Саб послухаєм при нагоді. Стосовно "голова не последняя" и "с фронтом только кое что переделать" - ви оптиміст, прошу пана. Якщо Андрій захоче успішно виступати уже не в новичках, а в класах посерйозніше, то голову доведеться поміняти, бо вона хіба що "не последняя", зрештою, він сам про це знає, бігав якось з диском між своєю і моєю машиною, все хотів у себе почути брязкіт струни бас-гітари від удара об палець :) Ну а фронт - хіба Костя з ПАД візьметься переробити компоненти, бо в штатному варіанті з ними нічого ловити.Kosiat писав:Не знаю у кого конец у кого начало, а у Андрея и "голова" не последняя и фронт только кое что переделать. А сегоднешний саб бас заиграл.
Це друг Косят хотів сюди, нів тин, ні в ворота, долучити одну з тем таврофоруму? :) Я розумію, що ви, мон шер, інститутів не закічували, а в нашій славній усередненій школі про контури електромагнітного випромінювання мало що говорилось... Хоча сперечатись на цю тему не хочу, кожен має право поступати так, як його технічна грамотність йому дозволяє. До речі, щодо похвал на IASCA - я б рекомендував перед такими заявами все ж правила почитати, за що там хвалять, а за що бали знімають. Я розумію, що вони грубі, але мож варта напружитись трохи?Kosiat писав:А вот подключение всех этих компонентов у него правельное: и питание и акустические провода. Инсталяцию он прошол на ИАСКА на харошо. Только с за кросоверы сняли...
А вот в случии подключения головного устройства по питанию от уселителя в ИАСКЕ (да и у других) наверное не похвалили б. :00057:
ПС. Так і кортить подарувати велікую і магучую російську граматику...