Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ми з ними тільки спілкувались на Проспекті, за знак який там повішали і мотик при нас забирали...santosxxx писав:щойно бачив в себе під вікнами на Вітовського як гайози транспортували стрітовий мотоцикл на штрафмайданчик.... машина лягавих спереду, гаєць на мотоциклі, і ще одна машина ззаду.... Зупинились .... газували так мотом, я ледь з дивана не впав (крутили до відсічки раз з 30) не зміг себе стримати щоб не виглянути.... По розмові почув поїхали в МРЕВ.... СОБАКИ!!!!
а в чому фішка? на моті номера були, навіть українські*Lesyk* писав:Ми з ними тільки спілкувались на Проспекті, за знак який там повішали і мотик при нас забирали...
тоже зупиняв дув навіть якусь спеціальну трубочку що показує кількість алкоголю в крові,але як та трубка показала більше 8-ми промілеКоба писав:Метр двадцять
елементарно ватсон, накинулись на нього, доки забрали, сказали шо з номером шось не то і вшьо... пращай мапєд... Чуваку реально не повезло....Denja писав:*Lesyk*, як мот забрали?
піжєцJarevych писав:елементарно ватсон, накинулись на нього, доки забрали, сказали шо з номером шось не то і вшьо... пращай мапєд... Чуваку реально не повезло....
Та я власне, що читаю цю тему ще від вчора і дупля дати не можу.pikach00 писав:Ну і добре що забрали мот. Нєфіг кататись на краденому. І не треба мені тут розказувати що мол нічого не знаєте який був такий купили.
про нього вже легенди ходятьКоба писав:Метр двадцять то цей
може бути двійник , або техогляду не булоsantosxxx писав:а в чому фішка? на моті номера були, навіть українські
полюбе !Igor_Lviv писав:Мєнти - козли, гади, уроди і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 26 гостей