класно тобіBOXER писав:на бензі давно не їжджу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
класно тобіBOXER писав:на бензі давно не їжджу
також це замітив, постійно читаю на заправках хар. бензини і всюди пише покращений 95 або доведений доswed писав:на сколько я знаю чистого 98 в Украине нет это 95 с присадками для поднятия октановогоно ..... вожможно я не прав
swed писав: на сколько я знаю чистого 98 в Украине нет
это 95 с присадками для поднятия октанового
Да канешно немає, мені майстер сказав що неведись на той лохотронnonuk писав:я сумніваюсь що в нас 95 чистий є
Це круто, бензин поміняв передаточні числа, тягне на "нобеля"!Lui писав:- на попередній щаправці при 3500об/хв на 5 показник спідометра близько 125км/год, зараз показник чуть більше позначки 130(обєктивно по спідометру)
як таке можливо?BOXER писав:на 5-ій при 3500 можна і 120 і 140 їхати
Fobos писав:Це круто, бензин поміняв передаточні числа, тягне на "нобеля"!
звісно що однакові, якщо машина не автомат і щеплення не буксує!swed писав:приведу пример по другому когда ты в горки летиш ) 100 а потом на горку 100у тебя обороты по тахометру одинаковые?
такого бути неможе. на поганому бензині може бути що мотор до 6000 не розкрутиться, але якшо вже розкрутився то швидкість на тій же передачі буде однакова. хоть 110 бензину залий, все одно однакова будеswed писав:причем тут передаточные? залей в корыто совй 80 и попробуй проедь
буш газовать хоть до 6000 машина не поедет
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей