протокол не оскаржують - оскаржують постанову (принаймні мені так колись пояснили в прокуратурі)Breaker писав:народ, та яка різниця як то було? Пацан хоче взнати чи оскаржувати зараз чи потім?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
Breaker, а що ти йому порадив? Оскаржувати вже? А що оскаржувати? Протокол?
Ти знаєш, за що його оштрафували? Чи ти знаєш що він написав в протоколі? Чи взагалі йому дали/показали постанову? Чи є десь зафіксовано штраф, чи просто протокол? Радити в такій ситуації - марна справа, м"яко кажучи. Хай розповість про все детальніше, потім можна і радити:-)

Ти знаєш, за що його оштрафували? Чи ти знаєш що він написав в протоколі? Чи взагалі йому дали/показали постанову? Чи є десь зафіксовано штраф, чи просто протокол? Радити в такій ситуації - марна справа, м"яко кажучи. Хай розповість про все детальніше, потім можна і радити:-)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Breaker
- Дякував (ла): 0
Myself, та він мені звонив вчора і кіпішував)))) Я правда нічо толком не поняв, бо вчора бухав в карпатах) Постанову напишуть без нього, то не проблема. А яка різниця яке порушення написали? Будь-яке можна оскаржити.
А пояснення він погане написав, але то вже його проблеми
А пояснення він погане написав, але то вже його проблеми
vasylms писав:2) які пояснення написав водій
KELEVRA писав:Далі пишу: " Я ПДР, не порушував. Інспектор ДАІ, не ознайомив мене з моїми правами (треба було писати зі статтьою 268 затупив, знаю ! ) ну і там хамив і т.д. "Я НЕ МПІДПИСУВАВСЯ !
- KELEVRA
Myself,
2.
( з цим також затупив...)
4. Постанову мені не виписали, одним словом взагалі нічого на руки не дали...
vasylms,
1. Не пам"ятаю
2.
1. Повертав з правого ряду в правий, де є стрілка і далі рухався у правому ряді.Myself писав:давай по-порядку
2.
3. НіKELEVRA писав: Я ПДР, не порушував. Інспектор ДАІ, не ознайомив мене з моїми правами (треба було писати зі статтьою 268 затупив, знаю ! ) ну і там хамив і т.д. "

4. Постанову мені не виписали, одним словом взагалі нічого на руки не дали...
vasylms,
1. Не пам"ятаю

2.
3.Ні не виписав тому, що я в протоколі не підписувався.KELEVRA писав:Я ПДР, не порушував. Інспектор ДАІ, не
ознайомив мене з моїми правами (треба було писати зі статтьою 268 затупив, знаю ! ) ну і там хамив і т.д. "
- Myself
- Контактна інформація:
KELEVRA, тобто тебе зупинили, склали протокол ніби-то за порушення, ти його не підписав, нічого в ньому не записав, тільки закреслив пусті поля, і поїхав далі
? А як ти тепер будеш доводити, що порушення не було?
Дивись, пояснюю "на пальцях":
Єдиний документ, яким ти можеш довести відсутність порушення, у випадку коли немає свідків - це протокол. Якщо ти в ньому пишеш "ПДР не порушував, співробітник ДАЇ вимагав хабар", а даєць ставить свій підпис - це доказ. Якщо ти пишеш "рухався в лівій полосі щоб здійснити розворот в зустрічному напрямку", а даєць штрафує тебе зе порушення рядності - це доказ. Якщо тебе необгрунтовано зупинили і "щемлять", а ти пишеш "ПДР не порушував, про що здійснено дзвінок в телефон довіри в 23.24 з мого мобільного" - це доказ. І тоді на суді є твоє слово проти слова співробітника ДАІ. А він як службова особа, згідно Конституціїї, має обов"язок довести тобі твою вину. Тобто, якщо немає фото-відеофіксації порушення, йому треба буде добре попотіти щоб довести тобі і судді, що він правий, а ти ні. А ось коли доказу нема - це навіть не твоє слово проти його слова, а просто - його слово. Ти ж своє на свій захист не подав...
Ти послухавуся чиїхось "мудрих порад"
і не підписав протокол, тобто не висловив своє ставлення до причини зупинки та покарання... І що ти зараз хочеш?
ІМХО, чекай постанови і плати штраф... А наступного разу роби все правильно, по-закону, без дотримання тупих порад тупих порадників...

Дивись, пояснюю "на пальцях":
Єдиний документ, яким ти можеш довести відсутність порушення, у випадку коли немає свідків - це протокол. Якщо ти в ньому пишеш "ПДР не порушував, співробітник ДАЇ вимагав хабар", а даєць ставить свій підпис - це доказ. Якщо ти пишеш "рухався в лівій полосі щоб здійснити розворот в зустрічному напрямку", а даєць штрафує тебе зе порушення рядності - це доказ. Якщо тебе необгрунтовано зупинили і "щемлять", а ти пишеш "ПДР не порушував, про що здійснено дзвінок в телефон довіри в 23.24 з мого мобільного" - це доказ. І тоді на суді є твоє слово проти слова співробітника ДАІ. А він як службова особа, згідно Конституціїї, має обов"язок довести тобі твою вину. Тобто, якщо немає фото-відеофіксації порушення, йому треба буде добре попотіти щоб довести тобі і судді, що він правий, а ти ні. А ось коли доказу нема - це навіть не твоє слово проти його слова, а просто - його слово. Ти ж своє на свій захист не подав...
Ти послухавуся чиїхось "мудрих порад"

ІМХО, чекай постанови і плати штраф... А наступного разу роби все правильно, по-закону, без дотримання тупих порад тупих порадників...
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
В протоколі написано "підпиш порушника". Якого фіга його підписувати якщо не вважаю себе порушником? Нехай спочатку суд доведе це.Myself писав:і не підписав протокол,
- KELEVRA
+1pikach00 писав:Якого фіга його підписувати якщо не вважаю себе порушником? Нехай спочатку суд доведе це.
- Myself
- Контактна інформація:
pikach00, так напиши, що "з інкримінованим порушеннями не згідний тому то і тому то, а отже підписувати Протокол як "порушник" відмовляюсь". Але якесь пяснення в протоколі обов"язково слід написати, ну це ж очевидно. Тоді можна щось доводити...
І ще одне: немає там "підпис порушника". Там є "Підпис особи, яка притягається до адміністративної відповідальності". А це - різні речі... "Учіте матчасть!"
І ще одне: немає там "підпис порушника". Там є "Підпис особи, яка притягається до адміністративної відповідальності". А це - різні речі... "Учіте матчасть!"

Симон Петлюра
Симон Петлюра
- KELEVRA
Myself, Я так зрозумів, що мені тепер доведеться ні за, що платити штраф...
Це вже ніяк не виправити ?!

Це вже ніяк не виправити ?!
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
KELEVRA,
ніхто нічого не повинен оплачувати, в мене по такій справі суд зараз проходить . Було попереднє засідання.
Слідуюче на 22 число. Я теж не підписував протокол. Тож даєць вписав невідомих свідків, яких я не бачив і
вони без адреси проживання і без підписів. А отже підробив документ!!! Упереджено ставивився... Скоріш за все в твоїй ситуації така саме Х..ня вийде. Потім притянеш його до відповідальності коли в суд будеш готувати телегу крім позивача (себе) відповідача (УДАІ ДПС вул Перфецького , вкажеш ше ТРЕТЮ ОСОБУ інспектора ДУЖЕХАМОВИТОГО.
Не підписувати протокол - це нічого страшного
ніхто нічого не повинен оплачувати, в мене по такій справі суд зараз проходить . Було попереднє засідання.
Слідуюче на 22 число. Я теж не підписував протокол. Тож даєць вписав невідомих свідків, яких я не бачив і
вони без адреси проживання і без підписів. А отже підробив документ!!! Упереджено ставивився... Скоріш за все в твоїй ситуації така саме Х..ня вийде. Потім притянеш його до відповідальності коли в суд будеш готувати телегу крім позивача (себе) відповідача (УДАІ ДПС вул Перфецького , вкажеш ше ТРЕТЮ ОСОБУ інспектора ДУЖЕХАМОВИТОГО.
Не підписувати протокол - це нічого страшного
тепер це я також буду знати- набагато ефективніше. Дякую Myself,Myself писав:з інкримінованим порушеннями не згідний тому то і тому то, а отже підписувати Протокол як "порушник" відмовляюсь".
- Myself
- Контактна інформація:
KELEVRA,
1. дочекайся постанови, тоді її оскаржуй.
2. напиши скаргу начальнику даі м. львова на неправомірні дії інспектора "дайблясторублів":
а) зупинив за 1,5 км. від місця нібито вчиненого правопорушення
б) не надав доказів порушення
в) не назвався,
г) не ознайомив з потрібними статтями
д) не склав постанову
є) ну і далі по тексту.
чим порушив:
-- пункти такі-то закону про міліцію
-- пункти такі-то КУпАП
-- пункти такі-то інструкцій таких то
Виходячи з вищевикладеного, ПРОШУ:
1. Провести службове розслідування щодо непрвавомірних дій іспектора а також хмиря з телефону довіри
2. повідомити мене письмово про результати у встановлений Законом України "Про звернення громадян" термін
3. скасувати постанову у випадку, якщо така була складена
4. справу закрити за відсутністю у твоїх діях складу адміністративного правопорушення
Ну щось типу того... Напиши і пошли поштою рекомендованим з повідомленням про вручення, і сиди чекай дзвінка:-)
1. дочекайся постанови, тоді її оскаржуй.
2. напиши скаргу начальнику даі м. львова на неправомірні дії інспектора "дайблясторублів":
а) зупинив за 1,5 км. від місця нібито вчиненого правопорушення
б) не надав доказів порушення
в) не назвався,
г) не ознайомив з потрібними статтями
д) не склав постанову
є) ну і далі по тексту.
чим порушив:
-- пункти такі-то закону про міліцію
-- пункти такі-то КУпАП
-- пункти такі-то інструкцій таких то
Виходячи з вищевикладеного, ПРОШУ:
1. Провести службове розслідування щодо непрвавомірних дій іспектора а також хмиря з телефону довіри
2. повідомити мене письмово про результати у встановлений Законом України "Про звернення громадян" термін
3. скасувати постанову у випадку, якщо така була складена
4. справу закрити за відсутністю у твоїх діях складу адміністративного правопорушення
Ну щось типу того... Напиши і пошли поштою рекомендованим з повідомленням про вручення, і сиди чекай дзвінка:-)
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- KELEVRA
Начальнику ДАІ України в м. Львові
Полковнику міліції ********
від Кєлєври
м. Львів вул ***** 8/888
Скарга
на неправомірні та образливі дії інспектора ДПС Дужехамуватого
(нагрудний знак № ****)
11 липня 2010 року о 15 год. 10 хв., KELEVRA здійснював проїзд автомобілем марки: Mazda Xedos 6 (державний реєстраційний номер: ****) і зупинився у крайньому правому ряді на сигнал світлофору, на перехресті вулиць В.Великого – Тролейбусна, в цей момент у лівий ряд під'їхав патрульний автомобіль (номерний знак: ****). Після того, як сигнал світлофору змінився на зелений, інспектор використавши спеціальний звуковий сигнал патрульного автомобілю, наказав мені зупинитись. Проїхавши 10 метрів, я зупинився на вимогу інспектора ДПС згідно ПДР. Підійшовши до мого автомобілю, співробітник ДАІ представився нерозбірливо і не сказав своє звання, цим самим порушивши вимоги ч. 2 ст. 5 Закону України «Про міліцію», і усі вказані відомості про нього стали відомі вже у процесі подальшого спілкування. Коли я, забажав реалізувати своє право, передбачене ч. І ст.16 Закону України «Про дорожній рух », п.2.14 «в» ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання працівнику ДАІ, то почув, що ніби-то 800м. від місця зупинки я вчинив правопорушення, яке саме правопорушення інспектор ДАІ не сказав, і не надав доказів порушення.
Пред’явивши документи на вимогу , співробітник ДАІ забравши мої документи попрямував у патрульний автомобіль. Повернувшись приблизно через 25 хв., інспектор запропонував пройти у патрульний автомобіль, я відмовився на, що у відповідь у грубій формі почув, цитую : “ Я за вами бігати не буду, то ви маєте за мною бігати ! ” коли я його спитав чому він зі мною розмовляє в такому тоні, інспектор сказав, цитую: “ Ми ваші права заберемо !” Після чого інспектор повернувся і попрямував у патрульний автомобіль.
Чекаючи, ще 10 хв., я зателефонував у телефон "гарячої лінії ДАІ" в Львiвськiй області, і розповів, що відбувається. Вислухавши мене черговий, сказав: “ Ну так підіть на зустріч інсектору ! “, коли я запитав яким таким чином, я маю йти на зустріч інспектору, черговий сказав, що зараз переговорить з інспектором. Завершивши розмову я увімкнув камеру мобільного телефону, передав її своєму свідку: який сидів поряд (біля мене) з самого початку руху і може підтвердити сказані мною слова, і він розпочав відео зйомку. Побачивши це співробітник ДАІ, підбіг до мого автомобілю і посилаючись на неіснуюче законодавство почав, мені та моєму свідку погрожувати, цитую: “Я заберу у вас телефон, доставлю вас у найближчий райвідділ по територіальності так, як у вас немає дозволу посвідчення репортера !”. Цим самим порушивши статті 34, 64, 68 Конституції України.
Після того, як відбувся такий моральний тиск з боку інспектора, відео зйомка була припинена. Завершивши свою розмову інспектор знову попрямував у патрульний автомобіль. Через 5 хв. з патрульного автомобіля вийшов інший інспектор і давши мені в руки протокол, сказав: “ Підпишіть тут !” Я відмовився підписувати, і у поясненні написав: “ Я ПДР, не порушував, інспектор ДАІ не ознайомив мене із моїми правами, поводив себе хамувато ”. Коли я захотів вказати свого свідка у протоколі, співробітник ДАІ забрав у мене протокол і не дав змоги вписати у протокол мого свідка, а саме:******* , який проживає у м. Львові на вул. ******* у приватному будинку, тел.: 000-00-00-000. Такі дії протиріччять вимогам ст.256, 272 КУпАП. Інспектор ДАІ посилався на те, що він ніби-то є зацікавленою особою, хоча КУпАП України не знає таких обмежень і прямо вимагає фіксації даних та пояснень свідків, як будь-яких осіб, про яких є дані, що їм відомі обставини, які підлягають встановленню по даній справі. Вочевидь, що безпосередній очевидець події у будь-якому разі є такою особою. Після того інспектор віддав мені документи, забрав протокол з собою, сів у патрульний автомобіль і поїхав.
Виходячи з вищевикладеного, прошу:
1. Розглянути мою скаргу в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
2. Провести службове розслідування по факту неправомірних та образливих дій інспектора ДПС Дужехамуватого (нагрудний знак № 0000).
3. В разі виїзду на місце події (перехрестя вул. В.Великого – Тролейбусна) прохання повідомити мене письмово вказавши дату та час виїзду і запросити мене на місце події.
4. Скасувати постанову у випадку, якщо така була складена.
5. Повідомити мене письмово про результати у встановлений Законом України "Про звернення громадян" термін.
Повідомляю, що в разі ненадання аргументованої відповіді відповідно до чинного законодавства, залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури та судової влади щодо захисту моїх законних прав, інтересів та гідності.
Скарга складена у двох примірниках
загальною кількістю сторінок: 3 (три)
15 липня 2010р.
Додатоки до скарги:
1. CD – диск з відео записом частини розмови з інспектором
Може, щось потрібно змінити ?

Полковнику міліції ********
від Кєлєври
м. Львів вул ***** 8/888
Скарга
на неправомірні та образливі дії інспектора ДПС Дужехамуватого
(нагрудний знак № ****)
11 липня 2010 року о 15 год. 10 хв., KELEVRA здійснював проїзд автомобілем марки: Mazda Xedos 6 (державний реєстраційний номер: ****) і зупинився у крайньому правому ряді на сигнал світлофору, на перехресті вулиць В.Великого – Тролейбусна, в цей момент у лівий ряд під'їхав патрульний автомобіль (номерний знак: ****). Після того, як сигнал світлофору змінився на зелений, інспектор використавши спеціальний звуковий сигнал патрульного автомобілю, наказав мені зупинитись. Проїхавши 10 метрів, я зупинився на вимогу інспектора ДПС згідно ПДР. Підійшовши до мого автомобілю, співробітник ДАІ представився нерозбірливо і не сказав своє звання, цим самим порушивши вимоги ч. 2 ст. 5 Закону України «Про міліцію», і усі вказані відомості про нього стали відомі вже у процесі подальшого спілкування. Коли я, забажав реалізувати своє право, передбачене ч. І ст.16 Закону України «Про дорожній рух », п.2.14 «в» ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання працівнику ДАІ, то почув, що ніби-то 800м. від місця зупинки я вчинив правопорушення, яке саме правопорушення інспектор ДАІ не сказав, і не надав доказів порушення.
Пред’явивши документи на вимогу , співробітник ДАІ забравши мої документи попрямував у патрульний автомобіль. Повернувшись приблизно через 25 хв., інспектор запропонував пройти у патрульний автомобіль, я відмовився на, що у відповідь у грубій формі почув, цитую : “ Я за вами бігати не буду, то ви маєте за мною бігати ! ” коли я його спитав чому він зі мною розмовляє в такому тоні, інспектор сказав, цитую: “ Ми ваші права заберемо !” Після чого інспектор повернувся і попрямував у патрульний автомобіль.
Чекаючи, ще 10 хв., я зателефонував у телефон "гарячої лінії ДАІ" в Львiвськiй області, і розповів, що відбувається. Вислухавши мене черговий, сказав: “ Ну так підіть на зустріч інсектору ! “, коли я запитав яким таким чином, я маю йти на зустріч інспектору, черговий сказав, що зараз переговорить з інспектором. Завершивши розмову я увімкнув камеру мобільного телефону, передав її своєму свідку: який сидів поряд (біля мене) з самого початку руху і може підтвердити сказані мною слова, і він розпочав відео зйомку. Побачивши це співробітник ДАІ, підбіг до мого автомобілю і посилаючись на неіснуюче законодавство почав, мені та моєму свідку погрожувати, цитую: “Я заберу у вас телефон, доставлю вас у найближчий райвідділ по територіальності так, як у вас немає дозволу посвідчення репортера !”. Цим самим порушивши статті 34, 64, 68 Конституції України.
Після того, як відбувся такий моральний тиск з боку інспектора, відео зйомка була припинена. Завершивши свою розмову інспектор знову попрямував у патрульний автомобіль. Через 5 хв. з патрульного автомобіля вийшов інший інспектор і давши мені в руки протокол, сказав: “ Підпишіть тут !” Я відмовився підписувати, і у поясненні написав: “ Я ПДР, не порушував, інспектор ДАІ не ознайомив мене із моїми правами, поводив себе хамувато ”. Коли я захотів вказати свого свідка у протоколі, співробітник ДАІ забрав у мене протокол і не дав змоги вписати у протокол мого свідка, а саме:******* , який проживає у м. Львові на вул. ******* у приватному будинку, тел.: 000-00-00-000. Такі дії протиріччять вимогам ст.256, 272 КУпАП. Інспектор ДАІ посилався на те, що він ніби-то є зацікавленою особою, хоча КУпАП України не знає таких обмежень і прямо вимагає фіксації даних та пояснень свідків, як будь-яких осіб, про яких є дані, що їм відомі обставини, які підлягають встановленню по даній справі. Вочевидь, що безпосередній очевидець події у будь-якому разі є такою особою. Після того інспектор віддав мені документи, забрав протокол з собою, сів у патрульний автомобіль і поїхав.
Виходячи з вищевикладеного, прошу:
1. Розглянути мою скаргу в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
2. Провести службове розслідування по факту неправомірних та образливих дій інспектора ДПС Дужехамуватого (нагрудний знак № 0000).
3. В разі виїзду на місце події (перехрестя вул. В.Великого – Тролейбусна) прохання повідомити мене письмово вказавши дату та час виїзду і запросити мене на місце події.
4. Скасувати постанову у випадку, якщо така була складена.
5. Повідомити мене письмово про результати у встановлений Законом України "Про звернення громадян" термін.
Повідомляю, що в разі ненадання аргументованої відповіді відповідно до чинного законодавства, залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури та судової влади щодо захисту моїх законних прав, інтересів та гідності.
Скарга складена у двох примірниках
загальною кількістю сторінок: 3 (три)
15 липня 2010р.
Додатоки до скарги:
1. CD – диск з відео записом частини розмови з інспектором
Може, щось потрібно змінити ?

- Breaker
1) зменшити на половинуKELEVRA писав:Може, щось потрібно змінити ?
2) більше писати по суті, ніж "я сказав, а він сказав"...
3) ніхто той діск чи відео втиктаи не буде, немає бажання
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Нормально, в принципі, і так.
Може капельку скоротити і додати щось таке:
Підсумовуючи зазначу: ІДПС хххх затримав мене загалом на 50хв. При цьому, не вказавши чітко ні місце нібито мого порушення, ні навіть самого порушення. На всі мої прохання про дотримання процесу - реагував агресивно, погрожуючи то вилученням прав, то штрафмайданчиком, то штрафом, то райвідділом міліції. Не ознайомив з моїми Конституційними правами.
Стосовно відео - відеозйомку про епізод спілкування з ІДПС - надам на вимогу.
Може капельку скоротити і додати щось таке:
Підсумовуючи зазначу: ІДПС хххх затримав мене загалом на 50хв. При цьому, не вказавши чітко ні місце нібито мого порушення, ні навіть самого порушення. На всі мої прохання про дотримання процесу - реагував агресивно, погрожуючи то вилученням прав, то штрафмайданчиком, то штрафом, то райвідділом міліції. Не ознайомив з моїми Конституційними правами.
Стосовно відео - відеозйомку про епізод спілкування з ІДПС - надам на вимогу.
- KELEVRA
Igor_Lviv, Дякую, зараз відредагую !
мені відправляти рекомендованим листом і просто собі зберегти чек ?

- Igor_Lviv
Всі більш-менш важливі листи відправляти:KELEVRA писав:Igor_Lviv, Дякую, зараз відредагую !![]()
- рекомендований лист з повідомленням про вручення - біля 7грн - спершу у вас є чек, потім вам повертається корінець з датою отримання листа відповідальним працівником органу з прізвищем та підписом. Тобто, вже не пройде варіант: "А ми нічого не отримували і знати не знаємо". (Були такі спроби у обласного ДАІ

- занести особисто в канцелярію два примірники і на одному з них (на своєму примірнику, який забрати назад із собою) заставити поставити штамп, підпис і вхідний номер. Вартість - час + бензин.
Інші види відправлень:
- рекомендований лист - точно дійде до адресата, але, адресат може сказати, що не знає чи отримував, куди подівся і т.п. Вартість - 3,5грн. Варто відправляти, якщо адресат зацікавлений його отримати.
- звичайний лист "по Україні". Вартість - 1,5грн. Також дійде 98% до адресата. Причому, швидше ніж рекомендований. Але, тут взагалі нічого не доведеш чи лист існував взагалі.
- KELEVRA
Igor_Lviv, дуже вдячний, сьогодні буду діяти

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Igor_Lviv,
в мене суд 22 липня з явкою свідків. Першого засідання від ДАІ і Третьої Особи на суді не було. Якщо таке саме повториться другого засідання, шо вони не прийдуть, а мої свідки будуть присутні, то суд може висунути рішення в мою користь вже на цьому засіданні?
в мене суд 22 липня з явкою свідків. Першого засідання від ДАІ і Третьої Особи на суді не було. Якщо таке саме повториться другого засідання, шо вони не прийдуть, а мої свідки будуть присутні, то суд може висунути рішення в мою користь вже на цьому засіданні?
- Igor_Lviv
Так. Все від настрою судді залежить.VAVAN писав:Igor_Lviv,
2-3 засідання. Чим слизькіша справа - тим більше засідань. Суддя себе так страхує, мовляв, довго вивчали та розглядали справу. Якщо все просто - то є всі шанси вкластись в 2.
Але свідків візьми і судді скажи, що вони прийшли. Менше шансів відкладення справи.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей