Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чому так мало беруть участь у дразі???
Ambaluk
Ім'я:Sergio
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Чому так мало беруть участь у дразі???

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 19:58

Потенційних людей які би взяли участь в дразі (тобто не подивитись а поганятись) море - а чому вони не беруть участь? Скажу зі свого досвіду, поїхавши на драг мені дуже все сподобалось, і я загорівся, проте після заїзду з мученою 08 я зрозумів шо мені тут нема шо робити зі своїм стоком. Отже лишаються мені лише позакваліфікація, що чесно не дуже весело,і адреналіну нема і настрою змагання, тай і людей вже нема. На наступний драг я приїду, але не як учасник,а як глядач!! точно так подумав і Гатор на БМВ 316. До чого я веду.. Так як стокових машин набагато більше, то був би смисл організувати якийсь клас -СТОК. Машин я впевнений було би більше в пару раз. Правда тут є одна проблемка, приїде людина з мученим мотором і буде собі мовчати. Тому пишіть свої ідеї, може хто ше якісь проблеми бачить, і взагалі чи варто це робити...

A1

Повідомлення A1 » Вів, 03 жовтня 2006, 20:27

тема актуальна, але підхід аффтара на мою думку хибний. сток клас - це брєд. для того і є змагання, щоб щось підкрутити, попрацювати над собою і виграти.

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 20:46

A1
Млін,та я це розумію...
Але шоб "крутити шось" треба в кишені шось мати,і деколи навіть не мало. Я ж кажу стокових машин багато, а значить людей буде багато брати участь. Від цього тіки користь,і розвиток і популяризація...хай буде собі змагання для профі, і як виняток для простих людей сток!!

A1

Повідомлення A1 » Вів, 03 жовтня 2006, 20:54

Ambaluk
для такого в нас час від часу влаштовуються покатушки, де кожен ганяється як хоче.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 03 жовтня 2006, 20:57

Ambaluk писав:Правда тут є одна проблемка, приїде людина з мученим мотором і буде собі мовчати
Оце і є основна проблема. Організатори не мають можливості перевірити всі машини по нормальному. Ну відкриє хтось капот і що ? Ти побачиш який там распредвал, чи які там шестерні в коробці ? Ні. Тому на змаганнях цю проблему вирішити нереально. Вот в це і впирається. А так - я за. Думаю що більшість так само думає як і ти. Я наприклад теж так думав, коли машина була повністю стандартна - в підсумку стояв і дивився, а зі стандартними машинами поганявся би..

Думаю треба популяризувати тюнінг, вести якусь роз'яснювальну роботу чи що.. Думаю проблема не в тому що в народу нема грошей на тюнінг - народ просто немає інформації як можна нормально тюнити машину. Я бачив купу людей, які думають що для 08 нема нічого кращого чим наприклад вал від десятки, чи наприклад 4ступіначаста коробка :D Тобто народ в більшій своїй масі просто "не в темі" .. Вот це треба розвивати, тому що далеко не в багатьох є інтернет, і є звідки брати корисну інформацю.. тоді і народ підтянеться на гонки.. Але на це потрібен час.

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 21:12

A1
це добре покатушки.... але мені тачку гнати в Львів на покатушки нема смислу кожен раз...

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 21:16

vovka
Я з тобою згоден...і все це прекрасно розумію...тому і зробив цю тему..
а саме щоб разом шось придумати для стокових учасників
я говорю про те щоб зробити це попри змагання з драгу, наприклад перед позакваліфікаційними заїздами. Ну я би приїзжав точно,бо було б цікаво. І народ би тянувся, тобто розвиток би йшов, а там і до тюнінгу недалеко.

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 21:20

Основне-підтянути багато народу.

Phobos
Контактна інформація:

Повідомлення Phobos » Вів, 03 жовтня 2006, 22:02

Вводити клас сток - це фігня і від цього толку не буде: всі будуть кататися, але ніхто не буде хотіти тюнити свою тачку...
А шо народ: про драг і так майже вся молодь Львова знає, але мало хто сприймає наш Львівський драг (в порівнянні з Київським) серйозно: відашок надивились з модними тачками, на наше дійство прийшли, Саню побачили, та й махнули рукою, мол, ацтой. Так діло не піде...

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 03 жовтня 2006, 22:25

Phobos писав:мало хто сприймає наш Львівський драг
Йдеться не про глядачів, а про власників машин.

TOXA

Повідомлення TOXA » Вів, 03 жовтня 2006, 22:35

в мене є знайомий якмй все життя хотів поганятися, а коли я йому розказав про гонки, і він приїхав подивитися, то відразу перехотів на стоковій машині ганятися, тепер він її тюнить, є такбимовити стимул,
може на закриття сезону він приїде проїхатись, а тюнінг це така річ шо якщо один раз "влізеш" то потім "не вилізеш", і гроші знайдуться :lol:
0631847864

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 22:37

vovka
Истину говориш сын мой... :grin:

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 03 жовтня 2006, 22:38

vovka писав:Організатори не мають можливості перевірити всі машини по нормальному.
Ну бляха муха почалось, СТОК -клас, в чому сенс? Що Ти хочешь перевіряти? Ти зробив тюнінг і це тільки Тобі "+". В цьому і весь сенс, щоб бути кращим серед таких самих машин. В попередній раз обговорювали, в який клас переходити після тюнінгу, в 1А-клас, ще купити форму синю і рюкзак, блін Не буде життя СТОК-класу.
Ambaluk писав:Але шоб "крутити шось" треба в кишені шось мати,і деколи навіть не мало.
А Ти як думав? Я так само ходив гроші збирав, сам гайки крутив, щось робив. А Ти думаєшь Саня багатого дядьку має? Ага :lol:
Я коли Жигу робив, в одних штанах рік часу ходив, блін пива не пив, тільки все в лялю. Тому, треба переглянути свої розходи, провести їх централізацію і в перед - тюнінг.
vovka писав:Тобто народ в більшій своїй масі просто "не в темі" .. Вот це треба розвивати, тому що далеко не в багатьох є інтернет, і є звідки брати корисну інформацю.
Вовчик, це називається особливості мінталітету, вуйки в нас живуть, і сині пісялки будуть все життя продаватись, Ти їм ніколи не пояснишь що до чого, Я машину роблю, а деякі знайомі !!!!!! дивляться на мене, як на [цензура], і кажуть: Постав яйца, катки і переший шкірою салон, тоді буде нормальне авто, а все решта х...ня :smile:
Так що пояснюй не пояснюй, до дупи :wink:
Dynamic Sport Latvia

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 22:41

TOXA
так то воно так... але в це залазять дуже мало народу... вот мені туда лізти нема різона, то шо коштує до девятки 100 баків,то на мою 1000.
То таке діло, я предложив як розвивати цю справу, я не хочете то не треба. Але трохи обідно...

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 22:51

21043 SW
Я б робив би тоже і гайки би крутив, і в одних штанах би ходив, просто ціна тюнінгу мого мотору зобов"язує ходити мене взагалі без штанів. А про пиво на пару років забути. То виходить з твоїх слів в мене нема виходу? виходить забути про це все.. а я неможу...

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 22:55

Добре, підійдемо до цього питання з іншої сторони раз ви так вперлись усі. Не сток-клас, а добротно організована позакваліфікація. Щоб не бігати і шукати собі з ким проїхатись, а як змагання - заявки, і ціна за участь менша, наприклад по 2гр за заїзд.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 03 жовтня 2006, 22:58

21043 SW писав:Ну бляха муха почалось, СТОК -клас, в чому сенс? Що Ти хочешь перевіряти? Ти зробив тюнінг і це тільки Тобі "+". В цьому і весь сенс, щоб бути кращим серед таких самих машин. В попередній раз обговорювали, в який клас переходити після тюнінгу, в 1А-клас, ще купити форму синю і рюкзак
Про форму і рюкзак файно сказав :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Вів, 03 жовтня 2006, 23:13

Ambaluk
Кожен купує машину з якоюсь метою! Якшо ти хочеш спокійно їздити в гарній машині обтянутій шкірою з хорошою музикою і насолоджуватися тим шо тобі так добре, тоді бери то шо ти хочеш!
Ну а якшо ти хочеш ганятися на гонках і для тебе адриналін має більше значення аніж комфорт, тоді, моя порада, купи собі 08 і тюнінгуй скільки влізе, і буде тобі літак на колесах і на світлофорах будеш рвати майже всіх! Істина проста, і два варіанти поєднати майже не можливо!
093 655 48 53

Ambaluk

Повідомлення Ambaluk » Вів, 03 жовтня 2006, 23:17

Я так поняв тема себе вичерпала... небуде сток-класу.

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 03 жовтня 2006, 23:27

Ambaluk писав:21043 SW
Я б робив би тоже і гайки би крутив, і в одних штанах би ходив, просто ціна тюнінгу мого мотору зобов"язує ходити мене взагалі без штанів. А про пиво на пару років забути. То виходить з твоїх слів в мене нема виходу? виходить забути про це все.. а я неможу...
Чувак, не розумію шо ти хочеш тою всьою пургою сказати? Продай свою машину і купи 2108 та й вперед. СлабО? Якшо так - то значить так ти і тюнити хочеш.

Чи ти хочеш як в поговорці - і рибку згамати і ручніком задовольнитися?

Ті хто хоче ганятись, ті ганяються, хто не хоче той дивиться. Так само і ти, розслабся от і буде тобі щастя.

FAST
+1

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей