LEgEnDA писав:повернув направо виїхав через заправку знову на промислову взяв середній ряд і проїхав прямо... бачили б ви морду дайця...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA писав:повернув направо виїхав через заправку знову на промислову взяв середній ряд і проїхав прямо... бачили б ви морду дайця...
+1Breaker писав: написав позов, прийшов в суд, виграв. Даішники не прийшли
спеціально зберіг його, а на пошті кажуть "не хвилюйтесь - прийде"Breaker писав:збережи чек з датою
ти б краще менше коментив, а більше читав і тоді б все знав. Обсуждалось не раз в багатьох розділах.hrdrive писав:Якщо виписали протокол і підписано що з ним не погоджуюся, оригінал не давали, його пришлють поштою? Якщо так то за скільки часу? І взагалі чи росте пеня на штраф?
Dima писав: Жидачівській обл
Дане питання вже обговорювалось на форумі!!! Пошукай добре. Було роз'яснення і навіть копія офіційного документу в ДАЇ про обїзд(обгін) трамваю на І.Франка.Andriy01 писав:Хто може кваліфіковано пояснити, чи я порушив правила ПДР, об’їхавши трамвай, який висаджував пасажирів? Уточнення - на зустрічну трамвайну колію я не виїжджав.
Дане питання вже обговорювалось на форумі!!! Пошукай добре. Було роз'яснення і навіть копія офіційного документу в ДАЇ про обїзд(обгін) трамваю на І.Франка.Andriy01 писав:Хто може кваліфіковано пояснити, чи я порушив правила ПДР, об’їхавши трамвай, який висаджував пасажирів? Уточнення - на зустрічну трамвайну колію я не виїжджав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей