БОБА, +1

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якраз на Зогшені їздив ! навіть на 250 а не 200 куб.. норм...БОБА писав:Серёга, ти хоча б iздив в своему життi на мотi ?
ага... коли я ходив на ска приїхав один тіп і я побачив Хонду СБР 600 ну звук...вигляд... ну ляля...... :) вот мені вона дуже подобаеться !Vitalik-first писав:Серёга, ти уявляєш що таке 600 кубіків?![]()
о, класний пепелац!zinkevych писав:http://img.moto.kiev.ua/thumbcache/1077 ... 818375.jpg
ніхто не заганяється, я написав скільки вона нова коштує.Andrusha писав:шось ви пацани заганяєтесь які ше 1800$$$ за ЮБРку
я в 17 вже р6 обкатував, так шо тут не в роках справаБОБА писав:Вік: 18 Серёга, ти хоча б iздив в своему життi на мотi ?
puzzo писав:Мне кажется, причина в том, что многие на этом форуме смотрят на мото как на красивую игрушку и основной критерий-внешний вид.
Не понимая зачем он нужен вообще, какие проблемы можно иметь выбирая тот или иной класс мото (безопасность,комфорт, проходимость, надежность, подходит или нет новичку, подходит или нет для дальних поездок, поездок вдвоем....).
Первый вопрос на который надо найти ответ для себя: "Зачем мне мотоцикл?", взвесить все "+" и "-" от него и возможно многие придут к выводу: "А олени лучше ".
сам робиш ТО?Denja писав:Тимчасово на ремонті, замінюю розхідні
і яка ж ціна того красавца??Slim_1 писав:Я в ужгороді найшов от такий мот, без доків правда але за хорошою ціною SUZUKI - GSX -R 600 2003р.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей