Гідравлічний Маніпулятор "Устройство ЄЦПУ-6030"
Є ще блок управління але я його розібрав щоб підключити :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в шапці теми ж написано "Гідравлічний Маніпулятор "Устройство ЄЦПУ-6030""Opelevod писав:zelja, шо то таке?
назву я прочитав! тільки шо ти ним робити буде? І для чого всім знати шо маєш той маніпулятор?zelja писав:в шапці теми ж написано "Гідравлічний Маніпулятор "Устройство ЄЦПУ-6030""
думаю, слабоватий будеzelja писав:насос вже є (бензонасос від моєї машинки)
відносно слабоватий але він качає 2 АтмосфериPier писав:думаю, слабоватий будеzelja писав:насос вже є (бензонасос від моєї машинки)
це тіпа робот бачеш штанга яка крутиться висувається і піднімається, лапа яка зажимаєтьсяhrdrive писав:Це типу гідропідсилювач?
хз просто так,я люблю всіку електоронікуmikyjan писав:zelja, для чого він взагалі тобі потрібен?
Набавишся - продай. Я навчу його каву робити :)zelja писав:хз просто так,я люблю всіку електоронікуmikyjan писав:zelja, для чого він взагалі тобі потрібен?
Електронний собутильник...Opelevod писав:zelja, шо то таке?
був би я про спеціальності радіоелектронищком, я би замитив блок управління на мікроконтролерах, то би він не тільки вмів каву варитиPier писав:Набавишся - продай. Я навчу його каву робити :)zelja писав:хз просто так,я люблю всіку електоронікуmikyjan писав:zelja, для чого він взагалі тобі потрібен?
GaGaRIN писав:Електронний собутильник...Opelevod писав:zelja, шо то таке?Коли нема з ким то з тою лапою мона по 50 випити...
Ооо...
Р.S. А на АвтоВазі, між іншим, з тих років нічого не змінилося, він і далі випускає ГМ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей