а якшо тиждень немає дощу?Andriy01 писав:А машину помити біля дому - то не настільки вже і шкідливо, бо після кожного дощу,
Колись мили звичайною водою і милом і не було стільки машин як зараз...а тепер все на хімії...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а якшо тиждень немає дощу?Andriy01 писав:А машину помити біля дому - то не настільки вже і шкідливо, бо після кожного дощу,
Може менше засирати коврики треба? У мене чомусь і місяць чисті бувають.Andriy01 писав:Я мию/чищу коврики біля дому десь раз на тиждень.
Тобто треба чекати наступного дощу щоб не нести бруд до хати? Афігєть логікаAndriy01 писав:бо після кожного дощу, дощова вода змиває весь порох на асфальт і це тече в каналізацію
Ти миєш машину без шампуню? Просто водою?Andriy01 писав:Хіба що якщо використовувати для миття якусь супер токсичну хімію, то це буде шкідливо для навколишніх.
бо ти жлоб і нікого не підвозишpikach00 писав:У мене чомусь і місяць чисті бувають
так.pikach00 писав:Ти миєш машину без шампуню? Просто водою?
Я дуже рідко мию машину сам, мийки зараз дуже дешеві - від 30 грн.Ти миєш машину без шампуню? Просто водою?
Коврики брудняться найчастіше зимою від талого снігу, який перетворюється на болото. А літом - це пісок.Може менше засирати коврики треба? У мене чомусь і місяць чисті бувають.
мдеBOXER писав:бо ти жлоб і нікого не підвозиш![]()
![]()
Просто водою!pikach00 писав:Ти миєш машину без шампуню? Просто водою?
а ти коватєш чи носиш цілий день і випльовуєш вдома в унітаз в кінці дня?CEM писав:А фулі не плювати на вулицю?
може ти в машині просто не їздиш ?pikach00 писав:У мене чомусь і місяць чисті бувають.
однозначноVETERAN писав:А от мити під хатою і на березі озера двигуни і т.п. - це справжнє свинство.
полюбомуVETERAN писав:А от мити під хатою і на березі озера двигуни і т.п. - це справжнє свинство.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість