Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розварені ВАЗовські диски безпечно?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
От власне сабж, цікавить також практичність і надійність, на базарі продають такі. Знайомий має пару комплектів дисків і хоче такі зробити на свого жигулика.
Ford?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Рост понти велика сила
Fobos різати, я думаю в токарному станку, варити півавтоматом - також потрібна приспособа щоб колесо оберталося ... хоча можна виставити і так; + не забути про балансування, ага, ну і при зварці ще може покрутити :lol:
Fobos різати, я думаю в токарному станку, варити півавтоматом - також потрібна приспособа щоб колесо оберталося ... хоча можна виставити і так; + не забути про балансування, ага, ну і при зварці ще може покрутити :lol:
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Отже ніхто конкретно нічого відповісти неможе, лише здогади. Але висновок такий, що при ДТП більший % стати винуватцем, надійність під знаком "?" але краще зчеплення з дорогою і більший розхід палива.
Якщо ніяких конкретних неприємних випадків які траплялися з такими дисками ніхто незнає, переходим до наступного питання: як їх правильно зробити надійними рівними і тд.
P.S. приймаются всі відповіді, навіть здогади :lol:
:
Якщо ніяких конкретних неприємних випадків які траплялися з такими дисками ніхто незнає, переходим до наступного питання: як їх правильно зробити надійними рівними і тд.
P.S. приймаются всі відповіді, навіть здогади :lol:

Ford?
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Найдіть краще диски які вам потрібно і не парте собі голови, а то недай бог розвариться той диск на 150км/год і потім не позбирають!! :!: Тож власна безпека-читай"ТЮНІНГ"- покращення, а не погіршеня :twisted:
А як зробити??? Дуже просто якшо в тебе є токарний, балансіровочний і зварювальний апарат!!
Ставиш на токарний і відрізаєш половину, з другого диска так само і зварюєш прямо на токарному верстаті використовуючи оправки(додаткове обладнання), потім зварний шов обточуєш. Потім ставим на балансіровку і готово!!! Тішся селянськи тюнінгаторе твоя машина найширша в селі!!!
Тобто хто зрозумів докладно то з 8 нормальних дисків виходить 4 супер-пупер широких
А як зробити??? Дуже просто якшо в тебе є токарний, балансіровочний і зварювальний апарат!!
Ставиш на токарний і відрізаєш половину, з другого диска так само і зварюєш прямо на токарному верстаті використовуючи оправки(додаткове обладнання), потім зварний шов обточуєш. Потім ставим на балансіровку і готово!!! Тішся селянськи тюнінгаторе твоя машина найширша в селі!!!
Тобто хто зрозумів докладно то з 8 нормальних дисків виходить 4 супер-пупер широких
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість