sergey, 211 мягший,був в тата і той і той...
люба нова кажете,беріть чері кукунах)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я може щось не поняв?що значить тихо,хочеш тихо то мовчи...в мене є думки я їх пишу ібо мені....ти поняв...sergey писав:задовбали твої песемістичні думки про ВАЗ
Думаю CitroenСвятослав писав:А хто дасть відповідь на наступне: Яка машина найм"якша?
Може згниє може не згниє, ВАЗ, завжди лотерея. Але старий Опель (Форд, ФІАТ і т.д. по списку) - полюбому згниє! І то скорше в 2 рази!!! Мова йде про дану цінову категорію. І нова машина - завжди - найкраща тому що... тому що НОВА!!!! Те що я раджу - зі свого досвіду. А автор нехай сам вирішує, його ніхто не заставляє. Кожен має свою голову.Vitalik-first писав:згниє днище
це в доларах? брєд. в т4 запчастини дуже доступні, і за такі гроші ту машину можна перабрати всю включно з мотором новим.Speedo писав:за ті ж гроші взяв б/у Т4, так вже влетів у 2,5 штуки
не знаю, це з його слів. Та й взагалі не хочу нікому нічого тут доказувати. Хай автор вирішує сам, а то вже пішов флуд.hrdrive писав:це в доларах?
в мене колєга в т4 міняв рульову рейку, б/у+робота і т.д. 400у.о. доступні машини...hrdrive писав:в т4 запчастини дуже доступні, і за такі гроші ту машину можна перабрати всю
За такі гроші тяжкоDemyan писав:в Твій діапазон і по мягкості можеш 124 дивитися -може повезе і купиш в більш менш доброму стані.
[цензура], та ти шо як Кашпіровський по фотках даєш висновки.!!! НЕБИТИЙ ВІН 100% уже дали оцінку перекупи і СТО!!! Хватить гнать на машини якіх в живу небачив!!!CAT писав:він битий в перед, по фотках видно....hrdrive писав:Marshal2605, ти б підїхав подивився на того гольфа 3 viewtopic.php?p=406178#p406178
[цензура] та це капот докінця незакрив коли фотав мотор. Се пісец хоч іди і перефотуй.sergey писав:100%, зазориCAT писав:він битий в перед, по фотках видно....просто нереальні
Мав нову Ваз 2114 Російська зборка так за рік вже почали проявлятися ржавчини, салон гремить так, що просто піпец, ходова так собі, щумоізоляції 0!!!!! Зазори між кузовними деталями такі що палиць повністтю залазить!!! Більше ТАЗ некуплю ніколи.!!!sergey писав:Как сказать, 7 тис це немалі гроші, дати їх за машину 199махматого года мені лічно жалкоКраще вже нову, але без кредиту не обійтись
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 20 гостей