А що ти хотів?Петро писав:Питання-за перегруз як махають,штрафи які?Попав на стоп контроль і на вагу,більше півтонни.Як поводитись в таких ситуаціях
Є допустима вага на вісь і її треба дотримуватись. А то потім перевертатись почнуть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що ти хотів?Петро писав:Питання-за перегруз як махають,штрафи які?Попав на стоп контроль і на вагу,більше півтонни.Як поводитись в таких ситуаціях
ні, давайте будувати державу без корупцій!!!!hrdrive писав:домовлятися і платити
Ну це не від мене залежить,шо мені на роботі дали те і везуweber писав:Є допустима вага на вісь і її треба дотримуватись. А то потім перевертатись почнуть
а ти дотримуєшся всх правил і законів, щоб нікому на лапу не даватиBreaker писав:ні, давайте будувати державу без корупцій!!!!
ну стосовно порушень, то за одне заплатив після суду (68грн). А друге оскаржив в суді. Взяток не даю ніколиmikyjan писав:а ти дотримуєшся всх правил і законів, щоб нікому на лапу не давати
тобто ти повернув на в. Великого і на світлофорі з Тролейбусної тебе тормознули?KELEVRA писав:їду собі далі, зупиняюсь на світлофорі
В мене за обгін так само було-написав шо не винен,але за 2 місяці прийшов штраф.KELEVRA писав:чи краще почекати може і нічого не прийде
Myself писав:4. Постанову тобі виписали? Якщо так, то на яку суму, по якій статті?
Denzzzil писав:1. Ти повертав з Стрийської на Вол. Великого як? З правого ряду в правий? Чи так як всі , з правого на стрийській одразу в лівий на володимира великого?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей