Хм..в мене 1.5л, що в городі що на трасі рівно 9-ть літрів :) Звідки взялось 12-13shnaps писав:У меня девятка сток 1.6 инжектор, трасса 8-9, город 12-13.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хм..в мене 1.5л, що в городі що на трасі рівно 9-ть літрів :) Звідки взялось 12-13shnaps писав:У меня девятка сток 1.6 инжектор, трасса 8-9, город 12-13.
в мене при двох літрах 10 літрів по місту і рідко більше.sergey писав:Це розход вже двигуна поза два літри
Це розхід дволітрового двигуна з АКПП. Які температурні показники двигуна... мається на увазі температура експлуатації..?shnaps писав:У меня девятка сток 1.6 инжектор, трасса 8-9, город 12-13. Как не пытался экономить максимум на литр меньше получалось ито не всегда. Свечи,провода менял, форсунки мыл, на диагностику ездил, толку никакого
+1,в мене із автоматом виходить в середньому 13...kym писав:Це розхід дволітрового двигуна з АКПП
Вал здох не від того що ти економив а від того що масло не поступало наверх...тобто або маслонасос херовий або канали масляні забиті...це зовсім не звязано з економією палива ...не лякай людей.Fobos писав:А у мене в місті 14Пробував економити, не дуже получається, але вийшло менше 12, правда вал здох від голодання масляного
Як в тебе нагрівається двигун, коли відкривається термостат, коли вкл вентилятори...?shnaps писав:недопонял что ты имеешь ввиду.
а навпаки?при поганому термостаті якщо він навпаки не відкривається на велике коло і авто чуть не весь час на вентиляторі їздить,може бути через це завищений розхід?kym писав:При поганому термостаті контролер двигуна може думати що двигун холодний і постійно тримати його на підсосі... а діагностика нічого не покаже
Це буде режми перегріву і теж може бути. Тоді більша нагрузка на генератор і відповідно більший тормоз для двигуна і треба більше бензини. І так погано і так погано температурний режим має бути правильний.Vitalik-first писав:а навпаки?при поганому термостаті якщо він навпаки не відкривається на велике коло і авто чуть не весь час на вентиляторі їздить,може бути через це завищений розхід?
Ні... я ще опелів не діагностую тільки VW зараз роблю адаптер і через місяць буду.Vitalik-first писав:kym, а в тебе є роз'єми для діагностики GM C20NE ??я би заїхав на днях
Заводський показник 99 градусів :)shnaps писав:вентилятор по компу на101 включается.
ХХ гудshnaps писав:но холостой 850об.
Якщо ХХ 850 об(в мене 840 чи 860) то ніякий це не режим підсосу, в мене на холодну об. 1000 RPMkym писав:температура сильно впливає на розхід. При поганому термостаті контролер двигуна може думати що двигун холодний і постійно тримати його на підсосі... а діагностика нічого не покаже
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей