Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Малюєм панель на ВКУС І ЦВЕТ =)
Ambaluk
Та не спорю, пофарбоване красивіше, але не маю ні часу ні бажання цим займатися
Поклейка зайняла десь 1.5 години 
І людина яка не знає що то поклеєно відразу навіть і не здогадується і каже "вау"
Та не спорю, пофарбоване красивіше, але не маю ні часу ні бажання цим займатися

І людина яка не знає що то поклеєно відразу навіть і не здогадується і каже "вау"

Востаннє редагувалось Сер, 04 жовтня 2006, 20:51 користувачем brrrr, всього редагувалось 1 раз.
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
brrrr
Але ти ж знаэш шо наклейка...
Доречі в мене це зайняло не багато часу, зняв 30хв, підготував 10хв, покрасив 10 хв, на другий день як висохло встановив за 5 хв. Було б бажання...
Мені подобається шось самому робити, доречі, от той мафон Пионер шо на фотці то він не був чорний,а срібний був, я його в колір чорний так покрасив шо всі думають шо він такий був
, я ше маю в планах покрасити нижню частину панелі там де мафон, і його теж... має цікаво досить виглядати..
Але ти ж знаэш шо наклейка...
Доречі в мене це зайняло не багато часу, зняв 30хв, підготував 10хв, покрасив 10 хв, на другий день як висохло встановив за 5 хв. Було б бажання...
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
FAST
Прікол в тому шоб не спішити, в мене така тема... поки не знімиш одне, до другого не доберешся, тут не обійшлось без книжечки про машину, там подивився де і які кріплення і спокійно зняв усе. Одне на болтах інше на защолках. Ну так трохи намучився, не раз думав "а може нафік то мені треба?". Ну ти сам там дивись, в загальному нічого складного нема.
Прікол в тому шоб не спішити, в мене така тема... поки не знімиш одне, до другого не доберешся, тут не обійшлось без книжечки про машину, там подивився де і які кріплення і спокійно зняв усе. Одне на болтах інше на защолках. Ну так трохи намучився, не раз думав "а може нафік то мені треба?". Ну ти сам там дивись, в загальному нічого складного нема.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей