Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Допоможіть розібратися з тими "козлами"
luav
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Номер:BC5192AT
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Допоможіть розібратися з тими "козлами"

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 19:38

Pier писав:luav, А тепер УВАГА. Що буде коли, попадеться дісно совісний гаїшник? Попадеш, не на 100, не на 500, і в 5000 навряд вкладешся. "Підкуп держслужбовця" - дуже дорого обходиться, були прецеденти.
Я вже вийшов з того віку,щоб бути таким правильним.Якби закон у нас був один для всіх,то я б вас ще зрозумів би.А назло мамі морозити голову не збираюсь :D Собі дорожче виходить.
Та й для чого пручатись,якщо ви неправі?Що доводити?Або платити штраф,або домовлятись про знижку :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 19:45

santosxxx писав:
luav писав:Юрист,який буде ходити на декілька засідань за 100 грн,я підозрюю,що це прікол?
дурний юрист -буде ходити....
а толковий юрист все так напише, що суді не буде потреби викликати винуватця

Сергій!Ви маєте конкретні приклади таких справ?Чи тільки десь чули про них.
Скільки коштує година роботи юриста,знаєте?
Я ще раз хочу,щоб ви зрозуміли
1)даїшники стоять спеціально в таких місцях,щоб вас підловити
2)якщо ви нічого не порушували,то є сенс їм щось доводити;в моїх випадках мені це допомагало
3)в нашому випадку топікстартер порушував і був справедливо покараний;треба було не качати права,а домовлятись
4)аргументів для суда в нього немає взагалі;тому в разі розгляду справи він програє
5)легше дати гроші в разі вашої неправоти і не витрачати час та нерви.
В усякому разі я для себе так вирішив
Зупинили тиждень тому на трасі Москва-Сімферополь.На Візірі було чітко видно,що їхав 112 км на годину?Що я мав комусь доводити?Заплатив 100 грн.Побажали щасливої дороги.Навіть права не подивились,бо не козліл на місці :)

andriy_zab
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 12 рази

Повідомлення andriy_zab » П'ят, 20 серпня 2010, 19:59

Denja писав:П.С. Ніколи недумав шо схід настільки дикий і корумпований.

+100000, але добавив би ще південь. Мій знайомий за забутий вдома талон попереджень прожив в Херсоні в готелі 3 дні, поки поїздом зі Львова не передали надважливий документ. Машину завезли на штрафмайданчик і сказали "А дальше, бандеровец, ты поедешь уже на море попутными маршрутками ..." :angry Забравши машину з ДАЇшної площадки, що знаходиться за 20 км від Херсона, мій знайомий навернув коні і дав собі слово, що то була його остання поїздка на машині в межах України....

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 20 серпня 2010, 20:02

luav писав:
santosxxx писав:
luav писав:Юрист,який буде ходити на декілька засідань за 100 грн,я підозрюю,що це прікол?
дурний юрист -буде ходити....
а толковий юрист все так напише, що суді не буде потреби викликати винуватця

Сергій!Ви маєте конкретні приклади таких справ?Чи тільки десь чули про них.
Скільки коштує година роботи юриста,знаєте?
Я ще раз хочу,щоб ви зрозуміли
1)даїшники стоять спеціально в таких місцях,щоб вас підловити
2)якщо ви нічого не порушували,то є сенс їм щось доводити;в моїх випадках мені це допомагало
3)в нашому випадку топікстартер порушував і був справедливо покараний;треба було не качати права,а домовлятись
4)аргументів для суда в нього немає взагалі;тому в разі розгляду справи він програє
5)легше дати гроші в разі вашої неправоти і не витрачати час та нерви.
В усякому разі я для себе так вирішив
Зупинили тиждень тому на трасі Москва-Сімферополь.На Візірі було чітко видно,що їхав 112 км на годину?Що я мав комусь доводити?Заплатив 100 грн.Побажали щасливої дороги.Навіть права не подивились,бо не козліл на місці :)
+100 але більшість просто тут тебе не зрозуміє , так шо не напрягайся багато :sing

ПиСи: ця тема - класичний приклад людської натури і коментувати тут нема чого - буде тупий флуд

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 20:12

Felix писав: +100 але більшість просто тут тебе не зрозуміє , так шо не напрягайся багато :sing

ПиСи: ця тема - класичний приклад людської натури і коментувати тут нема чого - буде тупий флуд
Щось мені підказує,що то все вікове.Ще рокім 5 тому я б сам щось їм доводив би з піною біля рота :D А зараз який мені сенс витрачати час та нерви,якщо мені легше і швидше заробити ті 100 грн і не паритись :)

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 20 серпня 2010, 20:43

luav якщо ти такий розумний
то чому ти не прочитав нормально перший пост там ніде не написано що він порушив, тому перед тим як розказувати як башляти гаїшникам і росказувати як правильно жити на дорозі напевно потрібно навчитись читати

думаю Дєня не створювавби тему якщоб він був винен і склали протокол

Мимо проходил

Повідомлення Мимо проходил » П'ят, 20 серпня 2010, 21:07

luav, Felix,

А не легче ли не нарушать и не давать денег, а раз уж нарушил так заплатить штраф "по правилам". Да, бюджет тоже разворовывают. Но, тем не менее, оно вдвойне полезно. Хоть какая-то часть штрафа, да пойдет по назначению, а не все по карманам. Более высокая сумма, будет иметь воспитательный и стимулирующий эффект, чтобы в следующий раз не нарушать.

Не пробовали, хотя бы разочек, посмотреть чуть дальше собственного носа, и подумать об интересах своих детей завтра, вместо интересов своего кармана сейчас. Чтобы не повторяться, просто отправляю к своему же сообщению написанному немного раньше.

viewtopic.php?p=268502#p268502

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 21:13

RED_Spider писав:luav якщо ти такий розумний
то чому ти не прочитав нормально перший пост там ніде не написано що він порушив,
Мдя,аж цікаво.Він їхав з включеним поворотом,а його бідолаху зупинили?
Щось я цього не помітив в тому пості

Причина - непоказав поворот на регульованому перехресті (зупиняють всіх хто непоказав його чітко за 50 метрів до повороту). По суті - тупо розвод

Де він вказав,що їхав з включеним?А по суті,то повороти включати потрібно,щоб водії позаду не гадали,що ви зараз утнете

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 21:15

Мимо проходил писав:luav, Felix,

А не легче ли не нарушать и не давать денег, а раз уж нарушил так заплатить штраф "по правилам".
Не пробовали, хотя бы разочек, посмотреть чуть дальше собственного носа, и подумать об интересах своих детей завтра, вместо интересов своего кармана сейчас. Чтобы не повторяться, просто отправляю к своему же сообщению написанному немного раньше.

Це все бла-бла.Повторюсь:закон має бути одним для всіх.Коли він буде такий,тоді й поговоримо,а бути правильним дурником-не для мене.У нас не держава для людей,тому грати в чесні ігри з нею не бачу ніякого сенсу

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 20 серпня 2010, 21:50

Просив конкретну пораду, а не як завжди. Діло в тому, шо розводити подібні теми не в мому стилі, але тут виключення. Я людина врівноважена і принципова. але тої наглості і почуття безнаказаності в працівників ДАІ не зустрічав і терпіти не збираюсь. Перед перехрестям зробив зупинку (40 м. від перехрестя), щоб сфоткати навпроти будинок і глянути на ЖПС. Виїжаючи по ідеї мав би включити поворот, але як завжди над цим не задумуєшся, все робиться на автоматі. Думаю включав, хоча на моє прохання відео не показали. Суть в тому, шо мене просто розвели з протоколом і зробили це явно вираженим цинізмом і ненавистю до укр. мови і т.д. Таким "рагулям" які пішли на "службу" в ДАІ гроші не даю принципово. Хоча в випадках явного порушення ніколи не хамлю. Чекаю поради далі, флудерів прошу обходити...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 21:56

Denja писав:Просив конкретну пораду, а не як завжди. Діло в тому, шо розводити подібні теми не в мому стилі, але тут виключення. Я людина врівноважена і принципова. але тої наглості і почуття безнаказаності в працівників ДАІ не зустрічав і терпіти не збираюсь. Перед перехрестям зробив зупинку (40 м. від перехрестя), щоб сфоткати навпроти будинок і глянути на ЖПС. Виїжаючи по ідеї мав би включити поворот, але як завжди над цим не задумуєшся, все робиться на автоматі. Думаю включав, хоча на моє прохання відео не показали. Суть в тому, шо мене просто розвели з протоколом і зробили це явно вираженим цинізмом і ненавистю до укр. мови і т.д. Таким "рагулям" які пішли на "службу" в ДАІ гроші не даю принципово. Хоча в випадках явного порушення ніколи не хамлю. Чекаю поради далі, флудерів прошу обходити...
Моя порада:почекати,бо протоколи з інших областей інколи і не доходять.повторюсь,що з вашою доказовою базою шансів у вас не має.Це все відверто,без будь-яких знущань.В крайнему разі за півціни витрете потім його з бази.Це при найгірших для вас розкладах.Хоча якщо ви хочете боротись з вітряками,то ...
Ви зробили помилку,що писали щось в протоколі.Якщо б не було нічого там написано вашою рукою,то шансів було б набагато більше.
І до чого тут приплітати ненависть до української мови і т.д.?Ви мали спробувати нормально розрулити ситуацію,а не лізти на рожон.А тепер вам ваша принциповість,на жаль,буде теж вилазити боком.Кому і що ви довели?

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 20 серпня 2010, 21:57

luav писав:В його ситуації аргументів для суда в нього нуль.
Є в нього аргумент :призункція невинності,
до поки інспектори не докажуть його вини,
він не може бути притягнений до адміністративної відповідальності.

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 22:03

psk писав:
luav писав:В його ситуації аргументів для суда в нього нуль.
Є в нього аргумент :призункція невинності,
до поки інспектори не докажуть його вини,
він не може бути притягнений до адміністративної відповідальності.
Підозрюю,що ви давно в наших судах не були.Та й цікаво було б почитати,що саме він написав в поясненях

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 20 серпня 2010, 22:04

luav писав:Моя порада:почекати,
не самий кращий варіант, бо не факт що прийде якийсь лист,
а виплеве той штраф при ТО чи продажу авто через пару років,
та ше й з пеньою.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 20 серпня 2010, 22:06

luav писав:Підозрюю,що ви давно в наших судах не були.
Це якраз той аргумент. завдяки якому більшість схожих справ
виграють водії, бо інспектора не являються у суд, і не предявляють докази порушення.

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 22:15

psk писав:
luav писав:Підозрюю,що ви давно в наших судах не були.
Це якраз той аргумент. завдяки якому більшість схожих справ
виграють водії, бо інспектора не являються у суд, і не предявляють докази порушення.
Ок,в кращому разі це три засідання,на які інспектор,зрозуміло,не буде з"являтись.Тобто три години мінімум страченого часу.А може бути й таке,що суддя вам зразу впаяє.Тратити три години і купу нервів особисто я не буду,щоб тільки скасувати свій штраф.Мені дешевше дати гроші на місці.Не бучу просто сенсу в таких развлєкалочках.От якби було інспектору якесь покарання в разі скасування вами його постанови в суді,то вже інша розмова.А так йому легше виписати купу протоколів,а ти бігай по судах і доводь,що ти правий.А інспектору при любих розкладах покарання не буде ніякого :sad

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 20 серпня 2010, 22:16

Писати мусив, бо були зупинені свідки які мали б підписати. що я відмовлявся. Тому була наведена схема та опис на двох аркушах. А основний аргумент - мені недали протокол та постанову, мотивувавши це тим, що я їх миттєво згубив.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 20 серпня 2010, 22:20

luav писав:Мені дешевше дати гроші на місці.
Ну мені здається ця тема не для тебе, тут якраз питаються,
як не давти їм грошей, навіть якщо прийдеться
потратити 3 години (500 грн), і відстояти свої права.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 20 серпня 2010, 22:23

Denja писав:А основний аргумент - мені недали протокол та постанову, мотивувавши це тим, що я їх миттєво згубив.
Наврядчи ти зможиш цн доказати, якщо підписався про отримання копії.Краще за аргумент взяти відсутність доказів порушення,
а свідки з тобою були ?
І основна проблема, до кого звертатись з скаргою?

luav

Повідомлення luav » П'ят, 20 серпня 2010, 22:29

psk писав:
luav писав:Мені дешевше дати гроші на місці.
Ну мені здається ця тема не для тебе, тут якраз питаються,
як не давти їм грошей, навіть якщо прийдеться
потратити 3 години (500 грн), і відстояти свої права.
Я просто намагаюсь донести до людини,як зробити краще наступного разу,щоб потім не було:" я їм всім козлам довів,я їм бабок не дав.Пацани,і що тепер робити далі"
Якщо комусь подобаються паперові вправи,то це його ньюанси.повторюсь,що по тих розкладах дешевше було б дати гроші,а не парити собі мозки зараз,маючи чималий головняк.В усякому разі саме так я ці ньюанси і сприймаю

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей