довели падлюки вже людейsergey писав:І ще мені сказали що його в машині не лишати - варують

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
довели падлюки вже людейsergey писав:І ще мені сказали що його в машині не лишати - варують
Пластиковий\бумажний?sergey писав:Я сьогодні забрав свій довбанийталон
![]()
![]()
![]()
І ще мені сказали що його в машині не лишати - варують![]()
Канешно пластиковий :)Pier писав:Пластикови
Pier писав:А то на мій пластиковий талон, в суботу 5 хв дивилися, немогли повірити у львові такі дають.
Я знаю що дають, але чого вони так дивилися на нього, якби перший раз бачили.sergey писав:Pier писав:А то на мій пластиковий талон, в суботу 5 хв дивилися, немогли повірити у львові такі дають.![]()
дають-дають
цікаво як крадуть? що лобве розбивають ікому це потрібно за пару сотень гривень???sergey писав:І ще мені сказали що його в машині не лишати - варують
а тепер можеш розяснити я нічого не зрозумыв що то до якоъ теми відносить і причім тут це все? навчися думки виражати а потім пиши.Vitalik-first писав:Demyan, ти не будь самам розумним,я от продав свій цівік,а мені звонять за два роки і говорять що в мол так і так,висить штраф,оплати бо не можу зробити ТО,так от,тут на форумі не напишу але можу в приват відписати куда вони будуть послані,автор поста,імхо,буде посланий так само,що ще не ясно?твої терміни що ти розписуєш то все добре,але я говорю тобі про то що є на практиці...
я хоч і може не розумний як ти вважаэш але штраф весить на людину, водія, на авто штраф не висить. Якщо людина проходить ТО то перевіряють іі.Vitalik-first писав:що в мол так і так,висить штраф,оплати бо не можу зробити ТО
та?а ніколи не бачив такого що йдеш заходиш в МРЕО на перевірку машини,даєш доки а тобі говорять мой ой батенька,а тут на машинці два штрафа не оплачених висить...?Demyan писав: штраф весить на людину, водія, на авто штраф не висить. Якщо людина проходить ТО то перевіряють іі.
на таке я скажу - без лоха і жизнь плоха. Так тоді іскажи їм - якшо на машині висить штраф - то нехай і машина сплалчує його :) :) :). Що тепер в протоколі якшо ти порушив права пишуть громаданин ВАЗ 2108 держ номер АА1111ВВ ? :)Vitalik-first писав:а тут на машинці два штрафа не оплачених висить...?
а без умніка цуко скучна якась)хДД)Demyan писав:без лоха і жизнь плоха
я теж небачу...але якшо тобі всетаки скажуть -ну якщо будеш міняти машину або шо - шо на машині висить штраф то згадай мої слова . прочитай закони і тоді все зрозумієш.Vitalik-first писав:не бачу змісту з тобою дискусію проводити,читай сопромат
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей