Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
максимальна швидкість
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
А не страшно буде 160 розігнатись? Зад шо до землі буде прижимати?vovka писав:Сьогодні від перехрестя Любінська-Виговського до Аеропорта розгінався до 140 по спідометру. Були б тормоза прікольні, може би і до 145, а так перед клумбою мусів тормозити![]()
На трасі ще не доводилося після установки распредвала нормально розігнатися, думаю 160 має бути елементарно - треба на днях провірити.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А чого має бути страшно і чого зад має щось прижимати, він і так непогано прижимається ? Якщо дорога хороша без горбів, то машину нікуда не кидає і нікуда вона не взлітає на такій швидкості. Навіть досить тихо всередині. Їздив в Ужгород - то на спідометрі 140 а таке враження що стоїш на місці.Ambaluk писав:не страшно буде 160 розігнатись? Зад шо до землі буде прижимати?
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Подякували: 0
vovka
140 і 160 дві зовсім різні швидкості.
Згоден шо 140 це не показник... і досить безпечно(грубо кажучи) але 160 це вже більш сильніші повітряні потоки під авто, по прямій ше можна, а от повороти це вже небезпечно.. так як зад в тебе набагато лекший то його буде нагло зносити, +наші "супер дороги" з гармошками. От і маєш адреналін і від того світу недалеко.
140 і 160 дві зовсім різні швидкості.
Згоден шо 140 це не показник... і досить безпечно(грубо кажучи) але 160 це вже більш сильніші повітряні потоки під авто, по прямій ше можна, а от повороти це вже небезпечно.. так як зад в тебе набагато лекший то його буде нагло зносити, +наші "супер дороги" з гармошками. От і маєш адреналін і від того світу недалеко.
- vovka
- Контактна інформація:
Ну 160 я ще не їхав. Буду пробувати ясно що по прямій а не в поворотах, і ясно що на хорошій дорозі. Лишилося знайти кілометрів 5 нормальної прямої дорогиAmbaluk писав:але 160 це вже більш сильніші повітряні потоки під авто, по прямій ше можна
Хто їздив в напрямку Миколаєва недавно ? Там вже бетонку по людськи зробили чи ще ні?
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Ще до ремонту на бетонці 160 (по спідометру) їздив,думаю з горки 170-180 має в тебе вийти.Ну 160 я ще не їхав. Буду пробувати ясно що по прямій а не в поворотах, і ясно що на хорошій дорозі. Лишилося знайти кілометрів 5 нормальної прямої дороги
Хто їздив в напрямку Миколаєва недавно ? Там вже бетонку по людськи зробили чи ще ні?
Але одне но,якщо не помиляюсь ти міняв ряд і пару на прискорення а не на швидкість.? Коли попробуєш скажеш який результат,дуже цікаво.Може знайдеш GPS щоб точніше заміряти ..
- vovka
- Контактна інформація:
з шаровими набагато частіше проблеми іменно в жигулях, в зубилах з ними проблем майже нема.KAVArnuy писав:а якщо шарова вилетить шо робити будете???
Не зовсім, в мене 5 передача стандартна + за рахунок ГП 4.13 максималка іменно на ній (теоретично при 5000 на пятій має бути 165км/год, але невідомо чи до 5000 вона викрутиться ), бо на 4 більше 140 нереально їхати..Богдан писав:Але одне но,якщо не помиляюсь ти міняв ряд і пару на прискорення а не на швидкість.?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей