Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЯК ПРАЦБВАТИ ПРАВИЛЬНО З СКЛО ВОЛОКНОМ ЯКИЙ КЛЕЙ ТРЕБА!?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ПОДІЛІТЬСЯ ТЕХНОЛОГІЄЮ З ЧОГО РОБИТИ МАТРИЦІ!?
[mod]виключи капс-лок, ще раз подібне побачу - попердження, а там вже і до бану недалеко :evil: [/mod]
[mod]виключи капс-лок, ще раз подібне побачу - попердження, а там вже і до бану недалеко :evil: [/mod]
-
- Контактна інформація:
Промазуєш поверхню, на яку будеш то накладати(якшо не хош то всьо туди приклеїти) чимось жирним(наприклад: олією). Кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою; кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою, кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою... Лишаєш на добу шоб висохло(точніше полімеризувалось(можеш скористатися яким-небуть затвердительом, але і так нормально)), а потім шліфуєш поверхню, грунтуєш, фарбуєш, вобщем, робиш шо хочеш.
А якшо хочеш, шоб воно приклеїлось до поверхні, то її треба обезжирити.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я щось нерозумію, як ти хочеш щоб епоксидка засохла без затверджувача???Phobos писав:Промазуєш поверхню, на яку будеш то накладати(якшо не хош то всьо туди приклеїти) чимось жирним(наприклад: олією). Кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою; кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою, кладеш склотканину, промазуєш епоксидною смолою... Лишаєш на добу шоб висохло(точніше полімеризувалось(можеш скористатися яким-небуть затвердительом, але і так нормально)), а потім шліфуєш поверхню, грунтуєш, фарбуєш, вобщем, робиш шо хочеш.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
років та 5Phobos писав:Fobos
А вона і без нього полімеризуєтся, тільки довше...

а з олії ти фіг від матриці потім ту твою штуку відірвеш, якщо написати технологію ти всеодно ненайдеш потрібних матеріалів, а якшо найдеш то тобі там і скажуть. Наприклад мені зараз тяжко уявити зміст запитання.
З шкловолокна і смоли+затверджувач, але смолу краще поліефірну використовуватиПОДІЛІТЬСЯ ТЕХНОЛОГІЄЮ З ЧОГО РОБИТИ МАТРИЦІ!?

- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Коли розламав пополам задню накладку на бампер, то стикався з скловолокном.Нічого складного, мені треба було просто два куска склеїти.Волокно+епоксидка+затверджувач.Два дні сохло під калорифером.
А в Стрию є фірма Акрил, вони всякі ванни, унітази і бампери на фури роблять, в них взагалі ульотна якась фігня до скловолокна,сохне за пів дня.Я колись мав туда контакт, тепер не маю...
А в Стрию є фірма Акрил, вони всякі ванни, унітази і бампери на фури роблять, в них взагалі ульотна якась фігня до скловолокна,сохне за пів дня.Я колись мав туда контакт, тепер не маю...
Re: ЯК ПРАЦБВАТИ ПРАВИЛЬНО З СКЛО ВОЛОКНОМ ЯКИЙ КЛЕЙ ТРЕБА!?
http://fiber-xl.narod.ru/fiber.htm#materialsamericaNOS писав:ПОДІЛІТЬСЯ ТЕХНОЛОГІЄЮ З ЧОГО РОБИТИ МАТРИЦІ!?
подробней некуда
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей