Я б взяв венто ІМХО
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За Омегу нічого не знаю, бо сам не їздив, в близьких людей не було, щоб поспостергіати, як вона в експлуатації. Тому не можу рекомендувати/відраджувати.zelja писав:Sheff, та шо вектру давай зразу Омегу 3 літрову MV6
CAT писав:вічно доробляти машину свою
нє ну ти загнув тут москвічами попахує... і то не завждиCAT писав:купуй ВАЗ...
коли читаю таку хырню, асобінно про аморти з завода, які відходили 350 тисяч в жосткому режимі, то мимоволі пускаю слізуSheff писав:Я б взагалі порадив Опель Вектра (якщо не гнилу, в нормальному стані знайти).
В колєги Вектра 1992 р.в., в Україні 16 років, проїхала 350-370 тис. км., по Україні. Їздила в режимах, "я п'яний нічого не бачу", "я стіртсракер, люблю тарбати ручнік і розвертатись по-поліцейськи", "я дуже спішу на море/додому з моря" і "о.. я люблю ліс, болото, пісок, колії від Уралів" і т.д.
Машина їздить по сьогодні, хоч і вигляд заставляє бажати кращого. Три з 4-х амортизаторів - рідні, з заводу. Кормилась тільки 95-м бензином, тому до мотора претензій немає.
Багато грошей в машину не вкладалось, по причині їх відсутності.
Якби її шанували, нічого би їй не було.
В середу Вектра в черговий раз прямує на море.:)
за 7 тис. може бути біда...Marshal2605 писав:або бмв
а якшо я підтужусь і 8 нашкрабаю?Vitalik-first писав: за 7 тис. може бути біда...
я знав що цим закінчиться.....Vitalik-first писав:краще вже е30 хДД
тобі сарказмом не попахує взагалі?Vitalik-first писав:Вектра А за 7 то абсурд,краще вже е30 хДД
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей