_ALEX_, ти подивись лiпше канечно стесати павука. рульова все таки е рульова_ALEX_ писав:Попробую або якось легонько зігнути павук або трохи стесати рульову

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
_ALEX_, ти подивись лiпше канечно стесати павука. рульова все таки е рульова_ALEX_ писав:Попробую або якось легонько зігнути павук або трохи стесати рульову
кіко дав за диски ???_ALEX_ писав:і замість 14" вентильованих дисків на 2112 прислав мені 13" на 2108
_ALEX_ писав:Диски обійшлись 89 евро
придь глянь в мене я собі вчора за вечір все переробив ! бо також провисала і все ок!_ALEX_ писав:Випуск,[цензура] мене вже запарив по саме нікуда!Насправді люди які попадають в пекло не п'ють там смолу і не варяться в казанах,їх заставляють варити випуск на ВАЗ-2106!!!Позавчора просиділи з Сєрим в гаражі з 12 дня до 2 ночі з тою йо....ю середньою частиною і так і не доробили!На разі маєм таку собі заготовку яку шляхом дорізання і доварювання підганяли вже напевно раз 30 безтолку.То товче по мості,то провисне чуть не до землі,то так підніметься що навіть банку нема як вчіпити...Я вже потихеньку прокляв ту затєю з 51-м випуском...Шановні задньопривідні вазоводи з 51-м випуском,хто мене чує,скиньте будь ласка фотки як в вас зварений випуск (якщо не куплений готовий)....Хочу собі прикинути як би його переробити бо на днях знов їду до Сєрого(то доречі тоже людина з залізними нервами)Короче ту бі контініус...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей