий кронштейн, а потім його доставити.
Ну я ж казав :)mister_X писав:Руль розблоковано кувалдою і зубилом, а саме - розвалений силуміновий кожух
AndrewK писав:І не треба ускладнювати собі життя, воно само з тим справиться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість