Але порушником був не той даішник якого знімали, а скоріш за все той, що за кермом. А він залишився інкогніто
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це відео і Таран зовсім різні речі (ІМХО)Breaker писав:львівський "Таран и ДПС"
та то я тему про звільненого ДАІшника згадавBreaker писав:хто такий ігорко?
Ну от, тепер перед кожним виїздом треба буде бритись,Nick_ писав:З ДАІвців зробили “таких собі режисерів”
блінннн!!! не повірите) Вони мене раз зупиняли, то я їх теж на відео знімав. він мені в камеру пообіцяв, що обійдемся попередженням))) Відео викладати не буду, але фотку викину.pikach00 писав:
ДАІшник сказав - "яких 30 там було набагато більше"Andriy01 писав:якщо він їхав 30 км/год то ти мав право його обігнати навіть через суцільну.
1.1 (вузька суцільна лінія) — поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
http://law.autoua.net/documents/basic_d ... .html?p=35Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.
igorok писав:чо відео не знімав?
Maniak716 писав:Оскільки співробітники їхали в Карпати і мали зустрітись в Франківську з іншою частиною групи в певній годині, то я вирішив що сівши до них в машину скорочу час для написання протоколу... але я сильно помилився
то поф, тре було знімати на відео, якщо не відразу, то тоді коли хаміти почали, або на райвідділ грузилиManiak716 писав:Оскільки співробітники їхали в Карпати і мали зустрітись в Франківську з іншою частиною групи в певній годині, то я вирішив що сівши до них в машину скорочу час для написання протоколу... але я сильно помилився
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей