Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бо пацан міністр Колесніков прієхальmister_X писав:Народ, хто в курсі, чому стільки "чувачків" на дорогах![]()
hrdrive писав:Забоявся, нас, бандеровцівMyself писав:скасовано з невідомих причин![]()
пацан - не міністр. Пацан - віце-прем'єр міністр!weber писав:Бо пацан міністр Колесніков прієхаль
тоже бачив...для них правила не писані...mister_X писав: на любінській, якраз біля магазину Екстра і постійно когось зупиняють
Гарна ідея. Я завтра на стрийській сфоткаю підаmister_X писав:Завтра перед роботою постараюся зробити фотки (якщо вони там будуть)
Ну, а що ж тут дивного... Сама бандитська машинаsabonis766 писав: зупиняють майже всі жигулі!
і там також, одні кажуть що машина підозріла, інші кажуть гангстерська, ще інші що вночі на такій кіоск пограбували...треті що з таким сабом то явно не я бо стільки би не влізло товару... коли зупинили біля драйву то окрім мене там стояло ще три червоні машини з них дві 111-і і один кадет також універсал....sabonis766 писав:зараз стоять на пасічні біля дуплєту чорти!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей