Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
День львова!
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
хтось говорив шо на день льовова шота буде тіпа якогота параду машин із тюнінг клуба. от хотів запитатись чи небуде такого? І В ЗАГАЛЬНОМУ шо клуб організовує на ці дні свят?
TRT
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Re: День львова!
Сьогодні 12.00 - 15.00 на пл.Міцкевича відбудеться міжнародний фестиваль ретро-автомобілів.У програмі виставка,конкурси,безкоштовний проїзд на антикварних автомобілях.Figaro писав:хтось говорив шо на день льовова шота буде тіпа якогота параду машин із тюнінг клуба. от хотів запитатись чи небуде такого? І В ЗАГАЛЬНОМУ шо клуб організовує на ці дні свят?
Також день народження горбатого запорожця,встановлення рекорду Гіннеса України з пасажировмісткості запорожця.
21.40 - 22.00 світлове лазерне шоу Герта Гофа (світив дорогі концерти за участю відомих груп). :o Потужність лазерів на відстань 70 км,кажуть що має світити з різними іллюзіями.З слів Герта Гофа - такого ще ніхто небачив

Планую попасти на ці дійства..
Шкода шо не можна, я б тут такі слова сказав... Уроди [цензура]... Куда бабки пішли не знаю. В нас на корпоративному новому році фейрверки мабуть і то прікольніші були. Лазерних пріколів я навіть не побачив хоча писалося всюди що практично зі всіх точок буде видно.21043 SW писав:Херове лазерне шоу, тільки розвели людей :evil:
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
brrrr
Тобі ше повезло, шо ти не бачив тих лазерних приколів - одне розчарування. Дуже жалію шо на таке купився, бо прийшлося з дівчиною майже 1.5 години додому вертатись. В центрі ше стільки людей небуло - жах, черги всюди, куди тільки можна, давка ... , краще б не йшов, а то хотілось відпочити, а вийшло як завжди. Бачив по дорозі назад феєрверк біля монументу Слави, в рази краще, ніж біля оперного.
П.С. Куда пішли розрекламовані гроші ?
Тобі ше повезло, шо ти не бачив тих лазерних приколів - одне розчарування. Дуже жалію шо на таке купився, бо прийшлося з дівчиною майже 1.5 години додому вертатись. В центрі ше стільки людей небуло - жах, черги всюди, куди тільки можна, давка ... , краще б не йшов, а то хотілось відпочити, а вийшло як завжди. Бачив по дорозі назад феєрверк біля монументу Слави, в рази краще, ніж біля оперного.
П.С. Куда пішли розрекламовані гроші ?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
http://www.750.lviv.ua/pages/start_u.ph ... msg_page=1
І тут багато цікавих відгуків :)
І тут багато цікавих відгуків :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей