Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте куди краще поїхати на море)))
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
BOXER,
ти неправий. Заозерне, я був минулого року. то дуже задоволений. Просто треба знати місця. Звісно ПУК це круто навіть по самій природі, ландшафту, але я не люблю пляжі де на одному квадратному метрі купа людю. + всюди платні пляжі. Алушта поо цінах витягує багато. Але за все платити ну його [цензура]. Болгарія і Чорногорія у висновку рулять і [цензура] крим з такими азаровськими цінами
ти неправий. Заозерне, я був минулого року. то дуже задоволений. Просто треба знати місця. Звісно ПУК це круто навіть по самій природі, ландшафту, але я не люблю пляжі де на одному квадратному метрі купа людю. + всюди платні пляжі. Алушта поо цінах витягує багато. Але за все платити ну його [цензура]. Болгарія і Чорногорія у висновку рулять і [цензура] крим з такими азаровськими цінами
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Порадьте куди краще поїхати на море)))
[цензура] вам крим, краще анталія 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
VAVAN писав:+ всюди платні пляжі

ну кожен по-різному витрачає. можна в Туреччині на 350 баків відпочити і можна в ОдесіVAVAN писав:Алушта поо цінах витягує багато.

Я писав на попередній сторінці в скільки мені вийшли 8 днів в Сімеїзі минулого року. Відносно економив, але не обмежувався...
pikach00, Агіпет, Чорногорія рулять

п.с. а стосовно "правий - не правий" то це чисто суб"єктивно, тому так категорично не кажи

Sad, but true.
- Breaker
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
BOXER, чо ти так проти тої Одеси, затоки і тих країв? За 100грн там якраз і можна нормально найти житло з хавчіком і на базі відпочинку. Дєвок там багато, діскатєки є, шо ше нада??? а ну да, море там тоже є))))
-
- Ім'я:Dima
[цензура] вам крим, краще анталія
а ше ліпше Голандія
автор, подивись Алєньовка, інфраструктура нулюва, але на одному м2 нарахував 15 крабіків біля берега, навіть на один день варто поїхати поплавати з маскою
а ше ліпше Голандія
автор, подивись Алєньовка, інфраструктура нулюва, але на одному м2 нарахував 15 крабіків біля берега, навіть на один день варто поїхати поплавати з маскою

менти козли
- BOXER
Breaker, жжош
прокоментую кожну фразу
і клімат туда же, і фруктів юзних ніфіга нема, а тільки завезені
я в тому ж Сімеїзі жив за 50 ре в приватному секторі, душ, кухня, туалети - все на місці. Чисто, спокійно, ше й персики зривав на городі хазяйки. Стосовно хавки - ну я не прихильник харчуватись "десь", тому завжди самі купуємо і самі готуємо (ну кагбе кохана в основному, але... :))
набагато більше 100 грн. з проживанням в день не виходить. але принаймні готуємо і їмо те, що хочемо і знаємо, що свіже і т.д.

Ще раз скажу - я не пишу, що ПУК мега місце абсолютно для всіх. В кожного свої пріорітети і вподобання. Просто я проти стереотипу, шо "в Крим вийде в 2 рази дорожче". А ніфіга! Як бачимо, тут народ і в Одеській і Херсонській обл. витрачав по 3-4 к.
Особисто під мої вимоги:
- максимально чиста вода (ідеалу в нас нема, я не наївний, розумію) + максимально субтропічний клімат (наскільки це можливо в нас) + недороге житло з нормальними умовами (бо фактично тільки сплю там) + середні ціни на хавчик на базарах/магазинах, шоб самим готувати + дєвок і діскатік в принципі не треба (ну поки що, може колись треба буде
)
підходить лише південь Криму.
Тобто основний акцент - на саме море і клімат. Я ж для того туди їду, нє?

тяжко прокоментувати. я думав, тут все і так зрозуміло. бо там гамно, а не водаBreaker писав:чо ти так проти тої Одеси, затоки і тих країв?

100 грн. це тіпа нормально?Breaker писав: За 100грн там якраз і можна нормально найти житло з хавчіком і на базі відпочинку.

набагато більше 100 грн. з проживанням в день не виходить. але принаймні готуємо і їмо те, що хочемо і знаємо, що свіже і т.д.
ну кагбе мені того взагалі не треба, може тому ми розходимось в "смаках" і пріорітетахBreaker писав:Дєвок там багато, діскатєки є, шо ше нада???

то не мореBreaker писав:а ну да, море там тоже є))))

Ще раз скажу - я не пишу, що ПУК мега місце абсолютно для всіх. В кожного свої пріорітети і вподобання. Просто я проти стереотипу, шо "в Крим вийде в 2 рази дорожче". А ніфіга! Як бачимо, тут народ і в Одеській і Херсонській обл. витрачав по 3-4 к.

Особисто під мої вимоги:
- максимально чиста вода (ідеалу в нас нема, я не наївний, розумію) + максимально субтропічний клімат (наскільки це можливо в нас) + недороге житло з нормальними умовами (бо фактично тільки сплю там) + середні ціни на хавчик на базарах/магазинах, шоб самим готувати + дєвок і діскатік в принципі не треба (ну поки що, може колись треба буде

підходить лише південь Криму.
Тобто основний акцент - на саме море і клімат. Я ж для того туди їду, нє?

Sad, but true.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Breaker
це сума яку вказав автор. А там в Сімеїзі скільки треба йти до пляжу??? Біля Одеси в сторону затоки там майже всі бази відпочинку знаходяться на самому березі. А пєтляти кожен день до пляжу від 500м і дальше то не дуже кльово як на мене.BOXER писав:100 грн. це тіпа нормально?
Я просто надав приклад який нормально підходив за ті гроші, а не казав що кращих місць немає.
- BOXER
Myself, куди саме?
від тої хати, куди ми їздимо хвилин 10. але там теж не для всіх - місцевість гірська. до моря - вниз, назад - вверх. Особисто мені таке підходить.
Зрештою Роман Мс був там же минулого року, зразу після мене. Якшо зайде сюди, то шось напише)) Але він був машиною і вони їздили по ходу в Кацивелі, селище поруч. Там вільніші пляжі і спкійніше.
ну там залежить куди поселишся))Breaker писав:А там в Сімеїзі скільки треба йти до пляжу???
від тої хати, куди ми їздимо хвилин 10. але там теж не для всіх - місцевість гірська. до моря - вниз, назад - вверх. Особисто мені таке підходить.
Зрештою Роман Мс був там же минулого року, зразу після мене. Якшо зайде сюди, то шось напише)) Але він був машиною і вони їздили по ходу в Кацивелі, селище поруч. Там вільніші пляжі і спкійніше.
я мав на увазі, що за проживання і хавку це не мало.Breaker писав:це сума яку вказав автор
Sad, but true.
- VAVAN
- Контактна інформація:
BOXER, дассс- ти все гарно описав і я повірив.. Дай пліз координати того місця в Симеїзі де ти відпочивав в ПП. Хочу вже туди.
- я топі фотки покажу, де я був. Побачиш, шо за степ і які там хвилі)) 
за ето ответішBOXER писав:ніж буду в степах України пектись і в псевдоморі хляпатись

- BOXER
гоніш? ти фкантактє є? дам ссилку на фотоальбом з минулого літа.VAVAN писав: дассс- ти все гарно описав і я повірив.. Дай пліз координати того місця в Симеїзі де ти відпочивав в ПП. Хочу вже туди.
да ладно...VAVAN писав:Побачиш, шо за степ і які там хвилі))

Sad, but true.
- VAVAN
- Контактна інформація:
BOXER, контакт заблокований на роботі- з дому зайду і знайдемся
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
А куди можна з малим дітьомBOXER писав:Myself, куди саме?

Але ще день маю відбути відрядження в Херсоні

Всім успіхів в обговоренні моря

ВІДПУСК!!!!!!!!!!!!!!!
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- hrdrive
- Контактна інформація:
класно відпочитиMyself писав:ВІДПУСК!!!!!!!!!!!!!!!

без фанатизму

INTE®©ULLE®™
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
це куда саме їдеш?Myself писав:а я сьогодні вночі їду...
на три тижні...
до дружини з малою...
вони там вже два тижні є
![]()
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Myself
ей...а якже вібро-шумо ізоляція салону???
ей...а якже вібро-шумо ізоляція салону???

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- 500
- Ім'я:Andrij
BOXER, +1000.
А для кого [цензура] ,аби море... можна поiхати в Марiуполь -там за 200-300грн можна зняти квартиру на цiлий мiсяць!

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Згоден з Боксером повністю. Об"їздив дуже багато Одесси і Криму. Тільки ЮБК рулить, остальне втопку! І туйво, Боксер, не розкидайся контактами, планую знову їхати в той бік в серпні
П.С. Всі хто підтримують Одессу і т.д. порсто ше не зрозуміли в чому весь кайф моря...

П.С. Всі хто підтримують Одессу і т.д. порсто ше не зрозуміли в чому весь кайф моря...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- BOXER
Та, до речі, крім Мс виз фемілі і мене, минулого року в Сімеїзі ще й Дєня був
ше м нікому не давав

Denja писав:туйво, Боксер, не розкидайся контактами, планую знову їхати в той бік в серпні

juvelir писав:А для кого [цензура] ,аби море... можна поiхати в Марiуполь -там за 200-300грн можна зняти квартиру на цiлий мiсяць!
блін, ви двома реченнями передали те, що я тут дві сторінки розписуюDenja писав:Всі хто підтримують Одессу і т.д. порсто ше не зрозуміли в чому весь кайф моря...

Sad, but true.
- shaman
- Ім'я:Святослав
не надо, просто одні їдуть до моря, а одні на двіжухі біля моря, і саме море їм в принципі [цензура], треба і це враховуватиDenja писав:Всі хто підтримують Одессу і т.д. порсто ше не зрозуміли в чому весь кайф моря...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей