Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто їздить на газі? Маю проблему...
- p0var
- Ім'я:Макс
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
jetros, повезло. Опель дуже тяжка машина для установки, але якщо ъъ настроъти правильно - найкраща :)
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
Re: Хто їздить на газі? Маю проблему...
є питання: вперше міняв вчора фільтр, вроді би все просто але я попав в ступор...
коли зняв кришку і витянув фільтр то зверху самого фільтра (там де маленька дирка) стояла пласмасова заглушка а гумове ущільнююче кільце чомусь було всередині самого фільтра (відразу кажу що само воно туди від тиску чи від зміщення попасти не могло так як крізь пласмасову заглушку не пройде та і дирка замала щоб воно туди впало)
знизу під фільтром було велике ущільнююче кільце тут все зрозуміло
а тепер питання - що то за заглушка і чому ущільнююче кільце було всередині фільтра а не зверху (що булоб логічно і практично так як просто літаючи в середині фільтра воно там ніфіга не помагає)
народ розкажіть в кого як, бо по логіці швидше за все ту заглушку і кільце пяний майстер не так поставив але хочу пересвідчитись що в моєму випадку має бути так: 1 кришка, 2 ущільнююче маленьке кільце, 3 фільтр, 4 велике кільце... а заглушка нафіг
коли зняв кришку і витянув фільтр то зверху самого фільтра (там де маленька дирка) стояла пласмасова заглушка а гумове ущільнююче кільце чомусь було всередині самого фільтра (відразу кажу що само воно туди від тиску чи від зміщення попасти не могло так як крізь пласмасову заглушку не пройде та і дирка замала щоб воно туди впало)

знизу під фільтром було велике ущільнююче кільце тут все зрозуміло

а тепер питання - що то за заглушка і чому ущільнююче кільце було всередині фільтра а не зверху (що булоб логічно і практично так як просто літаючи в середині фільтра воно там ніфіга не помагає)
народ розкажіть в кого як, бо по логіці швидше за все ту заглушку і кільце пяний майстер не так поставив але хочу пересвідчитись що в моєму випадку має бути так: 1 кришка, 2 ущільнююче маленьке кільце, 3 фільтр, 4 велике кільце... а заглушка нафіг
а ГБО з турбіною дружить??
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
Попробую ше в цій темі, хто сильний на теорію?
можу я поставити ГБО (покоління скорше всього 2ге, але не впевнений) яке стояло на інжекторному двигуні, на такий самий але карбюраторний? достатньо поміняти пластину розпилювач?
можу я поставити ГБО (покоління скорше всього 2ге, але не впевнений) яке стояло на інжекторному двигуні, на такий самий але карбюраторний? достатньо поміняти пластину розпилювач?
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
в мене на прадо стоїть 5-те покоління і та сама ситуація...це норма і про це мали попереджати при установці.....так що не парсяboren6ka писав:Може я зря парюсь і у всіх розхід газу на 20% більший? Хоча читав в неті, що має бути 1 до одного, чи максимум на 10% більший...
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
дружить ... зайди на http://www.aso-motorsport.comniko писав:а ГБО з турбіною дружить??
тут GT-ха турбоована ще й на газу ...

Crush писав:на прадо стоїть 5-те покоління і та сама ситуація...це норма і про це мали попереджати при установці.....так що не парся
ну на 5 поколінні розхід би мав бути той самий ... там возвратка вже є .... хіба ти спутав із 4 ....

https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- Maniak716
а хто мені скаже, має бути там та пласмасова заглушка чи замість неї має стояти гумове кільце???
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
старий на скільки я памятаю з 1-2 дні роблять 1 машину(залежно від машини) це думаю нормально!
пластова рулет однозначно
пластова рулет однозначно
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
так шо ніхто не стикався? В тій системі шо стоїть стоїть емулятор форсунок і до нього ідуть якісь дроти з компа, за них я і найбільше переживаю, все решта ніби просте таке як на карбі, редуктор, перемикач, клапанDIMICH писав:можу я поставити ГБО (покоління скорше всього 2ге, але не впевнений) яке стояло на інжекторному двигуні, на такий самий але карбюраторний? достатньо поміняти пластину розпилювач?
- p0var
- Контактна інформація:
DIMICH, Можеш, якщо ГБО зняте з інжектора, 2 покоління, то його можна поставити на карбюратор. Тобі треба міксер (вставку) на твій карбюратор (50-80 грн) + перемикач треба буде поміняти на карбюраторний. (130 грн) + бензиновий клапан. (100 грн.)
Від інжекторної тобі має лишитись емулятор форсунок, буде зайвий.
Від інжекторної тобі має лишитись емулятор форсунок, буде зайвий.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Maniak716
як правильно налаштувати от такий емулятор форсунок http://legotron.com.pl/?lang_id=0&page_ ... &gal_id=13 ???
- p0var
- Контактна інформація:
Maniak716, там інструкція в ньому є. Плюс і 8 контактів - 4 на вхід і 4 на вихід на емуляцію форсунок.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Maniak716
p0var, мене цікавить це
який час виставляти (0-5с), чи то пофіг?Potencjometr regulacyjny służy do regulacji czasu nakładania się obu paliw(gaz/benzyna). Kontrolka zapala się po czasie nałożenia sie paliw i świeci w spodób ciągły podczas pracy na gazie.
- p0var
- Контактна інформація:
Maniak716, не рухай, зазвичай не треба регулювати. Це проміжок часу коли виключається бензинові форсунки і включаються газові. Щоб не було бінарної суміші і машина не глохла.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
- Maniak716
p0var, та я його водою залив як мотор мив, от після розборки, сушки і зборки мотор при переключені на газ майже глохне (коли на бензин то навіть не відчуваю цього), раніше було маленьке дьоргання в обидві сторони, а тепер от якась непонятка хоча я ще так і не пробував регулювати

і ще, чи може ця приблуда при ПРАВИЛЬНОМУ підключені давати помилку замикання на масу 1,2,3,4 форсунок???

і ще, чи може ця приблуда при ПРАВИЛЬНОМУ підключені давати помилку замикання на масу 1,2,3,4 форсунок???
- p0var
- Контактна інформація:
може.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua