просто ювелірна робота. паперовий скотч, детально обклеєне все, терпіння і виваженістьLEgEnDA писав:а тут вже гєморой

сам таке хочу...Тоха, візьмешся за таке?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
просто ювелірна робота. паперовий скотч, детально обклеєне все, терпіння і виваженістьLEgEnDA писав:а тут вже гєморой
написал ему в ПП - жду ответhrdrive писав:Тоха, візьмешся за таке?
Думаю на 97% зробить, шкоди вже проходили. Вигляд-бомба.hrdrive писав:Тоха, візьмешся за таке?
якраз в тої шкоди вигляду нема) а вот чорна 99 - чоткаСвятослав писав:шкоди вже проходили. Вигляд-бомба.
там тільки корпус фари замальований як часто роблять в ВАзах, рівень освітлення воно не поміняє, відбивач своого кольору і скло не тоноване, а вигляд бомба, роби і не думайantik писав:Где у нас в городе можно такое сделать?
В данный момент у меня фары как на машинке справа, нужно сделать так, как на машинке слева =)
кто такой? :)LEgEnDA писав:твоим одноклубником и однообвесчиком
да, отдельноLEgEnDA писав:отражатель отдельно от етой черной пласмасы
antik писав:кто такой? :)LEgEnDA писав:твоим одноклубником и однообвесчикомда, отдельноLEgEnDA писав:отражатель отдельно от етой черной пласмасы
BOXER писав:а фари - як на фотці - красава
я собі так сам робив розрізав акуратненько фару, розбирав, перефарбовував внутрішню частину яка ні на що не впливає і зклеював назад! а на світло воно взагалі не впливає!LEgEnDA писав:ця хромована частина майже не відбиває світла, візуально вони чорні - а відбивач в кольорі залишається + лінза лінзою
Breaker писав:якраз в тої шкоди вигляду нема)
твоя работа?TOXA писав:вот як виглядає на а4
даantik писав:твоя работа?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей