Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Інспектора ДПС звільнили за некоректне спілкування з водієм
Maniak716
Ім'я:Петро
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Re: Інспектора ДПС звільнили за некоректне спілкування з водієм

Повідомлення Maniak716 » Нед, 15 серпня 2010, 20:22

igorok писав:нічого особистого, такі реалії, сприймати це треба адекватно, а не ненавидіти всіх, хто носить форму дпс
чувак я в шоці - тіпа нас в хвіст і в гриву а ми ще від цього повинні кайф отримувати бо такі реалії?!! кожного разу як мене зупинять я повинен поцікавитись чи їли його діти і чи смачно їм було і чи його жінка купила собі нові туфлі???
Breaker писав:А кому зараз легко?
ні зараз ні колись легко не було нікому бо в кожного свої проблеми але якщо мої проблеми не цікавлять ДАІ то чому їх проблеми мене повинні цікавити?
як до мене так я і до них! раз йому [цензура] на мене і він готовий погрозами/неправдою/силою вирвати в мене бабки щоб його сімї жилось краще то я тою ж таки неправдою і погрозами (силу занадто бо посадять :)) зроблю все щоб моя сімя жила і надалі негірше чим до моєї зустрічі з ДАІ

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Нед, 15 серпня 2010, 21:46

Парадокс , блін: з\п в рядового складу - як кіт наплакав, а вакансій нема !
І щоб попасти в цю структуру треба відвалити бабла, як за платне відділення юр.факу ! :angry
Maniak716 писав:нас в хвіст і в гриву а ми ще від цього повинні кайф отримувати бо такі реалії?!!
фраза, що називається - в яблучко. Саме цього прагне (і вже частково і досягли) та купка при владі, яку ми з вами і вибрали :cry
Система .....І один відкручений гвинтик в цій системі - не показник. Поки не запхаєм лом в ту коробку з шестернями, щоб воно всьо нафік розлетілося - нічо особливо не зміниться.
Але все в наших силах, якщо кожен не полінується, вивчить ПДД і законодавство і не буде "вівцею", з якої постійно шерсть стрижуть то помаленьку викарабкаємся з того гімна. Головне - не втрачати гідність власну. Треба просто щоб це усвідомила більшість, і могла пояснити держслужбовцю , що це не ми в нього на службі , а він у нас !
І це стосується всіх сфер життя , не тільки дороги ....

П.С. Неодноразово переконувався - банальне порушення швидкісного режиму дає мінімум переваг в часі (такі реалії стану наших доріг і інші форс-мажори). Зате спілкування з "коровами на асфальті" зводиться до мінімуму і гаманець не худне, і нерви в порядку!
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

FanateG
Контактна інформація:

Повідомлення FanateG » Нед, 15 серпня 2010, 22:47

Ну те, що перевищення дає мінімум переваг, то давно відомо.. бо як не поїзд їде, то ще щось буде повзти...

але вони не лише за порушення чіпляються... а і просто так.. бо ви їм не сподобалися(чи ваша машина) і треба якось здоїти... :angry

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Нед, 15 серпня 2010, 22:47

FanateG писав:А то думають, що раз вони такі круті, то і закони для таких не писані....
нажаль так і є, хтось хоче поспорити? прикладів думаю тьма.
psk писав:Та причому тут ненависть, просто як можуть наказувати особи за якими тюрма плаче ?
не зрозумів :)
Wasik писав:По-перше, не потрібно за всіх розписуватись - порушувати спеціально і регулярно, чи раз в рік "проскочити" на жовте, щоби різко не гальмувати - це різні речі.
а я за всіх не розписуюсь, чи ти може ніколи не порушив нічого? читай уважніше
igorok писав: КОЖЕН інколи перевищує швидкість, проскакує на жовте
хтось пішохода не пропустить, щоб різко не гальмувати, звичайно не спеціально\регулярно, а так, раз на рік, тільки потім хрести на обочинах і трупи на перехрестях, в загальному європейці так не зроблять, простий приклад дтп з Омельченком О.О., це про приклад про наказаність і умисність порушення, він ж напевно не регулярно людей на пішоходних збиває насмерть, а даїшників всі хочемо чемних як в Європі, Ви шо по Львові не їздите? %)
Wasik писав:А щодо "ставити себе на місце ДАІшника" - якщо мені не подобається робота чи зарплата ДАІшника - я туди не йду. Міліціонер, лікар, суддя - мають бути люди за покликанням, а не лише "бабло косити" - це вже треба йди в бізнес, чи на базар торгувати, але ніяк не в міліцію, чи в медицину...
а хіба я казав, що даїшникам не подобається їх зарплатня? вона напевно класна, але чи знаєти Ви що таке затримання, робота вночі, на холоді, а скількох збивають на дорогах? Wasik, ти працюєш на роботі яка тобі 100% подобається, ти там ніколи не нервуєшся? якщо так то вітаю, в тебе як в Сковороди - "суродна праця" і ти щаслива людина, тому може і не зауважуєш як важко сьогодні заробити на кусок хліба, мабуть 99% людей працюють щоб задовільнити матеріальні потреби, а ти кажеш про покликання? Ніколи не задумувався звідки керівництво даї на дорогих іномарка їздить? на виробництві вони не задіяні, тому вкрасти нема чого, на дорогах не стоять і хабарі не вимагають, а живуть шикарно, бо гроші приносять рядові патрульні, а де вони їх мають взяти? там де і беруть, це система, кому таке не подобається той і іде в бізнес, на базар і т.д., але всі так не можуть, бо їх діти хочуть їсти, в них пенсія + пільги різні і калим непоганий, можливо їм і не подобається їх робота, але вони змушені її робити, жити ж хочеться. ТАКІ РЕАЛІЇ.
Maniak716 писав:чувак я в шоці - тіпа нас в хвіст і в гриву а ми ще від цього повинні кайф отримувати бо такі реалії?!! кожного разу як мене зупинять я повинен поцікавитись чи їли його діти і чи смачно їм було і чи його жінка купила собі нові туфлі???
не кожен раз нас в хвіст і гриву за так, переважно за діло, так як в нас їздять, розводити нікого не треба, хватає законних порушників з головою. Вони для того і є щоб "в хвіст і гриву", ми їм за це гроші платимо, шкода шо мало нас в хвіст і гриву, можливо менше дтп і бардаку на дорогах було б. Тепер про проблеми, чувак, якщо в тебе (не дай Бог) вкрали машину, яка годує тебе, жінку і твоїх дітей, ти що робиш? правильно, пишеш заяву і надієшся що гаїшник совісно віднесеться до роботи, буде пиняти безпричинно купу машин, щоб знайти твою, чи речі з твоєї (а водії цих машин будуть плюватись бо менти козли, капоти відкривають, багажники шманають). Якщо тебе не гребуть їх проблеми, то чому ти напрягаєш їх своїми? Розумієш до чого я веду?
Стосовно справедливості - життя впринципі не справедливе, хтось має пекарню, пече булки, собівартість булки 1грн, продажна ціна 2грн, приходить голодна бабка, яка все життя відпахала в колгоспі і має 600 грн пенсії, їй не хватає 50 коп. до булки, хтось продасть їй ту булку за 1,5 фіг там, всі порадять якщо бабці не подобається пенсія, хай іде на роботу, а не жаліється, її ніхто не заставляє жити на одну пенсію, а їй здоров,я не дозволяє вже працювати, зато нам пофіг, бо то не наші проблеми, і таке пишуть люди яким по 30 років, ппц, люди будьте добрішими, пробуйте зрозуміти один одного, може і Вас зрозуміють, навіть ті самі дайці.

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Нед, 15 серпня 2010, 23:14

є нормальні дайці, які можуть зрозуміти водія і не чіпляються за любу х*йню.... а є тупориле кончєне бидло, яких 95%, тому мав я їх в одному місці! Їх ніхто не силував йти на цю роботу...
Це по перше, а ще є фактор важливий - український даішник і європейський....це небо і земля!

P.S. [цензура] POLICE :angry
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Нед, 15 серпня 2010, 23:29

Maniak716 писав:чувак я в шоці - тіпа нас в хвіст і в гриву а ми ще від цього повинні кайф отримувати бо такі реалії?!! кожного разу як мене зупинять я повинен поцікавитись чи їли його діти і чи смачно їм було і чи його жінка купила собі нові туфлі???
ніхто не каже давати себо чьпокати в хвіст і вгриву - просто до всіх людей треба відноситись по людськи, а не хамити зразу через то шо то даєць, і зразу знімати на відео, провокувати його а потім писати різні маляви і тішитись з того, шо людина ізза якогось [цензура] може вилитіти з роботи...

Андрій РАД
Ім'я:Андрій ...
Контактна інформація:

Повідомлення Андрій РАД » Нед, 15 серпня 2010, 23:35

igorok, підтримую 100%
:thumbup

FanateG
Контактна інформація:

Повідомлення FanateG » Пон, 16 серпня 2010, 07:45

Vexler писав: а є тупориле кончєне бидло, яких 95%,
P.S. [цензура] POLICE :angry
от тут +100500!!!

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 16 серпня 2010, 08:06

LEgEnDA, дивись, кожен ДАЄць який зупиняє будь кого є на службі і його дії є відкритими. І його можна і треба знімати хоча б для свого захисту. І ніхера то не може вважатись провокацією

Maniak716
Ім'я:Петро

Повідомлення Maniak716 » Пон, 16 серпня 2010, 08:52

igorok писав:(не дай Бог) вкрали машину, яка годує тебе, жінку і твоїх дітей, ти що робиш? правильно, пишеш заяву і надієшся що гаїшник совісно віднесеться до роботи
почитай тут на форумі, або попитайся в знайомих, як мінти "совісно" виконують роботу (є винятки, згідний, але ми говорим зараз про більшість яка і формує про них враження)
особисто в мене, за мій впринцині короткий вік тільки 2і нормальні історії, про ДАІшника і слідчого, а все решта суцільний негатив і чорнуха (я не кажу про почуті історії, а про власний досвід)
igorok писав: ти працюєш на роботі яка тобі 100% подобається, ти там ніколи не нервуєшся?
не знаю як там в кого, але якщо я буду на своїй роботі так розмовляти з людьми, то мене точно виженуть, хоча робота мені і не дуже але я нерви свої на людях не розслабляю :D
LEgEnDA писав:до всіх людей треба відноситись по людськи, а не хамити зразу через то шо то даєць, і зразу знімати на відео
так я і написав - ставлюсь до них так як вони до мене, вони по людськи я теж, він мені погрожує тулить лєвих свідків - я заяву в прокуратуру і звінок на гарячу лінію і максимум зусиль щоб мене він ще довго згадував
а чого я не можу відразу знімати??? коли мені знімати коли я передав доки а він потім каже що я їх йому не дав??? от я передав доки і мені на правах ДАІшник ручкою помалював а я не знімав і як я тепер докажу що це не я сам собі права покоцав??? і це все за те що я не сів до них в машину! чому коли людина максимально себе підстраховує від неправомірних дій це розцінюється ДАІшниками взагалі і тобою особисто як провокація???

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 16 серпня 2010, 10:04

Maniak716 писав:коли мені знімати коли я передав доки а він потім каже що я їх йому не дав???
в мене теж раз взяв у мене всі доки, а сказав що прав там небуло. Уроди хотіли розвести :cry Якби знімав відео, то легше було б

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 16 серпня 2010, 19:52

Maniak716 писав:почитай тут на форумі, або попитайся в знайомих, як мінти "совісно" виконують роботу (є винятки, згідний, але ми говорим зараз про більшість яка і формує про них враження)особисто в мене, за мій впринцині короткий вік тільки 2і нормальні історії, про ДАІшника і слідчого, а все решта суцільний негатив і чорнуха (я не кажу про почуті історії, а про власний досвід)
це специфіка роботи така, коли справа доходить до ментів (даі, слідаків), значить вже щось недобре, особливо якщо не ти до них, а вони до тебе прийшли. Ти сподіваєшся почути веселий музон в морзі? Ну от, десь і тут так є.
Maniak716 писав:не знаю як там в кого, але якщо я буду на своїй роботі так розмовляти з людьми, то мене точно виженуть, хоча робота мені і не дуже але я нерви свої на людях не розслабляю
так не кожен гаїшник так себе поводить, і всі ж не можуть бути як ти, тому не варто узагальнювати, і не більшість гаїшників формують враження, а в більшості водіїв формується враження що гаїшники всі кондоми, бо сплікуються з ними в більшості при порушеннях і бажанні уникнути відповідальності.
Maniak716 писав:так я і написав - ставлюсь до них так як вони до мене, вони по людськи я теж, він мені погрожує тулить лєвих свідків - я заяву в прокуратуру і звінок на гарячу лінію і максимум зусиль щоб мене він ще довго згадував
що кожен день тулять лівих свідків? якщо так то зрозуміло, але в мене тоже досвід немалий, кожен день по 50 км мінімум їду, але зупиняють мене раз на 3 місяці, і жодного подібного інциденту не мав, хз може везе. Стосовно знімань, дзвінків на гарячу лінію і т.д. Ви праві, маєте повне право, але мене на місці дайця це б дратувало, і я б знайшов до чого домахатись, тоніровка, гази, ручнік, вогнегасник, багажник, і т.д. на взаєм так сказати, тоже маю право, тільки це все потріпає нерви Вам і дайцю, Ви потратите час, а він на службі, питається кому це потрібно?
П.С. жодного відношення до даі не маю, просто стараюсь розбиратись в суті речей, відносини водіїв з гайцями є цілком логічними, от і все.

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 16 серпня 2010, 20:04

законодавством заборонено знімати на відео чи фото?
вроді ж ніяких обмежень немає, а всі мєнти кіпішують
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

FanateG
Контактна інформація:

Повідомлення FanateG » Пон, 16 серпня 2010, 20:11

бо бояться....

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 16 серпня 2010, 20:32

igorok писав:але мене на місці дайця це б дратувало
а чому його це повинно його дратувати якщо він поводиться згідно з законом і не намагається впарити якийсь развод
igorok писав:що кожен день тулять лівих свідків?
крім свідків вних є ще багато методів тебе розвести
igorok писав:але зупиняють мене раз на 3 місяці
був період коли мене майже три роки не зупиняли але це просто везіння томущо був і такий період коли по пару рас в день зупиняли,
майже за 9 років стажу мені не попадався ніразу нормальний гаїшник
під словом нормальний маю на увазі який би не намагався щось підросказати
вот і висновок.....
більш ніж впевнений ті хто тут говорять про те що є нормальні гаїшники і так далі більшість буде мотивувати це тим що або відмазалишь дешево або відпустили, але і одному і іншому випадку можу навіть поспорити на гроші що намагались вам підросказати або навіть підросказали просто ви відмазались дешевше

legolviv
Ім'я:Oleg

Повідомлення legolviv » Пон, 16 серпня 2010, 21:05

На дорозі два роки. Зупиняли разів з десять.
один раз дав 40 грн, перший день за рульом, руки трусяться, повернув на Пекарску з Івана Франка від центру, де поворот заборонений, різійшлись тихо.
Один раз їхав з левандівки, виїзд на городоцьку тільки з лівого ряду (в сторону скрині), я про знак той не знав, коли сказав що порушив, попросив дозволу піти на знак подивитись, коли побачив знак, так між іншим сказав, що тут якась розмітка мала б бути на дорозі відповідна, і що машина в них праватна, і раптом вони зараз просто собі підробляють, у відповідь почув "Так як таке можна казати, цеж кримінал", відав домументи і побажав жасливої дороги. (навіть нічого не хотів брати).
Всі решта рази коли мене зупиняли, переважно в ночі, я зупинявся, опускав вікно, і чекав, підходив інспектор, представлявся, питався чи все гаразд, заглядав в середину машини, там тільки я і дружина, і бажав щасливої дооги, не просячи документів (райдуга на Б.Хмельницького).
А один раз, було таке що інспектор хотів довести свою правоту, а коли його почали фотографувати, підняв крик що повезе в райвіділ в наручниках, то у відповідь я сказав що не заперечую, і також хочу туди з ним поїхати, фотографувати вже не забороняв, а тільки питав чи немає каміня в яких органах, щоб його треба було подробити, після чого були написані скарги, і він отримав догану.
Одного разу зупинили перед Івано-Франківськом, я мол мотор поміняв, я у відповідь не я, а господар, я по довіреності, він кричить, щоб я з машини вийшов, я кажу що не обовязкого запрошувати мене вийти з машини, він пішов з документами. Беркут попросив відкрити багажник, я відкрив, кажу: є щось цікаве (канапки, ковдра, лахи), він у відповідь: ні, дякую. Я далі сів у машину, тут другий даєц каже, мол підійди до машини, почувши що в мене немає бажання, сказав що забере машину на штраф площадку, і відповідь я йому сказав що гроші на маршрутку маю. "Най з вами у львові розбираються", відали документи і відійшли від машини.
Є козли, навіть дуже відкісні колзи, але в більшості мені попадались нормальні, адекватні люди.

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 16 серпня 2010, 21:54

RED_Spider писав:а чому його це повинно його дратувати якщо він поводиться згідно з законом і не намагається впарити якийсь развод
а тебе не дратує, коли гаїшник просить відкрити багажник, а ше капот, а на підставі чого керуєте, страховку покажіть і т.д., а ти спішиш і знаєш шо в тебе все впоряду? а він все робить відповідно до закону :) ну добре, давай не так, є майстри які не люблять, коли їм під руки дивляться, ну це в тому роді, словом я думаю що можна і без цього обійтись, погасити конфлікт, а не провукувати ще більше, звичайно всі мають право вести фото-відеозйомку, але можна так нарватись на грамотного гайця, шо фотік глотнеш, і мало не покажеться, буде опір працівникам, розбита камера\телефон (а отже ніякої зйомки), і в машині знайдуть запретку:патрони, шмаль і т.д., далі розказувати шо буде? про реалії я вже шось писав? якщо я не помиляюсь А1 має досвід зйомки, може розказати.
RED_Spider писав:майже за 9 років стажу мені не попадався ніразу нормальний гаїшник під словом нормальний маю на увазі який би не намагався щось підросказати вот і висновок.....
невже за 9 років тебе не зупинили так:
-Блаблабла Ваші документи
-Ось
-Щось вживали?\Все в порядку?
-Ні\Так
- Щасливої дороги.
В мене так 98% спілкування з гайцями, навіть натяку на розвод нема, робіть висновки.
legolviv писав:Є козли, навіть дуже відкісні колзи, але в більшості мені попадались нормальні, адекватні люди.
Тут +500

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Пон, 16 серпня 2010, 22:15

igorok писав:а тебе не дратує, коли гаїшник просить відкрити багажник, а ше капот, а на підставі чого керуєте, страховку покажіть і т.д., а ти спішиш і знаєш шо в тебе все впоряду? а він все робить відповідно до закону
чому мене, та взагалі будь-кого, не повинно дратувати покажіть то, а відкрийте там? якщо я знаю що все в порядку і нічого я не порушував то фулі він мене взагалі зупиняє? і ше починає а шо тут, а там. Якщо він все робить відповідно до закону то там є написано в яких випадках має право зупиняти, а нє коли питаю "яка причина зупинки?", він відповідає "розшук краденого авто" (при тому що зупиняють всі машини підряд), або "у нас регулярне відпрацювання називається "скосити бабла". При тому шо сам чуть не сміється зі своїх слів. Хіба це називається по закону? Якщо він діє по закону то йому ніяка камера не страшна, навпаки має бути ще рішучішим у своїх діях, що б доказувало його правоту(а не служило захистом для нас в суді) і дії згідно з законом! І згідно закону менти повинні з повагою відноситись до людей, а відео-розмов з даішниками в інеті такого надивишся шо мурашки по шкірі...
Я розумію є різні люди, не ставлю всіх під одну планку, і відношення до кожного повинне бути відповідне.
Востаннє редагувалось Пон, 16 серпня 2010, 22:23 користувачем Cr@zy, всього редагувалось 1 раз.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 16 серпня 2010, 22:20

igorok писав: і я б знайшов до чого домахатись, тоніровка, гази, ручнік, вогнегасник, багажник, і т.д. на взаєм так сказати, тоже маю право,
А от якраз все перечисленне, вони не мають право провіряти.

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Пон, 16 серпня 2010, 22:28

psk писав:і я б знайшов до чого домахатись, тоніровка, гази, ручнік, вогнегасник, багажник, і т.д. на взаєм так сказати, тоже маю право,

А от якраз все перечисленне, вони не мають право провіряти.
і ти їм відмовляєш у цьому? і тобі відповідають "а ну добре, ви не дозволяєте то ми не будем, щасливої дороги"?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей