та цікаво мені шо там може бути за камера, просто дивно, як працівник державстоінспекції вішає людям лапшу, а телефон довіри то підтверджує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дійсно вони є, але відслідковувати порушення - це не їх мета однозначно. Тебе взяли на понт.Sluva писав:Вопшем камери дійсно є
йди оскаржуй і не переживай, свідків вписав, думаю справа 99 відсотків виграшна.mysha писав:Якщо скажеш, що пішохода не було, то тобі повірять.
та не то шоб на понт, я ж навпаки дуже б хотів це відео дістати і тикнути даішнику на суді, якшо він прийде.. хоча думаю без реально впливових людей то анріал, а заморочуватись з тим через 250 грн нема бажання.hrdrive писав:дійсно вони є, але відслідковувати порушення - це не їх мета однозначно. Тебе взяли на понт
на даішника кожен день пару оскаржень є. Якби він ходив на всі суди, то не встигав би працюватиmysha писав: якшо він прийде..
ти передумав оскаржувати?mysha писав: а заморочуватись з тим через 250 грн нема бажання.
по бажанню. У мене свідок прийшов зі мною. але суддя сказала, що достатньо моїх аргументів і не викликала.mysha писав:моїх свідків на суд також будуть викликати чи це по бажанню?
не, я просто передумав йти в міліцію і просити відеозапис, напевно даремна трата часу...думаю для простих смертних там restricted ) хоча якшо таки буду там проїжати, можна завітати ради інтересу..Breaker писав:ти передумав оскаржувати?
ше одне питання. тобто якшо моїх свідків не буде зі мною, то примусово їх викликати не будуть? просто не знаю як в них з часом (роботою) вийде..... не хочу морочити людям головуBreaker писав:по бажанню. У мене свідок прийшов зі мною. але суддя сказала, що достатньо моїх аргументів і не викликала.
думаю не будуть. Ну чесно кажучи, в мене був тільки 1 такий суд, то не викликали.mysha писав:то примусово їх викликати не будуть? просто не знаю як в них з часом (роботою) вийде..... не хочу морочити людям голову
100%mysha писав:я просто передумав йти в міліцію і просити відеозапис, напевно даремна трата часу...
Та що тут радити.nazarok1990 писав:Доброго ранку! мены також накатали постанову!![]()
Дав оскаржувати юристці. але прорадьте на що можна посилатись!
В протоколі не можу розібрати яким разаром він вимірював швидкість.
Був не на службовій машині але мав на неї якийсь досвіл.
хто стикався з таким і що робити порадьте щось! наперед дякую!
Позов без "відмазок" не напишеш!nazarok1990 писав:Igor_Lviv, юрист тільки напише позов а відмазки мені шукати! а які?
шо то за юрист, який не може все сам написати??? Та відмазки можуть бути всякі: а) не перевищував, б) не було знаку обмеження швидкості, в) швидкість не твоя, г) не правильно складений протокол та інші. Але треба знати, що ти там заповнив в протоколі і як саме то все булоnazarok1990 писав:юрист тільки напише позов а відмазки мені шукати! а які?
просто вона перший раз оскаржує таке, до того вона займалась іншими позовами в іншому руслі. але вона сказала що все буде гуд.Breaker писав:шо то за юрист, який не може все сам написати
Нічого собіBreaker писав:я не пропусти пішохода який йшов в лівому ряді
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей