А ще поріг, вони сказали якщо то осине кубло зачіпити роботи буде...непочатий крайDemyan писав:тоді зробити 4000 грн ролі не зіграють - якщо ту продаш і іншу будеш купляти, якби це було 4000 у.о. то звісно без питань

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ще поріг, вони сказали якщо то осине кубло зачіпити роботи буде...непочатий крайDemyan писав:тоді зробити 4000 грн ролі не зіграють - якщо ту продаш і іншу будеш купляти, якби це було 4000 у.о. то звісно без питань
іsergey писав:2000 ВАЗ 2110
робимо висновки,Опель не машина....sergey писав:роботи буде...непочатий край
Да :)Петро писав:мало їздить,більше робить.
УгуПетро писав:Йому попалась 10ка погана от і мучиться з нею
+1 до всього вище сказаногоПетро писав:Vitalik-first, Віть,все залежить від власника-незнаю як він експлуатує машину,але читаючи пости-мало їздить,більше робить.Йому тре так як я-багато їздити і мало робити.Йому попалась 10ка погана от і мучиться з нею
Ага, я бачуS_V_B писав:передньопривідні вази хороші машини ІМХО
угу, не прет так не претSluva писав:то ппц....
Правильно, я це знаю.Колись продам, але коли?mastergid писав:ти зробиш і перебереш в машин все. І вкінці-кінців тобі це надоїсть і ти її продасиш. Тоді новий власник буде на 7 небі від щастя , що ти все зробив і буде довго їздити без проблем
Ось я й для себе роблю :)mastergid писав:Зроби її для себе:)
sergey писав:Ось я й для себе роблю
sergey, Береш домкрат,ключ до кола,ключ на 13 і 17(вроді) чи 19,відкручуєш супорта,отвьорткою розжимаєш їх і міняєшLEgEnDA писав:а шо важко самому колодки поміняти?
воно то так але поміняти паливний фільтр, колодки ну не знаю як подушка двигуна в 10ці міняється але думаю не складніше чим в 9ці не треба бути спеціалістом і мати якісь навикиDusi писав:Кожен нехай займається своєю роботою.
Dusi писав:LEgEnDA,і правильно робить шо сам не лізе.Кожен нехай займається своєю роботою.
Dusi писав:Ну от я ремонтую машини,я ж не лізу плитку собі у ванній ставити
cat-yellow, валяюсяcat-yellow писав:Ну ти рівняєш бичий куй і сєвєрноє сіяніє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей