до 15 грудня можеш їздитиprophecy писав:Скажіть будь-ласка в мене в Талоні записано пройти ТО до 20,06,2010.Чи можуть на мене вже писати постанову(тобто потрібно проходити) чи можна ще поїздити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
до 15 грудня можеш їздитиprophecy писав:Скажіть будь-ласка в мене в Талоні записано пройти ТО до 20,06,2010.Чи можуть на мене вже писати постанову(тобто потрібно проходити) чи можна ще поїздити?
Для чого говорити неправду якщо не знаєш????Corleone писав:до 15 грудня можеш їздитиprophecy писав:Скажіть будь-ласка в мене в Талоні записано пройти ТО до 20,06,2010.Чи можуть на мене вже писати постанову(тобто потрібно проходити) чи можна ще поїздити?
В мене на талоні пише пройти до липня 2010року.Demyan писав:повинен пройти до 20.06.2010 - інакше штрав 450 грн і може штрафплощадка.
Якби не знав - то не писав би. Передбачено законодавством терміни проходження ТО від якогось там числа до 15 грудня. Якщо в талоні не вказано дати наступного проходження, а лише рік, то можна проходити до 15 грудня. І звідки така дивна дата 20 червня? Вперше чуюDemyan писав:Для чого говорити неправду якщо не знаєш????Corleone писав:до 15 грудня можеш їздитиprophecy писав:Скажіть будь-ласка в мене в Талоні записано пройти ТО до 20,06,2010.Чи можуть на мене вже писати постанову(тобто потрібно проходити) чи можна ще поїздити?
НЕ МОЖНА!!!!! повинен пройти до 20.06.2010 - інакше штрав 450 грн і може штрафплощадка. ЦЕ 1000000000%
Тоді іди читай закони. На талоні пише дату і автор написав дату а в нових талонах вже навіть на лицевій стороні відзначено місяць коли треба проводити ТО - щоб не витягувати талон а ДАєць побачив зразу. Тещо зазначено до 15 грудня - то це значить що 16 ти вже не можеш проходити навіть якщо в талоні написано до 18 грудня.Corleone писав:Якби не знав - то не писав би.
Де таке написано ?Demyan писав: штрав 450 грн і може штрафплощадка. ЦЕ 1000000000%
Demyan, ти хоч розумієш, про що сперечаєшся? В мого друга на талоні пише "Дата наступного проходження - 2010 рік". Саме про такий випадок я і говорю - він має право їздити по старому талону до 15 грудня. А ти демагогію розвів про старі-нові талони, закони і т.д.Demyan писав:Тоді іди читай закони. На талоні пише дату і автор написав дату а в нових талонах вже навіть на лицевій стороні відзначено місяць коли треба проводити ТО - щоб не витягувати талон а ДАєць побачив зразу. Тещо зазначено до 15 грудня - то це значить що 16 ти вже не можеш проходити навіть якщо в талоні написано до 18 грудня.Corleone писав:Якби не знав - то не писав би.
п.18 Постанови КМУ від 9 липня 2008 р. N 606 "Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів " говорить наступне:
Строк дії талона обмежується датою проведення наступного техогляду для відповідної категорії засобів, зазначеною в талоні.
Ще якісь питання будуть?
а відобразило зовсім інше...VAVAN писав:а в мене в талоні написано Наступне проходження ТО - 2010 рік. Два роки тому цю процедуру проходив в квітні -травні. Зараз забив на це. Тільки автоцивілку зробив тоді.
Шо порадите- чекати аж до кінця року, бо ж штрафувати мене начу і не мають права, на основі написаного в талоні?
Буду вдячний за відгуки!
Тоді звісно так, але тут є ще один нюанс - якщо так заповнений талон то це невірно заповнений - можливо і фальшивий, нехай твій друг якщо зможе то якось перевірить його обовязково, так як зараз вони перевіряють їх, тут знайомі з форуму попалися вже двоє з фальшивими талонами - один навіть хтось писав в райвідділі ніч провів і 2000 грн за підробку документів попав.Corleone писав:Так що ми обоє праві, тільки про різне говоримо
Ого! Покажи лінки!!!Demyan писав:тут знайомі з форуму попалися вже двоє з фальшивими талонами - один навіть хтось писав в райвідділі ніч провів і 2000 грн за підробку документів попав.
Та я не буду листати ті 20 сторінок - хочеш сам полистай, але про однеточно памятаю - це Коля писав про свого знайомого.CAT писав:Ого! Покажи лінки!!!
В мене так само, в талоні ще старий записаний, а на машині вже нові номера.Нічього страшного, при продажі так завжди буває.hrdrive писав:ось який прикол сьогодні вицепив в знайомого. він вже більше року купив і їздить на цій машині
зверніть увагу на номер![]()
Якраз міняти треба - в мене аналогічно. Після перерєстрації машини дається 10 днів щоб зробити новий ТО.sergey писав:Нічього страшного,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей