Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення Igor_Lviv » П'ят, 06 серпня 2010, 22:20

UncleSam писав:п.с.с. Мене дуже цікавить юридична сторона безпідставного обшуку авто беркутами, БЕЗ протоколу і БЕЗ свідків?! Наскільки я обізнаний - без свідків і протоколу - до побачення. Маєте підозру до мене - нема питань - два свідки, протокол і шоб небуло таого шо вони мені підсунуть щось і скажуть шо то моє!
Хто вкурсі?
100 раз вже обговорювалось. Якщо ти не наполягаєш і все їм дозволяєш, то навіщо їм Протокол і свідки? Маєш право вимагати від них і Протокол і свідків.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 06 серпня 2010, 22:42

а є ж різниця між оглядом та обшуком, оглянути можуть, а для обшуку потрібно свідки і протокол, так?

UncleSam
Дякував (ла): 37 рази

Повідомлення UncleSam » П'ят, 06 серпня 2010, 22:49

igorok писав:оглянути
Оглянути - здалеку подивитись,
igorok писав:обшуку
- це вже коли пхають свої руки!

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 06 серпня 2010, 23:00

UncleSam ну так в нас є правила і ти все правильно розумієш але один нюанс називається відмрозок нашіж виховані беркута можуть собі позволити витянути тебе з машини втулити пару рас а потім сказати що ти їм погрожував і чинив опір і взагалі вони в тебе найшли в машині наркотики або зброю і тут ти попадаєш на пару місяців мінінгітів в кращому випадку, а їм по....
в нас закони стоються тільки звичайних смертних.... що вже не один рас доказано.......

Слова РАЗ і ЗАРАЗ пишуться через букву - З

andriy_zab
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 12 рази

Повідомлення andriy_zab » П'ят, 06 серпня 2010, 23:06

Але їх розвелось, то щось страшне.
Хроніка подій дня:
09:20 на Героїв Упа був шабаш. Зупинили А6 срібну, біля неї було 5 екіпажів зі Львова, Рівного і Києва. Ще 1 їхав знизу зі Смаль-Стоцького;
20:30 зупинили мене за 15 км від Львова в стороні Пустомит в селі біля цвинтаря %) Стояли на приватному чорному Пасаті. Думаю і так незаконно стоять, ну але хоч потреную розмовну мову.... Перевірив всі мої доки і питає "А з ТО шо будемо робити?" Я кажу: "пройшли минулого року. Чекайте в гості за рік". Віддав доки та й по всьому.

22:50 Кільце Кульпарківська-В.Великого, знову шабаж, якихось 3 даїшних самоходи +беркута+якісь джипи. Якась тусовка, але толком не зрозумів в чому справа...

Впринципі позитивно відношусь до таких операцій, може трохи поменшає всяких бандюганів на вулицях міста, хоча з іншої сторони такі зазвичай відкуповуються та й по всьому.... :|

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Суб, 07 серпня 2010, 09:07

Вчора ситуація. Відвозив додому колегів в Винниках, перед їхнім домом за пару метрів є перехрестя з площадкою, де завжди розвертаюся. Це була десь 00.00. Дирвлюся стоять дайці на пасаті б5 з беркутам, стоїть машина таксиста і скутер. зупинили мене, оскільки я біля них якраз і розвертався :) Підійшов мєнт з двома беркутами, чемно представився, попросив документи, питався чи вживав. беркута питалися за страхівкою, я витягнув з бардачка і показав їм. Потім попросили відкрити багажник, я зразу запитався для поверхневого огляду чи обшуку? він каже поверхневий. Віжкрив, запитав мене що в коробці круглій - це мої тормозні диски. Попросив підняти перегородку між запаскою, потім чемно каже підніми ще той кульочок що там був, ще запитав що то за троси лежали, я кажу троси ручніка. Всьо ок. Два беркута стояли збоку і не нахилялися над машиною і просто світили фонариком. Тут мєнт мене попросив підійти до машини,бо там вони злапали пяного скутериста, який відмовлявся їхати на еспертизу. таксиста вписали як свідка і м5ене попросили. скутерист сам визнавав що пив бокал пива. я підписав вже йшов до машини і тут їде додж неон, його зупиняють, а там така цікава картина - 4 пяних пасажирів, серед них і водій, а за кермом хлопець без прав :D ДАйці потерли руки і пішли рішати, бо пяний власник авто дуже почав бушувати.
Це були рівненські. казали в нас до понеділка, а потім ще хтось з інших областей приїжджає.
INTE®©ULLE®™

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 07 серпня 2010, 10:28

hrdrive, Я б сказав, чудова ефективність роботи! З чотирьох зупинених авто - два порушники. Причому, зауважте, не просто десь там на пів метра виїхав через суцільну! Супер! :roll

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Суб, 07 серпня 2010, 11:12

Igor_Lviv, і то нас зупинили як свідків і вже під шумок перевірили документи :happy
А взагалі досить приємні попалися і даївці і беркути.
INTE®©ULLE®™

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Нед, 08 серпня 2010, 10:09

Вчора ввечері в Винниках на перехресті Гальцька-Шевченка стояли 2 машини з 4 гайцями і 4 беркутами, всі включно з беркутами з палками і пиняли ВСІХ підряд! :confused
шем такого не видів. Питаюся в них що таке - мент каже покишо ше нічого.... :boxed
INTE®©ULLE®™

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Нед, 08 серпня 2010, 11:20

hrdrive, От таким якщо нормальні і документи приємно показати і навіть багажник відкрити. А наші рідні слів невистарчає.
Мене сьогодні також зупиняли, біля гол. вокзалу.(в мене талон новий ще не причіплений) Зупинив представився, спитав доки. Я витягнув (він в той час на талон дивився) Я кажу: "в мене новий є але ще не причіпив, бо неможу знайти відповідної кишеньки". І зразу показав талон ТО. Після цього він вже для вигляду глянув доки і ми культурно розпрощались.
А, взагалі, як на мене, то нехай зупиняють, але культурно і не шукають за, що домахатись, а дійсно слідкують за порядком.

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Нед, 08 серпня 2010, 14:08

Bober 2114 писав:hrdrive, От таким якщо нормальні і документи приємно показати і навіть багажник відкрити. А наші рідні слів невистарчає.
Мене сьогодні також зупиняли, біля гол. вокзалу.(в мене талон новий ще не причіплений) Зупинив представився, спитав доки. Я витягнув (він в той час на талон дивився) Я кажу: "в мене новий є але ще не причіпив, бо неможу знайти відповідної кишеньки". І зразу показав талон ТО. Після цього він вже для вигляду глянув доки і ми культурно розпрощались.
А, взагалі, як на мене, то нехай зупиняють, але культурно і не шукають за, що домахатись, а дійсно слідкують за порядком.
Якшо Ти нічого не порушив,то чому вони мають зупиняти авто? Ні в одній цивілізованій краіні такого немає...

Breaker

Повідомлення Breaker » Нед, 08 серпня 2010, 15:05

Чи зобов'язаний я зупинитись, коли вони їдуть за мною з включеними двома синіми мигалками (червоної в них нема) ?

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Нед, 08 серпня 2010, 15:39

Думаю, що як мінімум - це прийняти вправо і пропустити їх вперед. Особливо - швидку допомогу. А якщо вимагають по мегафону - то зупинитись

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Нед, 08 серпня 2010, 20:00

Breaker, Andriy01, народ, а Правила почитати в падло? http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/a3/
Що за дивні питання.
Денис писав:Якшо Ти нічого не порушив,то чому вони мають зупиняти авто? Ні в одній цивілізованій краіні такого немає...
Тут ключове слово - "цивілізованій"! То не в нас! Зауваж, що мова йде не лише про ДАІшників, а й 80% водіїв! Щоб далеко не ходити - полазь тут по форуму - прямотоки, ксенони, перевантаження машини, їзда з запашком і т.д., і т.п. То ти про цивілізовану країну питаєш, чи про наших ДАІшників і "крутих ваділ на тачках"? Називається, яке їхало, таке здибало. %)

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 09 серпня 2010, 02:02

Igor_Lviv, я так і думав, що неможуть...Але чому тоді в деяких машин ДАІ немає червоної лампочки в мигалці???
Andriy01 писав:Думаю, що як мінімум - це прийняти вправо і пропустити їх вперед
та вони назустріч їхали помалу і мигалку включили, щоб нас зупинити. Спочатку не хотіли зупинятись, бо мигалка синя, а потім рішили що краще не портити собі нерви і зупинились

Dima
Ім'я:Dima

Повідомлення Dima » Пон, 09 серпня 2010, 06:58

Igor_Lviv, в європі багато тюнених машин, і їздять с запашком, але якщо непорушив і страховка є то тебе незупинять просто так, щоб до тебе домахатись і вигадати якесь для тебе порушення, і коли зупиняють машини створюють на дорозі аварійні ситуації одним словом вони козли.
А то шо в нас не цивілізована і не правова країна всі то знають, .................... :)
менти козли

Святослав
Ім'я:Святік
Контактна інформація:

Повідомлення Святослав » Пон, 09 серпня 2010, 07:52

Dima писав:і коли зупиняють машини створюють на дорозі аварійні ситуації
вчора...700-ка кільце, 2 машини мусарів, і пів кольца забитого машинами яких зупинили,ппц.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Пон, 09 серпня 2010, 08:04

Довго я ховався, :D Обїжав-обїжав і тут на науковій за ВАМом стоять двоє.Ну канешно вони мене зупинили :ninja
Д:Добрий день, Ваші документи.
Я:Добрий день.(даю документи, даїшник їх мусолить :D )
Д:Відкрийте капот.
Я відкрив капот і тримаю щоб йому по башці не дало :shout
Щось він там порпається (інжектор чистить :shout ), звірив номер кузова - сходиться :D
А другий любопитний питає мене:"А що це за пломба?" :shock
Тикає пальцем на бірку де вказано коли масло міняли :happy Другий засміявся і віддав мені докементи :)
І тут біля нас зупиняється ще одна даїшна машина :sing через відкрите вікно їх коллега каже до тих що вже йдуть від мене:"Ви що не бачите що вона крадена?" :D :D :D Всі посміялись і я поїхав :D
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 09 серпня 2010, 08:06

sergey писав:на бірку де вказано коли масло міняли
а де Ви ті бірки берете, я коли масло купляю їх не є %)

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 09 серпня 2010, 08:44

Breaker писав:Спочатку не хотіли зупинятись, бо мигалка синя, а потім рішили що краще не портити собі нерви і зупинились
У 1988-у році :) нас вчили так: якщо смуга одна, а ти згідно з ПДР "зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу", тобто, ти маєш прийняти вправо, на узбіччя, щоб виконати цю вимогу ПДР. При цьому, можеш продовжувати їхати узбіччям. Але, не дай Боже, створювати йому перешкоду для руху. Колись навіть такі відпрацювання проводили у Львові. Взували по повній, оскільки це грубе порушення ПДР.
Якщо смуг дві - приймаєш вправо (де ти, теоретично, і так мав би бути) і пропускаєш цю машину.
Якщо машини є на обидвох смугах - водії правої - зменшують швидкість, та пропускають до себе водіїв лівої смуги.
Ключовою у цьому пункті є вимога - забезпечити безперешкодний проїзд.
Тобто, якщо дорожня ситуація складна, для виконання цієї вимоги ти мав би і зупинитись в разі потреби.

ЗІ. І ще десь у ПДР є пункт, що ти не маєш права проїхати біля машини, яка стоїть з червоною мигалкою. Зобов'язаний зупинитись і їхати лише тоді, коли дозволять.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей