і то правдаIgor_Lviv писав:едве проскочили потік машин

але правила є правила...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і то правдаIgor_Lviv писав:едве проскочили потік машин
Igor_Lviv писав:ледве проскочили потік машин, що їде прямо
Власне.Sluva писав:В принципі там можна спокійно пропустити,без великих часових втрат
прикольно :)Igor_Lviv писав:"Під'їжджаю до перехрестку, якщо мені дорогу дають - їду, якщо ні - значить стояти треба".
На тій другорядній світлофору нема?Buts писав:Перехрестя. На головній є світлофот. На другорядній знак - уступи дорогу.
З другорядної я можу їхати при б-якому світлі на головній, головне уступити дорогу ?
десь тут Ждан давав зсилку на ПДР, так от якщо нема лінії то їдеш далі, є - стоїшIgor_Lviv писав: Теоретично, виїжджаєш з двору і стаєш на червоне світло світлофора (по уявній лінії)
А навіщо лінк? Є ПДР:Maniak716 писав:десь тут Ждан давав зсилку на ПДР, так от якщо нема лінії то їдеш далі, є - стоїшIgor_Lviv писав: Теоретично, виїжджаєш з двору і стаєш на червоне світло світлофора (по уявній лінії)
уявляти і стояти не потрібно
Так, але він ще й пішохідний. Ніби проблем так чи інакше там не виникає ніколи.weber писав:Igor_Lviv, там в тому місці розумно було б поставити світлофор перед поворотом, а не після.
червонийBober 2114 писав:А в мене давно виникало питання, хто кого має пропускати ?
Хочу повернутися до того варіанта. Завжди думав, що для червоного там є знак "Дати дорогу"(по червоному напрямку неїздив ніколи, а по зеленому - досить часто)
Найпростіша, класична ситуація ПДР. Ти на курси ходив?Bober 2114 писав:А в мене давно виникало питання, хто кого має пропускати ?
Так ще на минулій сторінці маєш кілька правильних вичерпних відповідей.Pier писав:Хто думаю, що таке розташування доріг має силу рівнозначності доріг?
В мене сумніви щодо його правильності. і котрі правильні? там думки поділилися, правда не рівномірноIgor_Lviv писав:Так ще на минулій сторінці маєш кілька правильних вичерпних відповідей.
Не бачив жодної думки про перевагу зеленої стрілки. По ПДР - перевага червоних; по логіці та етиці - варто пропустити зелених. По крайній мірі, бути уважним до них!Pier писав:В мене сумніви щодо його правильності. і котрі правильні? там думки поділилися, правда не рівномірноIgor_Lviv писав:Так ще на минулій сторінці маєш кілька правильних вичерпних відповідей.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей