А "класика", принаймі, пропонує трохи більше комфорту, що так важливо, особливо, при далеких переїздах.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну ви й мене розсмішили.Speedo писав:Ну, принаймі, ІМХО, сімка є краща ніж "славута". Ну, як для мене (ріст 187) в тій "славуті" нема де розвернутися![]()
ну так, є ще дуже непоганий машин "ФЕЛІЦЦІЯ", яку можна з таким бюджетом знайти і за 1998-2000 рр., потім є "Хундаї", всякі-там "поні", "вектри", про які тут вже писалося-переписалося, ну і багато-багато інших машин, які, принаймі, виглядають не як допотопні заднепривідні жигулі, які вже морально застаріли ще у 80-90-х роках минулого століттяvasylms писав:Також цікаво чому саме зупинилися на цих двох варіантах.
Ну деу сенс коштує 58000грн.а я маю на приміті 7 2006 року, 19тис.км.за 3000к.з.vasylms писав:на Деу Сенс.
Вибачте не можу скористатися вашою ссилкою, на ріа десь біля мвсяця неможу зайтиvasylms писав:Вот для пикладу http://auto.ria.ua/auto_daewoo_2956306.html
Трохи з персторогою ставлюся до трохи старших авт, хоч і іномарок. Феліція і Поні не імпонують, а от вектра хіба можна путьову за 4000 к.з. разом з реєстрацією взятиSpeedo писав:ну так, є ще дуже непоганий машин "ФЕЛІЦЦІЯ", яку можна з таким бюджетом знайти і за 1998-2000 рр., потім є "Хундаї", всякі-там "поні", "вектри", про які тут вже писалося-переписалося, ну і багато-багато інших машин, які, принаймі, виглядають не як допотопні заднепривідні жигулі, які вже морально застаріли ще у 80-90-х роках минулого століття !
так, гольф труп з кузовом який тріщить за 4к саме воно,Vexler писав:, якщо ти вмієш їздити.....дивись в сторону VW, корейців кінця 90-их, Опель Калібра і т.п. Чогось такого живого, спортивного і яке стало класикою, а не на примітивні відра з болтами)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей