Виключай ксенон [цензура]. Матьорий поцанantik писав:у тя комплексы по этому поводу?cdrom писав:а тому шо ти "матьорий пацан"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виключай ксенон [цензура]. Матьорий поцанantik писав:у тя комплексы по этому поводу?cdrom писав:а тому шо ти "матьорий пацан"
зараз 80% машин мають сигналізатор про невиключене світло, коли глушиш машину і відкриваєш двері, тому як то можна забути виключити - незнаюsergey писав:То багато хто забував і лишав так машину,
також так вважаю тому поставив собі 4300к в ближнє і 8000к в туманкиpikach00 писав:панти то у тих в кого ксенон 6000к
Согласен на все 100% , был много где в Эвропе , там кстати все на ближнем а не на туманках как у нас!FAST писав:в Польщі якщо ти їдеш без включених фар в день штрафують!! вся Європа їздить з включеними фарами
в Польщі ше років 10-15 назад (і це то, шо я пам"ятаю ше! може і раніше) штрафували за таке.FAST писав:в Польщі якщо ти їдеш без включених фар в день штрафують!! вся Європа їздить з включеними фарами
+1000000Mu$daY писав: та і взагалі на форумі тюнінг-клубу до автопантів мали би адекватно ставитись чи я шось не так розумію?
а нашо тоді? для пішоходів?Breaker писав: нема зустрічних машин, то включаю навіть дальнє
дальнє? в день?Breaker писав:А я інколи, коли їду дуже швидко і нема зустрічних машин, то включаю навіть дальнє (бо я без ксенона і мене в день ніфіга не видно)
і як вони світять?Mu$daY писав:8000к в туманки
доречі коли бачу що машина в день їде на дальньому то одразу розумію що він або спішить, або всіх....і маю собі наувазі що з ним тре пообережніше, і сам коли лечу кудись, то на дальньому!weber писав:дальнє? в день?
для тих хто повзе в лівому рядіBOXER писав:а нашо тоді? для пішоходів?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей