дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там найтяжче-зняти коробку.Плюс я б профілактично подивився ще на задній сальник коленвала.Коштує він відносно недорого,а поміняти його потім ціла історія.Думаю,що така робота у нормального майстра не менше 300 гривень потягнеzelja писав:Порекомендуйте хорошого майстра який би міг це зробити...
дякую
Скільки?luav писав:Думаю,що така робота у нормального майстра не менше 300 гривень потягне
А що я не так написав?Робили мені рік тому таке саме втручання на Омезі.Майстри не найдешевші.Взяли щось біля 350-400 грн.Тому й написав,що така робота буде коштувати не дешевше 300 грн.2 роки тому сальник коленвала міняли за 300 грн.sergey писав:Скільки?luav писав:Думаю,що така робота у нормального майстра не менше 300 гривень потягнеТа ну зубило буде 300 грн, на Омегу дорожче - геморою більше
Радість від низької ціни інколи проходить дуже швидко,коли потрібно потім переробляти купу недоліків недорогих майстрівOfline писав:знайомому робили на садовій!
задоволений. і казав не дорого.
за сальник я б теж рекомендував
А ось відрізнити першу групу від другої ви зможете тільки після ремонту777 писав:Є майстри які свою роботу дуже сильно переоцінють.
а є майстри, які ставлять реальні ціни, ось і все!
Сальнік якщо оригінальний і не тече то ліпше не рухати.... але це оцінюється після зняття коробки. Ще варто поміняти вижимний він не дорогий а летить раза в два частіше ніж сальник. Можем поміняти за 350 грн.zelja писав:тепер в якого майстра можна це все дєло провернути...
Який був бюджет роботи?Зчеплення+робота,якщо не секретzelja писав:довлен як слон
+вижимнийzelja писав:1300 = диск+корзина (німецькі)
замына задных колодок в подарокzelja писав:400 = робота
Середня ціна.Зчеплення там має бути демпферне.А якої фірми комплект?Люк?Сакс?zelja писав:1300 = диск+корзина (німецькі)
400 = робота
ооо то ше і вижимний був а я то думаю чого воно тепер так класно виживається...fen писав:+вижимнийzelja писав:1300 = диск+корзина (німецькі)замына задных колодок в подарокzelja писав:400 = робота![]()
люкluav писав:Середня ціна.Зчеплення там має бути демпферне.А якої фірми комплект?Люк?Сакс?zelja писав:1300 = диск+корзина (німецькі)
400 = робота
По роботі теж достатньо недорого
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей