А чьо так???? Він що тобі вже щось спаклюжив ???Vitalik-first писав:Yurko_lab, але не клей в ТОХИ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чьо так???? Він що тобі вже щось спаклюжив ???Vitalik-first писав:Yurko_lab, але не клей в ТОХИ
Yurko_lab писав:Він що тобі вже щось спаклюжив
А... Ну то само собою.TOXA писав:Yurko_lab, з ламінуванням в кінці шоб малюнок не стерся .
Yurko_lab писав:Він що тобі вже щось спаклюжив
судьбу його )))
+1, а то потім захочеш висувати претензії а не буде до чогоVitalik-first писав:але не клей в ТОХИ
Та ладно вам. Хватить хлопа парафінити.hrdrive писав:+1, а то потім захочеш висувати претензії а не буде до чогоVitalik-first писав:але не клей в ТОХИ
як це виглядає весь процес? вони на аерсі друкують такий малюнок самі? Скільки коштує?
а потім на ній друкують, чи що? скільки коштує таке задоволення?Yurko_lab писав:Я там тільки плівку буду підбирати.
Саме так. На рах ціни ще не знаю.hrdrive писав:а потім на ній друкують, чи що? скільки коштує таке задоволення?Yurko_lab писав:Я там тільки плівку буду підбирати.
можливо якихось 2 орлів (або взагалі птаха одного)shaman писав:там на малюнку чогось явно не хватає над правим стопом
Yurko_lab писав:Як вам такий варіант? (Дякую за допомогу Jarevych)
Можливо....Masterio писав:там бракує сонця.....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей