Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Project бешшенная жигга
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Fikus, і в мене такі самі))))
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Project бешшенная жигга
Fikus, сьогодні бачив твою жигу в профіль на кільці на Липинського-Чорновола і замітив, шо небезпечно низько в тебе глушак висить, десь посередині
Не зачіпав ше ним нічого?

Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
Доречі той глушак десь відірвався на драгу в неділю, майже волочився по землі 

INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Андрій
Кост казав шо він відвалиться) але мені вже не треба 

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
зато тепер мені требаKost писав:але мені вже не треба

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
hrdrive, BOXER, кожен день чіпляю,недавно тільки з ним розібрвся,тепер не відіалюється
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- Fikus
- Контактна інформація:
місячна епопея гонок закінчена....реально 4 тижні підряд тяжко даються любій машині тим більше жигулику,але полюбому,пальот нормальний
ітак про всьо по порядку:
18 квітня Львів слалом в центрі міста,гонка пройшла без пріключєній взяв 4 місце
25 квітня Івано Франківськ 1-ий ЧУ по скул рейсінгу забив наглухо 6 коліс додому вертався на дротах,після гонки тазік став на переборку передка під нож пішли 4 шарових і сайлентблоки взяв знов 4 те місце,інакінець то дав дупля в чому причина тих четвертих місць,долбані хрєстікі на фарах,то воні не фартові,удаліл....
1-2 травня кільце в калуші,гонка прйшла супер,прочухав як помагають перфоровані тормоза,взяв 3-тє місце,взагальному гонка прйшла без пріключєній,тільки на колі пошани я рішив подріфтити трохи...і вмене тріснула тормозна трубка,заглушив [цензура] і так доїхав до Львова
8-9 травня 2-Йетап ЧУ скул рейсінга і 2-й етап ЧУ з автослалому,Івано Франківськ. в суботу скул,знов заби 4 колеса причому 3 з них розрізало кріплення двойного стаба,взяв 2-ге місце і 6- в абсолюті
.неділя,слалом:приїхавши туда не знав фігуриале троха потринірувався вивчмв фігуру забив стабом ше одне колесо,проїхав квалу і вбой....в першому ж бойовому заїзді в мене вирвало всі болти з передньої правої ступиці,зупинився на самій трасі,мене шщвиденько винесли і ми з Нігером поміняли ступицю при чомму виїхали в своїй черзі на друге коло заїздів,в підсумку не дуже добре шосте місце,але доказав собі шо Фікус баєц
в підсумку за цей місяц я вбив 16 коліс 4 шарових і одну ступицю....
П.С ДЯКУЮ ТІГЕРУ НІГЕРУ ЗА ВСЬО
ітак про всьо по порядку:
18 квітня Львів слалом в центрі міста,гонка пройшла без пріключєній взяв 4 місце
25 квітня Івано Франківськ 1-ий ЧУ по скул рейсінгу забив наглухо 6 коліс додому вертався на дротах,після гонки тазік став на переборку передка під нож пішли 4 шарових і сайлентблоки взяв знов 4 те місце,інакінець то дав дупля в чому причина тих четвертих місць,долбані хрєстікі на фарах,то воні не фартові,удаліл....
1-2 травня кільце в калуші,гонка прйшла супер,прочухав як помагають перфоровані тормоза,взяв 3-тє місце,взагальному гонка прйшла без пріключєній,тільки на колі пошани я рішив подріфтити трохи...і вмене тріснула тормозна трубка,заглушив [цензура] і так доїхав до Львова
8-9 травня 2-Йетап ЧУ скул рейсінга і 2-й етап ЧУ з автослалому,Івано Франківськ. в суботу скул,знов заби 4 колеса причому 3 з них розрізало кріплення двойного стаба,взяв 2-ге місце і 6- в абсолюті

П.С ДЯКУЮ ТІГЕРУ НІГЕРУ ЗА ВСЬО
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Порвало маладца ,я так и не вкурил нафиг они там нужны.Fikus писав:,долбані хрєстікі на фарах,то воні не фартові,
С колёсами нормально ,а вот над шаровыми ты б задумался выточитьи поставить регулируемые,выточить запасной полеуританчик и менять втулки,я в такси на подобных откатал 3 года.Fikus писав:за цей місяц я вбив 16 коліс 4 шарових
P.S.Сорри за фотку нашол первое что нарыл в нете.
P.S.S. Эт ж надо было шаровые так обозвать :)
- Вкладення
-
- Шаровая.jpg (26.62Кіб)Переглянуто 2225 разів
З повагою Black.
- Fikus
- Контактна інформація:
Black, Дима ШО умерли от старости
- Black
Fikus, Я авто вместе с ними продал!
У меня 2103 тогда ещё была.Так вот шаровые и полностью вся рулевая была сделана именно под гайки с подтяжкой и т.д.,и не разу меня развальщики не отправляли на яму что то поменять! Хочешь можем пересечься я тебе объясню как делал я ,тут много не напишешь!И расскажи плиз почему и в какой части шаровые были больше не пригодны.
У меня 2103 тогда ещё была.Так вот шаровые и полностью вся рулевая была сделана именно под гайки с подтяжкой и т.д.,и не разу меня развальщики не отправляли на яму что то поменять! Хочешь можем пересечься я тебе объясню как делал я ,тут много не напишешь!И расскажи плиз почему и в какой части шаровые были больше не пригодны.
З повагою Black.
- Fikus
- Контактна інформація:
Black, шаровие розсипались практически в руках,три из четирех стукали
- Black
Износ пальцев, а больше всего самой начинки ,так если учитывать что это сменная деталь зачем опять покупать всё в сборе ? Тут подумать нужно и рассчитать для таких нагрузок стоит ли затевать это дело а если затевать то как именно может не полиуритам а на латунные пластины сажать.Но я только предложил думай сам :) Я могу только описать и рассказать как делал я.Fikus писав:три из четирех стукали
P.S.Мне просто жалко денег которые можно было приберечь.
З повагою Black.
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
Шо в тебе за бліни з перфорацією? фото маякни,
16 коліс- то небось лисаки як моя доля
?
16 коліс- то небось лисаки як моя доля

Quattro
- Fikus
- Контактна інформація:
були не тільки лисаки,а й нормальні колеса тожеZiro-cool писав:16 коліс- то небось лисаки як моя доля ?

- Fikus
- Контактна інформація:
нєа не буду,я тіки ганєю
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
ти вже сі нагонив?
опиши шось цікаве ато на роботі скучно,
шось давно не бачив її по Львову?
опиши шось цікаве ато на роботі скучно,
шось давно не бачив її по Львову?
Quattro
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
мало "справ"? Работать надоZiro-cool писав:ато на роботі скучно

- Fikus
- Контактна інформація:
треба і свою тему піднімати треба,прийшов мертвий сезон і машинко буде дороблятись,але спочатку розкажу про сезон 2010:
як виявилось для мене це був найдовший,найуспішніший і найприємніший сезон в мому житті.
почалось все відразу після нового року на слаломі від якузи клаб,я його виграв,але Льша тоді був на обкатці а Дерево вопще перший раз виїхав.
Раллі-спрінт від Team West задній привід не вспливав,а дельожки по приводах не було,я десь в сраці основний конкурент Нігер десь рядом зі мною(але впереді) а Тьома на свому жигулику 4-ий.
потім було 3 слалома від нас,на одному з яких я заняв 2-ге місце поступившись тисячнні Знову ж Негру
і тут починається найцікавіше,весна
почалось всьо з Львівськог слалому в центрі міста,я 4-ий,через тиждень Франківсь ЧУ із Скул Рейсінга (парні гонки)я знов 4-ий,ше через тиждень Калуська весна кільце я вже накінець то в призах 3-тє місце і там я поняв шо Льошу нє догнать,впринципі так воно і є на данний момент(не догнав
)а ше через тиждень ми знов поїхали в Франик на другий етап зі скулу і другий ЧУ по слалому,заняв самі обідні місця 2-ге і 4-те соответцтвєнно
після місяця підряд гонок перебрав ходову передню,і мій редуктор пішов спати,тому я забрав заварений тролейбус в Льоші і 12 червня ми погазували в Ужгород,на третій етап ЧУ по слалому,ви собі не уявляєте я там було жарко,тормозуха аж кипіла і в останніх двох заїздах я без ручніка іхав.а ше один прикол,в пятницю ми пропили майже всі гроші,і нам лишилось тільки на 15 літрів бензу додому,і ми доїхали
так ше й по Львову всіх розвіз.
тепер місяць підготовки до субару опен капу,як на мен бред палнєйший а не гонку,але від"їздили ну і ніштяк,доречі сама ідеальна гонка в році я навіть коліс не міняв,а от після СОКу обнаржено порвані 2 лонжерона і солдатік.заварєно
після СОКу була перерва......довга..... пов"язана з сімейними проблемами.....які так і не рішились.
а потім наша команда сама трохи в організацію вдалася,вроді ніштяк всьо було і аж от недавно слалом на Шевченка,я в опі 5-ий паходу,після неї я сам себе перестав поважати...
і остання це Калуська Осінь 2010 я привіз найбільший кубок перший раз в житті,але є і ложка дьогтю Льоша і Нігер зійшли
після Калуша машинка потерпіла трохи по кузову...
ітак я собі вже найшов гараж,от тільки воздоровію,зажену тачку тула і посну розбирати,плани на зиму,мотор кузов і ходова....
як виявилось для мене це був найдовший,найуспішніший і найприємніший сезон в мому житті.
почалось все відразу після нового року на слаломі від якузи клаб,я його виграв,але Льша тоді був на обкатці а Дерево вопще перший раз виїхав.
Раллі-спрінт від Team West задній привід не вспливав,а дельожки по приводах не було,я десь в сраці основний конкурент Нігер десь рядом зі мною(але впереді) а Тьома на свому жигулику 4-ий.
потім було 3 слалома від нас,на одному з яких я заняв 2-ге місце поступившись тисячнні Знову ж Негру

і тут починається найцікавіше,весна
почалось всьо з Львівськог слалому в центрі міста,я 4-ий,через тиждень Франківсь ЧУ із Скул Рейсінга (парні гонки)я знов 4-ий,ше через тиждень Калуська весна кільце я вже накінець то в призах 3-тє місце і там я поняв шо Льошу нє догнать,впринципі так воно і є на данний момент(не догнав

після місяця підряд гонок перебрав ходову передню,і мій редуктор пішов спати,тому я забрав заварений тролейбус в Льоші і 12 червня ми погазували в Ужгород,на третій етап ЧУ по слалому,ви собі не уявляєте я там було жарко,тормозуха аж кипіла і в останніх двох заїздах я без ручніка іхав.а ше один прикол,в пятницю ми пропили майже всі гроші,і нам лишилось тільки на 15 літрів бензу додому,і ми доїхали

тепер місяць підготовки до субару опен капу,як на мен бред палнєйший а не гонку,але від"їздили ну і ніштяк,доречі сама ідеальна гонка в році я навіть коліс не міняв,а от після СОКу обнаржено порвані 2 лонжерона і солдатік.заварєно

після СОКу була перерва......довга..... пов"язана з сімейними проблемами.....які так і не рішились.
а потім наша команда сама трохи в організацію вдалася,вроді ніштяк всьо було і аж от недавно слалом на Шевченка,я в опі 5-ий паходу,після неї я сам себе перестав поважати...
і остання це Калуська Осінь 2010 я привіз найбільший кубок перший раз в житті,але є і ложка дьогтю Льоша і Нігер зійшли

ітак я собі вже найшов гараж,от тільки воздоровію,зажену тачку тула і посну розбирати,плани на зиму,мотор кузов і ходова....
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
жесть)Fikus писав:і нам лишилось тільки на 15 літрів бензу додому,і ми доїхали
ти шо кудась вїхав чи шо?Fikus писав:після Калуша машинка потерпіла трохи по кузову...
п.с. давай виздоровлюй і мути тачко і знов ганяти)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей