Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Стайлінг 2109
- RambotnikMorga
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Привіт!
Хотів би запитати про ціну фарбування машини:металік-не маталік; той самий колір шо був-інакший, зовнішнє фарбування-повністю, чи можна пофарбувати окремі частини. А також цікаво чи реально самому пофарбувати?
Також ціквлять ціни на обвіси, спойлер, перділку; чи реально дістати у Львові
Буду дуже вдячний якійсь корисній інформації!
А і ше цікавить чи є різниця між довгим крилом і коротким з точки зору стайлінгу
Хотів би запитати про ціну фарбування машини:металік-не маталік; той самий колір шо був-інакший, зовнішнє фарбування-повністю, чи можна пофарбувати окремі частини. А також цікаво чи реально самому пофарбувати?
Також ціквлять ціни на обвіси, спойлер, перділку; чи реально дістати у Львові
Буду дуже вдячний якійсь корисній інформації!
А і ше цікавить чи є різниця між довгим крилом і коротким з точки зору стайлінгу
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Якщо ти не маєш навиків користування пульвером, то результат буде не найкращим. Щодо фарбування: на форумі є Vanya який якраз і займається підбором фарб він тобі може щось порадити!RambotnikMorga писав:А також цікаво чи реально самому пофарбувати?
Реально. І на форумі також є люди які в цьому допоможуть.RambotnikMorga писав:Також ціквлять ціни на обвіси, спойлер, перділку; чи реально дістати у Львові
volleyball.lviv.ua/blog/
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Цікаве питання. Чия точка зора мається на увазі ? Є люди які готові останні гроші віддати щоб поставити довге крило замість короткого бо їм такподобається, а є люди яким і пару рублів на таку переробку шкода (наприклад яRambotnikMorga писав:А і ше цікавить чи є різниця між довгим крилом і коротким з точки зору стайлінгу

- RambotnikMorga
Я не хочу перероблювати, бо взагалі ще не маю (машини). Хочу придбати і тому цікавлюся.vovka писав:Цікаве питання. Чия точка зора мається на увазі ? Є люди які готові останні гроші віддати щоб поставити довге крило замість короткого бо їм такподобається, а є люди яким і пару рублів на таку переробку шкода (наприклад яRambotnikMorga писав:А і ше цікавить чи є різниця між довгим крилом і коротким з точки зору стайлінгу) . Якщо тобі то подобається то роби, там нема нічого складного.
- RambotnikMorga
Мені цікаво, якщо ставити нові бампери то обов'язково перефарбовувати всю машину чи можна підібрати колір?Yelik писав:Якщо ти не маєш навиків користування пульвером, то результат буде не найкращим. Щодо фарбування: на форумі є Vanya який якраз і займається підбором фарб він тобі може щось порадити!RambotnikMorga писав:А також цікаво чи реально самому пофарбувати?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей