VAVAN писав:На деяких відрізках 190-210 км/год. Мазда 2.0 рулить.
Ага, слідкуєшVAVAN писав:Але попри на свою неадекватність , завжди слідкую за безпекою руху.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VAVAN писав:На деяких відрізках 190-210 км/год. Мазда 2.0 рулить.
Ага, слідкуєшVAVAN писав:Але попри на свою неадекватність , завжди слідкую за безпекою руху.
VAVAN писав:Валю - шо ідіот
VAVAN писав:190-210 км/год.
куда валиш? спішиш на похорон власний?VAVAN писав:жона -рбйонок
hrdrive писав:але по якій трасі ..
ніколи про це не думаю_ адже думки наче ікноли матеріаізуються.!!!hrdrive писав:куда валиш? спішиш на похорон власний?
це не хвалька- це констатація факту, я ж не буду тут всім на форумі галдіти, шо я дуже правильний святий і тп. Хоч пристібаюсь , не порушую правил вцілому(крім швиддкості) і завше приступнутий та слідкую шоб всі були пристебнуті пасажири. Та коли я з пасажирами, то не більше як 110-120 км їду на трасі.hrdrive писав:було б чим хвалитися. на треках або на гонках, на крайній випадок на двох полосках так їздити треба. ну але ж не по трасі де купа населених пунктів, машин, і.т.п
така сімя як в мене - ніколи б нікому би не надоїла .. це моє ЖИТТЯhrdrive писав:чи тобі вже надоїла твоя сімя?
я теж тебе не розумію- ти не в змозі і не вправі мене вчити як жити і поводитись на дорозі, на якій я дотримаюсь всіх законів фізики , власної фізичної і моральної підготовки та витримки.hrdrive писав:сорі, але я тебе зовсім не розумію...
Є такі [цензура], інакше не скажешjon писав:Зупиняється, показує фак і їде дальше.
+1 підтримаю автора в цьомуVAVAN писав:Я ПРОСТО ВИЗНАЮ ЯК Я ЇЖДЖУ, ПРОТЕ ВПЕВНЕНИЙ В СОБІ.Я ВСЕ НАПИСАВ, І НЕ РОЗСОСОЛЮЙТЕ ТЕМУ , ЯКИЙ Я ПРИДУРОК БО ЇЖДЖУ 200 КМ...ЦЕ СМІШНО.
Ми про одну і ту ж людину подумали?weber писав:BOXER, номер у нього червоний був?
ні, тебе придурком не вважаю нівякому разі,VAVAN писав:ЯКИЙ Я ПРИДУРОК БО ЇЖДЖУ 200 КМ.
це дуже правильно. сам такого притримуюся.VAVAN писав:і завше приступнутий та слідкую шоб всі були пристебнуті пасажири. Та коли я з пасажирами, то не більше як 110-120 км їду на трасі.
я цього і не намагався робитиVAVAN писав:ти не в змозі і не вправі мене вчити як жити і поводитись на дорозі
jon писав:VAVAN Гальмівний шлях при 200км на год?
LEgEnDA писав:jon, напевно ще не перевіряв
jon писав:LEgEnDA Він написав що контролю дорожню ситуацію. Я хочу це перевірити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей