Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЧОМУ У ЛЬВОВІ ДРАГ НЕ ПОСТАНДАРТАМ?!!!
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Fly
Я цю таму відкрив не для критики у вашу сторону, а для розгляду цієї проблеми.
Якщо усі ганяються за втановленими "Українською Национальною Федерацією Драг Рейсінга" може і нам пора так привчати людей до таких правил.
Я думаю деякі люди з моторами 3.0 -3.5 і заднім приводом просто не приїзджають на наш драг, бо знають що попадають у клас з турбо-моторами, а для них смислу немає ганятися з такими машинами. Ну правельно ж говорю.
Я цю таму відкрив не для критики у вашу сторону, а для розгляду цієї проблеми.
Якщо усі ганяються за втановленими "Українською Национальною Федерацією Драг Рейсінга" може і нам пора так привчати людей до таких правил.
Я думаю деякі люди з моторами 3.0 -3.5 і заднім приводом просто не приїзджають на наш драг, бо знають що попадають у клас з турбо-моторами, а для них смислу немає ганятися з такими машинами. Ну правельно ж говорю.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Зайшов.VIP писав:Зайди на сайт драгу в РОВНО!!!
Ну і ? Коєфіцієнт 2 ставиться за дві доробки з цього списку. Тобто компресор+нітро =2, ротор+нітро =2 і т.п.Двигатель оборудованный
- механическим компрессором, турбонаддувом – 1.6
- системой впрыска N2O (сухой тип) – 1
- системой впрыска N2O (мокрый и распределенный тип) - 1.3
Роторно-поршневой двигатель(Ванкеля) – 1.8
За две любые доработки применяется коэффициент - 2
Ніхто ж не буде за зняти сідушки і прямоток ставити коефіцієнт 2

- Сабан
- Контактна інформація:
Just be писав:VIP
То зробили щоб ше було пару заїздів ! Об"єднали "самі злосні" машини в одну групу і дали покататись.
Тобі обідно шо ти був один на стоковій спорт машині ? Через зиму думаю появляться конкуренти.
Стоковий врх, новий, не вбитий - 225 сил. Ти вирулював тільки приводом.VIP писав:ЯКІ В НИХ ШАНСИ НІЯКИХ!!!
Якщо навідь і так хреN з цим, але для цього є 5класс!!!
В каварного не памятаю, але тоже десь так сил, + в нього щеплення було вбите і резина хренова, якщо я не помиляюсь. Накине він ше сил 30 і порве тебе.
Та з кавариним я на старті дав йому фору!!! Що це не було видно!!!
Відео можу показати господи. Я там не провтикав - я ніколи не втикав на старті.
- Just be
Та мені абсолютно пофіг як ти стартуєш =)VIP писав:Та з кавариним я на старті дав йому фору!!! Що це не було видно!!!
VIP писав:Just be написав:
VIP
То зробили щоб ше було пару заїздів ! Об"єднали "самі злосні" машини в одну групу і дали покататись.
Тобі обідно шо ти був один на стоковій спорт машині ? Через зиму думаю появляться конкуренти.
VIP написав:
ЯКІ В НИХ ШАНСИ НІЯКИХ!!!
Стоковий врх, новий, не вбитий - 225 сил. Ти вирулював тільки приводом.
Якщо навідь і так хреN з цим, але для цього є 5класс!!!
Я того не писав
В каварного не памятаю, але тоже десь так сил, + в нього щеплення було вбите і резина хренова, якщо я не помиляюсь. Накине він ше сил 30 і порве тебе.
- Сабан
- Контактна інформація:
Викладую як написано у стандартному регляменті чемпіоната україни по драг рейсенгу сезон 2006:
3.2 ДОПУЩЕННЫЕ АВТОМОБИЛИ
3.2.1. К участию в соревновании допускаются автомобили в следующих классах:
Категория І – серийные автомобили, которые отвечают требованиям Правил дорожного движения Украины, имеют действительный, на день проведения соревнований, талон о прохождении государственного технического осмотра, соответствующие техническим требованиям УНАФДР и Е.Т. (временем прохождения) больше 10с(1\4мили)
Классы автомобилей:
1 класс - объем двигателя до 1400 куб.см – National Light
2 класс – объем двигателя до 1600 куб.см – Street Light
3 класс – объем двигателя до 2000 куб.см - Fast Street A
4 класс – объем двигателя до 2500 куб.см – Fast Street B
5 класс – объем двигателя до 3500 куб.см - моно привод
6 класс – объем двигателя до 3500 куб.см – полный привод
7 класс – объем двигателя свыше 3500 куб.см – Unlimited Street
Объем двигателя определяется с учетом следующих коэффициентов:
Дизельный двигатель – 0.7
Дизельный двигатель с турбонаддувом - 1
Двигатель оборудованный
Спортивные автомобили, прошедшие омологацию (сертифицированные) на день проведения предстартового контроля, внесенные в Национальный реестр специальных механических транспортных средств для автомобильного спорта, допускаются к участию в соревнованиях автомобилей категории 1 в 7 классе - Unlimited Street
При недостаточном количестве участников в 5 и 6 классе, классы могут быть объединены в один.Окончательное решение о постановке учасника в класс принимается Техническим Комиссаром и Организатором соревнований.
Участие автомобиля в нескольких классах допускается.
3.2 ДОПУЩЕННЫЕ АВТОМОБИЛИ
3.2.1. К участию в соревновании допускаются автомобили в следующих классах:
Категория І – серийные автомобили, которые отвечают требованиям Правил дорожного движения Украины, имеют действительный, на день проведения соревнований, талон о прохождении государственного технического осмотра, соответствующие техническим требованиям УНАФДР и Е.Т. (временем прохождения) больше 10с(1\4мили)
Классы автомобилей:
1 класс - объем двигателя до 1400 куб.см – National Light
2 класс – объем двигателя до 1600 куб.см – Street Light
3 класс – объем двигателя до 2000 куб.см - Fast Street A
4 класс – объем двигателя до 2500 куб.см – Fast Street B
5 класс – объем двигателя до 3500 куб.см - моно привод
6 класс – объем двигателя до 3500 куб.см – полный привод
7 класс – объем двигателя свыше 3500 куб.см – Unlimited Street
Объем двигателя определяется с учетом следующих коэффициентов:
Двигатель оборудованный
Спортивные автомобили, прошедшие омологацию (сертифицированные) на день проведения предстартового контроля, внесенные в Национальный реестр специальных механических транспортных средств для автомобильного спорта, допускаются к участию в соревнованиях автомобилей категории 1 в 7 классе - Unlimited Street
При недостаточном количестве участников в 5 и 6 классе, классы могут быть объединены в один.Окончательное решение о постановке учасника в класс принимается Техническим Комиссаром и Организатором соревнований.
Участие автомобиля в нескольких классах допускается.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
VIP
Ну шансы не Шансы)) ФОру не фору , мені тоже абсолютно пофіг тому що то не є мій клас)))) тобі не пофіг))) ну а шо нам тре було кожному в совєму класі їздити?? так сталось то не проблема оргів)) то проблема [цензура] Львова)) який трохи відсталий))від того Ж Києва)))
вот ми три класи і обєднали шоб люди подивилися хоть на шось ...
Доречі злив я тобі півтора корпуса))) на гнилій сцепі))) яка воняла гірше чим стара бабка)))
Просто це гонки і спорт а вдруг тобі б передачу вибило чи синхрон заклинив)) чи ше шось ))) вот тобі і нема шо робити...
Я розумію шо неприкольно я сам був не в захваті))) шо перевили в інший клас)) щей моно привід атмосферній засунули до турбоповноприводніх тарантайок))) але хотів поганятися))) тим більше недавно машину тоді купив вот і спробував шо вона може)))
твій Врх іде 6 сек до сотні мій корчик за 7 сек.))) був шанс тіпа людський фактор))
Але признаюсь чесно Врхсу я весь час зливаю корпу-два стандарт!!!
але бля зима впереді))) і є люди в яких руки не зі сраки ростуть)))
Тепер по суті))) ну немає у нас у Львові такого рівні)) і так добре шо все почало налагоджуватись!!! потерпи!!!
Гонки не офіційні!!!! і не входять і немають навіть жодного регламенту!!! Таблиця по класам прийнята Всеукраїнська це вже добре)))
Ну сталося тоді так))) ну то шо ми мали всі сказати ой бля він не в мому класі))) і той не в мому класі пішоли [цензура]...?? всі!!!?? а люди?? людишки подивилися ми поганялися)) вот і все)) ніхто нікого не примушував !!! все за згодою!!!
Звичайно якщо будуть свормовані 5-й 6-й 7-1 клас . то все буде чікі!!!
Так шоРуслан не випендрюйся а ліпше помагай нам всім)) і собі)) ти ж сам і я получаем задоволення від того що робить клуб)))
Нехай кожен рекламує гонки розказує нашим львівським шоб приїжали !! кароче Полит Інформація !!!
Тре людям розказувати бо ЗНАНИЕ то СІЛА))))
.
Ну шансы не Шансы)) ФОру не фору , мені тоже абсолютно пофіг тому що то не є мій клас)))) тобі не пофіг))) ну а шо нам тре було кожному в совєму класі їздити?? так сталось то не проблема оргів)) то проблема [цензура] Львова)) який трохи відсталий))від того Ж Києва)))
вот ми три класи і обєднали шоб люди подивилися хоть на шось ...
Доречі злив я тобі півтора корпуса))) на гнилій сцепі))) яка воняла гірше чим стара бабка)))
Просто це гонки і спорт а вдруг тобі б передачу вибило чи синхрон заклинив)) чи ше шось ))) вот тобі і нема шо робити...
Я розумію шо неприкольно я сам був не в захваті))) шо перевили в інший клас)) щей моно привід атмосферній засунули до турбоповноприводніх тарантайок))) але хотів поганятися))) тим більше недавно машину тоді купив вот і спробував шо вона може)))
твій Врх іде 6 сек до сотні мій корчик за 7 сек.))) був шанс тіпа людський фактор))
Але признаюсь чесно Врхсу я весь час зливаю корпу-два стандарт!!!
але бля зима впереді))) і є люди в яких руки не зі сраки ростуть)))
Тепер по суті))) ну немає у нас у Львові такого рівні)) і так добре шо все почало налагоджуватись!!! потерпи!!!
Гонки не офіційні!!!! і не входять і немають навіть жодного регламенту!!! Таблиця по класам прийнята Всеукраїнська це вже добре)))
Ну сталося тоді так))) ну то шо ми мали всі сказати ой бля він не в мому класі))) і той не в мому класі пішоли [цензура]...?? всі!!!?? а люди?? людишки подивилися ми поганялися)) вот і все)) ніхто нікого не примушував !!! все за згодою!!!
Звичайно якщо будуть свормовані 5-й 6-й 7-1 клас . то все буде чікі!!!
Так шоРуслан не випендрюйся а ліпше помагай нам всім)) і собі)) ти ж сам і я получаем задоволення від того що робить клуб)))
Нехай кожен рекламує гонки розказує нашим львівським шоб приїжали !! кароче Полит Інформація !!!
Тре людям розказувати бо ЗНАНИЕ то СІЛА))))
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
VIP писав:Викладую як написано у стандартному регляменті чемпіоната україни по драг рейсенгу сезон 2006:
Все таки ти не прав. Читай спочатку. То оприділяється об'єм двигуна по цих кефах. І дві доробки це іменно так як я написав - тобто якщо в машині ротор+нітро то коеф не 1.8*1.6, а просто 2.VIP писав:Объем двигателя определяется с учетом следующих коэффициентов:
Двигатель оборудованный
Ніякий салон, прямотоки і фільтра сюда не входять, так як на об'єм не впливають.
А то що там на форумі хтось в коментах пише що якщо знятий салон то коеф. 2 - це брєд.
- Сабан
- Контактна інформація:
KAVArnuy
Каварний як би щось запоров то гріш мені ціна все ж таки не новочок я у цій справі, а 1.5 чи корпуси це як подивитись (ти про страрт забув :lol:)
-"Так шоРуслан не випендрюйся а ліпше помагай нам всім))"
Коли я випедрювався хоч 1 раз розкажи!
Ти і компаня просто проти WRX-ів це твоя справа менше слів більше діла.
Я не збираюсь з кимось тут сваритися це тупо-ми всі живемо однією відстаню 402м - це наше життя, а те що є конкуренти це добре (коли здорова конкуренція, а не словесний базар-є траса там всі все бачуть і мають виясняти).
Каварний як би щось запоров то гріш мені ціна все ж таки не новочок я у цій справі, а 1.5 чи корпуси це як подивитись (ти про страрт забув :lol:)
-"Так шоРуслан не випендрюйся а ліпше помагай нам всім))"
Коли я випедрювався хоч 1 раз розкажи!
Ти і компаня просто проти WRX-ів це твоя справа менше слів більше діла.
Я не збираюсь з кимось тут сваритися це тупо-ми всі живемо однією відстаню 402м - це наше життя, а те що є конкуренти це добре (коли здорова конкуренція, а не словесний базар-є траса там всі все бачуть і мають виясняти).
- Сабан
- Контактна інформація:
А скоріше всього ти правийvovka писав:VIP писав:Викладую як написано у стандартному регляменті чемпіоната україни по драг рейсенгу сезон 2006:Все таки ти не прав. Читай спочатку. То оприділяється об'єм двигуна по цих кефах. І дві доробки це іменно так як я написав - тобто якщо в машині ротор+нітро то коеф не 1.8*1.6, а просто 2.VIP писав:Объем двигателя определяется с учетом следующих коэффициентов:
Двигатель оборудованный
Ніякий салон, прямотоки і фільтра сюда не входять, так як на об'єм не впливають.
А то що там на форумі хтось в коментах пише що якщо знятий салон то коеф. 2 - це брєд.
Ну, то з остаднім пунктом проблем тоді немає правельно.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
VIP
Руслан, в цьому регламенті взагалі ніяких проблем не має, про глушакі, фільтра і салон нічого не написано. А про класи, так Ти сам написав:
Руслан, в цьому регламенті взагалі ніяких проблем не має, про глушакі, фільтра і салон нічого не написано. А про класи, так Ти сам написав:
Так що все нормально, ну поганяв з Бумеров, виграв, які проблеми?VIP писав:При недостаточном количестве участников в 5 и 6 классе, классы могут быть объединены в один.Окончательное решение о постановке учасника в класс принимается Техническим Комиссаром и Организатором соревнований.
Dynamic Sport Latvia
- Сабан
- Контактна інформація:
21043 SW
Так проблем немає в мене, але я нігде не форумі нашому не знайшов цього реграменту і на трасі нечув ніколи, що є клас 5-6-7 і від оргів ніякої інформації на гонках небуло оголошено, що мол у 5-6-7 класі мала кількість учасників і тому ці класи обєднали МИ (оргі) у (цій гонці, що сьогодні відбудеться).
Тоді б не було ніяких проблем і люди би приїзджали на різних машинах (не буду повторюватися-це вже я писав).
Прохання до оргів. Розместіть це регламент на форумі і в класі 5-6-7 поставте *
*вкажіть що при наявності малої кількості учасників у цих класах 3-ох буде сформований 1 клас для цих класів (наприклад анлім 7).
Так проблем немає в мене, але я нігде не форумі нашому не знайшов цього реграменту і на трасі нечув ніколи, що є клас 5-6-7 і від оргів ніякої інформації на гонках небуло оголошено, що мол у 5-6-7 класі мала кількість учасників і тому ці класи обєднали МИ (оргі) у (цій гонці, що сьогодні відбудеться).
Тоді б не було ніяких проблем і люди би приїзджали на різних машинах (не буду повторюватися-це вже я писав).
Прохання до оргів. Розместіть це регламент на форумі і в класі 5-6-7 поставте *
*вкажіть що при наявності малої кількості учасників у цих класах 3-ох буде сформований 1 клас для цих класів (наприклад анлім 7).
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
...І чекай коли виїде Андре (в нього повний привід, вот і буде конкурентом)
.....вилетить , то вже буде інщий клас 9 - "Реактивні літаки" , бо гвинтові то 8 клас і відстають на фініші на корпусів 5-6. Доречі треба Андре подарити костюм такий як у пілотів , шо регулює тиск - шоб на старті очі та інше не повилазило.
Наступне питання на рахунок 5 , 6 , 7 класів? - А Супра 3.0 Бітурбо = 3*1.6=4.8 , Старіон 2.6*1.6=4.2 - Анлім ( 7 клас ) , але ж там монопривід. 7 клас за приводами ділиться чи ні? Чи мені з евіками і субами тягатися , я розумію шо Супрі [цензура] ево і суба , але мені....?
Наступне питання на рахунок 5 , 6 , 7 класів? - А Супра 3.0 Бітурбо = 3*1.6=4.8 , Старіон 2.6*1.6=4.2 - Анлім ( 7 клас ) , але ж там монопривід. 7 клас за приводами ділиться чи ні? Чи мені з евіками і субами тягатися , я розумію шо Супрі [цензура] ево і суба , але мені....?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей