Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Про "Ангельські очі"
- Nazarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
byte
ОК подякував ато я ті трубки дуже довго вже шукаю

ОК подякував ато я ті трубки дуже довго вже шукаю

А чому шо внього невийшло :? там нічого складного немає. Доречі я вже одну трубку зробив з діодами, але трубка була не суцільна а з диркою в середині і тому ефекту взагалі ніякого небуло і по друге незнав як її фару засунути, атепер знаю і хочу попробуватиhoma писав:Ти хочеш вибити стьокла і вставити туда трубку з діодами?
Нероджу знайомий робив даром втратив час і гроші.

- Nazarik
MAGYLA
, а вот нащот АВЕРСА то я його незнайшов. А стьокла я думаю сто процентів є на кривчицях!! Може якота зустрінемся і разом за трубками зїздим якщо візьмем більше може скидка буде
бо я шось думаю шо вони недешеві
і поговорим як ліше забацати бо проних я напевно вже всі сайти перечитав і я їх поставлю верняк
!!! Як ти думаєш на рахунок ряснічок
я думаю шо це взагалі атпад буде бумер скриється

Незнаю про які ти фотки (напевно фар) але я немаю. Доречі ти напевно тоже хочеш ставити ангельські очі пра? До твого тазіка б класно дивилисьMAGYLA писав:тому і питаюсь де їх весь час продають (мається на увазі регулярні завози), бо до аверса, щось ніяк не доїду, а південий ближче
може маєш фотки тих, які ти купив?

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
Nazarik
я мав на увазі фотки трубок, але наскільки зрозумів ти їх ще не купив. про ангельські глазки вже давно думаю, навіть трубки від жалюзі знайшов, але пустотілі і воно трохи не то.
стьокла можеш глянути на любому автобазарі і навіть на провесні чи торпедо, мужики продають ще зі старих запасів :)
де аверс я знаю, але якщо зустрітись і туди їхати то десь в кінці наступного тижня після зарплати
щодо реснічок маю один малюнок, якщо хочеш якось скину нак мило
я мав на увазі фотки трубок, але наскільки зрозумів ти їх ще не купив. про ангельські глазки вже давно думаю, навіть трубки від жалюзі знайшов, але пустотілі і воно трохи не то.
стьокла можеш глянути на любому автобазарі і навіть на провесні чи торпедо, мужики продають ще зі старих запасів :)
де аверс я знаю, але якщо зустрітись і туди їхати то десь в кінці наступного тижня після зарплати

щодо реснічок маю один малюнок, якщо хочеш якось скину нак мило
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Nazarik
Ок на мило Nazarik.lviv@Yahoo.com
ти напевно шось попутав?? Ти напевно мав на увазі про трубки бо lex говорив за стьокла 
Ти ж тільки що питався lexMAGYLA писав:стьокла можеш глянути на любому автобазарі і навіть на провесні чи торпедо, мужики продають ще зі старих запасів
де їх можна купити а тепер мені розказуєшMAGYLA писав:lex написав:
не знаю как на шестерку, а на копейку на пивдэнном 4грн стоит
південний троха великий можна по конкретней где именно?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей