Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Компоненти на фронт
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
От побував в одному магазині, і там продаються компоненти Пионер,за 400 грн... інших нема...а купити я можу тіки там бо там кредит дають...та от...хто шо чув про них? люкс чи того не варте?
Від мафона, Pioneer DEH 7500Ambaluk писав:brrrr
В тебе від мафона рубають чи під усілом??
Хотів від усілка, але сервісмени сказали шо усілок може їх порвати і вони морозяться підключати.
Так шо наразі саб висить на усілку і ше 2 вільні канали усілка чекають на час коли нарешті реальний звукознавець візьметься до справи

Так шо в планах як я казав ше одні такі прикупити і тоді потужності(мафон має 4Х50Ват) на мої вуха буде аж забагато :)
Zhdan
Я в тому так само не дуже розбираюсь тому не наполягав, та й замало дротів купив, не хватило би дотянути їх до усілка і назад до колонок.
Так що наразі чекаю коли появиться бажання то всьо доробити.
Просто зараз після 10 хв їзди з включеним сабом і тими колонками на максимум шо вони можуть починає голова боліти, значить потужність не така вже і мала того всього
П.С. Ці піонери насправді 17-ки
Я в тому так само не дуже розбираюсь тому не наполягав, та й замало дротів купив, не хватило би дотянути їх до усілка і назад до колонок.
Так що наразі чекаю коли появиться бажання то всьо доробити.
Просто зараз після 10 хв їзди з включеним сабом і тими колонками на максимум шо вони можуть починає голова боліти, значить потужність не така вже і мала того всього

П.С. Ці піонери насправді 17-ки

- Рост
- Контактна інформація:
В цьому то і проблема. Чим менша потужність підсилювача, тим на меншій гучності виявляються гармонічні спотворення, які і є в більшості випадків причиною виходу з ладу динаміків.Ambaluk писав:Zhdan
та я не думаю шо мафон їх може порвати...то шо пише 4х50 то мафони дають лише коло 27... Вони грають нормально,я слухав тоже, але я питав чи вонт гуд? і чи варто їх брати? може за ці гроші шось цікавіше мож взяти...почекати трохи..
ПС. Потужність внутрішніх підсилювачів сучасних головних пристроїв лише коло 18 Вт.
Хмм... я шось не дуже зрозумів :) В мене усілок має 125 Ват на канал, то я можу спокійно до нього колонки ті підрубувати(вони мають 60/220Вт, тобто розумію 60 номінальна і 220 пікова потужність)?Рост писав:В цьому то і проблема. Чим менша потужність підсилювача, тим на меншій гучності виявляються гармонічні спотворення, які і є в більшості випадків причиною виходу з ладу динаміків.Ambaluk писав:Zhdan
та я не думаю шо мафон їх може порвати...то шо пише 4х50 то мафони дають лише коло 27... Вони грають нормально,я слухав тоже, але я питав чи вонт гуд? і чи варто їх брати? може за ці гроші шось цікавіше мож взяти...почекати трохи..
ПС. Потужність внутрішніх підсилювачів сучасних головних пристроїв лише коло 18 Вт.
- Рост
- Контактна інформація:
Та можеш, тільки гейн трохи скрутити треба, бо потужність, яку можуть "переварити" діни теж має відповідати потужності підсилювача.brrrr писав:Хмм... я шось не дуже зрозумів :) В мене усілок має 125 Ват на канал, то я можу спокійно до нього колонки ті підрубувати(вони мають 60/220Вт, тобто розумію 60 номінальна і 220 пікова потужність)?
Але чи вони, ті твої динаміки, дійсно здатні витримувати 60Вт RMS і чи той підсилювач дійсно має по 125Вт на канал? Бо на мордах магнітол теж малюють 50, 52, а дехто і 60 ват.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей