І що означає в профайлі ті друзі та недруги?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
faq.php#f6r0hrdrive писав:І що означає в профайлі ті друзі та недруги?
мені ще десь 5-6 символів бракуєweber писав:що тобі не влазить?
і мені бракує :)weber писав:hrdrive, що тобі не влазить?
Роман вже добавив, 40 символів влазитьBOXER писав:і мені бракує
У них це в одній темі щоб не засирати львівську гілку форуму.BOXER писав:І ще, маю пропозицію. На форумі ланцер-клубу побачив, шо всі теми щодо продажу/купівлі/обміну і т.д. зібрані в одну тему. Особисто мені зручно було пролистати і нарити в одній темі інфу про продаж багатьох різних девайсів. Єдине що - відокремити продаж/купівлі автомобілів так як для авто-клубу це профільне можна сказати. Ось сцилка:
http://lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=40976
Хто такий Роман?hrdrive писав:Роман вже добавив
я бачив. в нас хз чи проканає, бо дуже дофіга оголошень. але форум буде чистіший набагато!!!pikach00 писав:У них це в одній темі щоб не засирати львівську гілку форуму.
просто я так думаю шо кожна кнопка під кожним ніком додає один і той же код, але нік той під яким кнопка, тобто логічноLiuskywalker писав:кстать, а це реальна бага двіжка ? Коли виділив текст , а баттон "Цитувати виділене" клікаєш не з тої цитати , а якоїсь іншої , то текст месседжа підтягується виділений , але нік - з того поста , на якому ти тицьнув баттон .Воно не фіксається ?
Liuskywalker, все логічно. Тицяти батон треба там, де виділив текстLiuskywalker писав:кстать, а це реальна бага двіжка ?
ну це зрозуміло , але вдрух в мене IQ - мінус 40 ?weber писав:Тицяти батон треба там, де виділив текст
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей