на покатушках ж толкали
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Драг 24.09.2006
- RomanHF
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Cцилочка про поганозаводящуюся ланчу :lol: http://rpilot.livejournal.com/39117.htmlyes писав:Если кто помнит 2 чемп. во Львове у меня перед гонкой сгорел стартер, пришлось толкать. Главное приехать на трасу а завести непроблемаMAGYLA писав:а с толкача слабо?RomanHF писав:Я буду(2л+объёмозаменитель) если успею стартер отремонтировать
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Блин, читаю и плачу, от смеха :megalol: Каким макаром на 2108 может появится 2,0л (учитываем только родной).CAT писав:а може там мотор від ниви (1.7) розточений з іншою головою і колінвалом - вийде майже 2 літри
CAT Там 100-пудово 1,5л поверь мне, он же в Киев ездил и при регистрации указано 1,5 (техком прошел) так что, давай тренеруйся :mrgreen:
Dynamic Sport Latvia
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
В цілому драг пройшов нармально. дальше замахує ставлення глядачів до організаторів( ТОБТО ПОСТІЙНО ЦЕ- ЗАЙДІТЬ ЗА СТРІЧКУ). форд фієста себе показав суперово!!!маленький скромненький але всім втер...
дівчатка які давали старт були суперові особливо їх короткий одяг :lol:
гонка бмв і целіки- думав шо тойота себе краще покаже...
тройка з обмотаною скочем мордою просто піз... але моторчик там хороший.
є фотки із драгу. кому буде потрібно звертайтесь.= з попередніх гонок хтось також хотів фотки. пишіть
дівчатка які давали старт були суперові особливо їх короткий одяг :lol:
гонка бмв і целіки- думав шо тойота себе краще покаже...
тройка з обмотаною скочем мордою просто піз... але моторчик там хороший.
є фотки із драгу. кому буде потрібно звертайтесь.= з попередніх гонок хтось також хотів фотки. пишіть
TRT
-
- Ім'я:Андрій
Розкажіть шось, як там пройшов драг :00057: .
А то я тільки на початок попав, зато побачив дівчаток гарних
які на нас з Дімоном вчились старт давати (Caravella T4 GT-R GREEN rulezzz
) і гостей з Тернопотя (ТТК) і Сан-Франціско :00085: :000101: Як там Дімона машинка, все ок? Дуже цікаво! і фотки якшо можна
:
А то я тільки на початок попав, зато побачив дівчаток гарних

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей